Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling til Nos Creare – Rasmus og hans team Vi har været i gang med en totalrenovering i over et år og har haft stort set alle håndværksfag inde ov... Voir plus
L'entreprise a répondu
En kæmpe anbefaling af Rasmus og hans team, som på rekordtid lavede den indkørsel, vi drømte om. Kom til tiden, overholdte aftaler, og gik den ekstra mil uden, at vi selv skulle bede om det.
L'entreprise a répondu
Nos Creare ApS er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed med speciale i belægningsarbejde og autoriseret kloakservice. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra eksklusive terrasser og indkørsler til reparation og renovering af kloakledninger – altid med fokus på håndværk, gennemsigtighed og god kommunikation. Vores mål er at levere løsninger, der holder – både teknisk og æstetisk – og vi går aldrig på kompromis med hverken finish eller funktion. Vi tager os tid til at forstå dine behov og sikrer, at hver opgave bliver udført med stolthed og omtanke.
Maglehøjgårdsvej 8B, 2640, Hedehusene, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi har været i gang med en totalrenovering i over et år og har haft stort set alle håndværksfag inde over. Derfor ved jeg også, hvornår man har fat i nogen, der virkelig kan deres håndværk – og det må man sige, at Rasmus og hans folk kan
De er ikke bare utrolig arbejdsomme, de leverer også arbejde i høj kvalitet. De møder til tiden, er gode til at rådgive og vejlede undervejs, og hvis der er behov for det, arbejder de både længere dage og i weekender for at holde tidsplanen
Noget af det, der især gav tryghed, var den løbende kommunikation. Rasmus er rigtig god til at informere om processen og sikre, at man altid ved, hvor man står i projektet
Derudover er Rasmus uddannet autoriseret kloakmester, hvilket giver en ekstra sikkerhed, hvis der opstår uforudsete ting i jorden. Samtidig kom han med gode idéer til genbrug af vores eksisterende brosten, hvilket har løftet det samlede resultat markant og gjort belægningen både flottere og mere gennemført, end vi havde forestillet os
Alt i alt er der tale om en ung entreprenør, der virkelig kan sit kram. Lad dig ikke snyde af alderen – her får du kvalitet, overblik og en seriøs tilgang til arbejdet
Virkelig dygtige folk, som brænder for at levere et godt stykke arbejde

Réponse de Nos Creare ApS
Nos Creare lavede hurtigt og præcist et rigtig godt stykke arbejde med at lave en ny kloakledning til tilslutning af et nyt toilet. Kommunikationen var rigtig godt, og da der opstod et uventet følgearbejde fandt vi også en god løsning på det, og vi er derfor meget tilfredse kunder.,

Réponse de Nos Creare ApS
Tusind tak til Rasmus og makker for jeres måde at være på og for det rigtig flotte udførte arbejde med belægning og nye dæksler, det ser rigtig godt ud nu.
Den sjove og hyggelige snak vi havde var ren bonus at få med jer.
Rasmus kan klart anbefales.
Mvh
BK
Vi har fået lavet vores kloak om ifm. renovering af toilet i kælder og her kom Rasmus ind i billedet. Tak for super arbejde og en god dialog hele vejen, vi kan klart anbefale ham ift. kloakarbejde! 👍🏻💪🏻

Réponse de Nos Creare ApS
Utroværdigt foretagende. Rasmus mener selv at være uddannet fra teknologisk institut men han ved ikke engang, hvad der står i den 50-siders PDF om dræn og kælderisolering, som Tenknologisk Institut udgav i 2022. Det er useriøst. Vil ikke lægge min ejendom i deres hænder om det så var gratis.
Følgende er redigeret efter Nos Creare har svaret:
Det som Rasmus skriver nedenfor omkring vores samtale er ikke sandt. Jeg vil ikke gå videre ind i det, det er mit liv for kort til. Men jeg vil råde alle til at få en rådgivende ingeniør ind over alt arbejde man skal have lavet af de her.
Vh
Kasper

Réponse de Nos Creare ApS
Rasmus og co har lavet et lækkert stykke arbejde for os med at etablere en flot indkørsel samt indgangsareal i rådhusbelægning. De lavede regnvandsdræn og byggede et stort bed for os. Der var imponerende sans for detaljen og god sparring undervejs. Tak for arbejdet!

Réponse de Nos Creare ApS
Rasmus har udført et suverænt og meget tilfredsstillende resultat hernede hos os i Dueholm det er drejer sig om 80 kvadratmeters sandstens belægning i lækre Chelsea mønstre giver en helt ny charme i vores lille have flotte skæringer og det er også lagt i halv forbandt han har også skiftet vores sandfangsbrønd og det er vi også meget tilfredse med hvis i går og mangler en brolægger eller kloakmester kan vi helt klart anbefale Nos creare

Réponse de Nos Creare ApS
Rasmus har udført et super flot stykke arbejde hjemme hos os. Han har lagt 30x60 fliser i halvforbandt med et virkelig præcist og professionelt resultat. Derudover har han fræset jorden, så alt er klar til rullegræs, samt lagt fortovsfliser – alt sammen udført med høj kvalitet og god sans for detaljen.
Kommunikationen har været god hele vejen, aftaler blev overholdt, og arbejdet blev færdigt til tiden. Vi er meget tilfredse og vil helt klart anbefale Rasmus til andre, der skal have lavet brolægning

Réponse de Nos Creare ApS
Rasmus og team fuldførte en arbejdsopgave hos os herhjemme for 1,5 måned siden & vi er virkelig tilfredse med måden det hele blev gjort på. Vi har lidt usikre i starten omkring hvilket firma som skulle stå for opgaven og faldt over en annonce på Facebook. Vi blev positivt overrasket over at se en ung mand i start 20’erne fyldt med energi, charme og en god håndfuld selvtillid snakke om kloak arbejde m.v. Den var ikke set før - og dette ville vi gerne prøve at støtte op omkring herhjemme. Alt i alt et fuldstændig gennemført resultat, hvor vores kloaksystem blev udskiftet og forbedret. Vi blev taget i hånden fra første kontakt og helt til slut. Meget anbefalelsesværdig selvskab.

Réponse de Nos Creare ApS
Vores oplevelse med Rasmus'arbejde i forbindelse med vores nye terrasse er at han er virkelig dedikeret omkring opgaven, kreativ og arbejdsom.
Vi har nydt hele processen og er yderst tilfredse med resultatet.
Tak til Rasmus og Nos Creare.
Max

Réponse de Nos Creare ApS
Rasmus er en super flink og hjælpsom fyr, der gør et godt og professionelt stykke arbejde. I vores projekt har han taget os med igennem hele processen fra tilbudsgivning til aflevering. Han har sikret at vi har været med i beslutningerne undervejs i processen, når tingene ændrer sig ift. de aftalte løsninger. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at få udført opgaven af Nos Creare. Jeg ved helt sikkert, hvor jeg skal ringe hen, næste gang jeg har en brolægnings opgave. Tak for et godt samarbejde Nos Create.

Réponse de Nos Creare ApS
Rigtig flot og professionelt arbejde hele vejen igennem. Resultatet overgik mine forventninger, og det var tydeligt, at der blev lagt både tid og omhu i opgaven. Kan varmt anbefales!

Réponse de Nos Creare ApS
Vi har fået lagt en terrasse i stavklinker i sildebensmønster. Arbejdet er flot lavet og Rasmus og Jens har taget ansvar for opgaven fra start til slut.
De har mine bedste anbefalinger.

Réponse de Nos Creare ApS
Meget meget smukt veludført arbejde. Dygtig og med sans for detaljen.
Elsker min nye trappe og vil til enhver tid anbefale Nos Creare.

Réponse de Nos Creare ApS
Yderst kompetente, professionelle og sympatiske gutter. Har selv bevæget mig i håndværker branchen, og de her gutter er et sjældent syn af komme til tiden, lave arbejdet til perfektion, kommunikerer omkring forløbets fremgang osv.
Kan i den grad anbefales.

Réponse de Nos Creare ApS
Super godt stykke arbejde, med et rigtigt flot finish. Og de havde gode løsninger til vores brønde også.

Virkelig flot arbejde
God kommunikation hele vejen igennem
Blev hele tiden orienteret om forløbet
Vi kan kun anbefale at bruge Nis Creare

Réponse de Nos Creare ApS
Helt fantastisk arbejde og service man får hos Rasmus og Nos Creare. Arbejdet bliver lavet perfekt, de er faktisk nogle af få som også hjælper med mere end de skal uden mere betaling. Vil du have lavet noget i din have/indkørsel kan jeg kun anbefale Nos Creare. Tak til jer 😊

Réponse de Nos Creare ApS
Kan klart anbefale Nos Creare.
Fik lavet terrasse. Professionelt arbejde og højt serviceniveau lige fra første mail, over opfølgning og aflevering af opgave.
Rasmus og team er venlige, ihærdige og holder deres aftaler.

Réponse de Nos Creare ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.