Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling til Nos Creare – Rasmus og hans team Vi har været i gang med en totalrenovering i over et år og har haft stort set alle håndværksfag inde ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe anbefaling af Rasmus og hans team, som på rekordtid lavede den indkørsel, vi drømte om. Kom til tiden, overholdte aftaler, og gik den ekstra mil uden, at vi selv skulle bede om det.

À propos de l'entreprise

1. Service d'entretien des gouttières
  2. Constructeur de structures en béton
  3. Société de construction
  4. Entrepreneur spécialisé dans le pavage
  5. Carreleur

Écrit par l'entreprise

Nos Creare ApS er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed med speciale i belægningsarbejde og autoriseret kloakservice. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra eksklusive terrasser og indkørsler til reparation og renovering af kloakledninger – altid med fokus på håndværk, gennemsigtighed og god kommunikation. Vores mål er at levere løsninger, der holder – både teknisk og æstetisk – og vi går aldrig på kompromis med hverken finish eller funktion. Vi tager os tid til at forstå dine behov og sikrer, at hver opgave bliver udført med stolthed og omtanke.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

FANTASTISK HÅNDVÆRK !

Vi har været i gang med en totalrenovering i over et år og har haft stort set alle håndværksfag inde over. Derfor ved jeg også, hvornår man har fat i nogen, der virkelig kan deres håndværk – og det må man sige, at Rasmus og hans folk kan

De er ikke bare utrolig arbejdsomme, de leverer også arbejde i høj kvalitet. De møder til tiden, er gode til at rådgive og vejlede undervejs, og hvis der er behov for det, arbejder de både længere dage og i weekender for at holde tidsplanen

Noget af det, der især gav tryghed, var den løbende kommunikation. Rasmus er rigtig god til at informere om processen og sikre, at man altid ved, hvor man står i projektet

Derudover er Rasmus uddannet autoriseret kloakmester, hvilket giver en ekstra sikkerhed, hvis der opstår uforudsete ting i jorden. Samtidig kom han med gode idéer til genbrug af vores eksisterende brosten, hvilket har løftet det samlede resultat markant og gjort belægningen både flottere og mere gennemført, end vi havde forestillet os

Alt i alt er der tale om en ung entreprenør, der virkelig kan sit kram. Lad dig ikke snyde af alderen – her får du kvalitet, overblik og en seriøs tilgang til arbejdet

Virkelig dygtige folk, som brænder for at levere et godt stykke arbejde

28 avril 2026

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for de virkelig flotte ord Philip - det betyder mere, end du tror 🙏

Det er en fornøjelse at være en del af jeres projekt, især fordi I selv går op i detaljerne og kvaliteten hele vejen igennem. Det gør en kæmpe forskel for det endelige resultat

Vi sætter stor pris på tilliden, både i forhold til håndværket, men også at vi får lov til at byde ind med løsninger undervejs. Det er præcis sådan nogle projekter, vi brænder for

Fedt at høre, at kommunikationen og overblikket giver jer tryghed, det er noget, vi prioriterer rigtig højt og arbejder på at forbedre for hvert projekt.

Tak for samarbejdet - vi glæder os til at gøre det hele færdigt hos jer 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe anbefaling af Rasmus og hans…

13 avril 2026

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for de virkelig fine ord - det betyder oprigtigt meget for os.

Det har været en fornøjelse at være hos jer og få lov til at lave jeres indkørsel. I har været nemme at arbejde med hele vejen igennem, og det gør altså en forskel for både processen og resultatet.

Vi går meget op i at overholde det vi lover og lige give den lidt ekstra, så det er fedt at høre, at det også er sådan I har oplevet det.

Tak for tilliden - og nyd den nye indkørsel:)

Godt arbejde og opfølgning

Nos Creare lavede hurtigt og præcist et rigtig godt stykke arbejde med at lave en ny kloakledning til tilslutning af et nyt toilet. Kommunikationen var rigtig godt, og da der opstod et uventet følgearbejde fandt vi også en god løsning på det, og vi er derfor meget tilfredse kunder.,

16 mars 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os at du har givet dig tid til at skrive lidt om projektet
Vi er glade for at i har haft en god oplevelse med os, og at vi kunne hjælpe med jeres opgave, især ved uventet ekstraarbejde.

Endnu en gang tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til Rasmus og makker for…

Tusind tak til Rasmus og makker for jeres måde at være på og for det rigtig flotte udførte arbejde med belægning og nye dæksler, det ser rigtig godt ud nu.
Den sjove og hyggelige snak vi havde var ren bonus at få med jer.
Rasmus kan klart anbefales.
Mvh
BK

19 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Renovering af kloak ved kældertoilet

Vi har fået lavet vores kloak om ifm. renovering af toilet i kælder og her kom Rasmus ind i billedet. Tak for super arbejde og en god dialog hele vejen, vi kan klart anbefale ham ift. kloakarbejde! 👍🏻💪🏻

20 février 2026

Hej Anders

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi sætter pris på at du har sat tid af til at skrive et par gode ord om vores samarbejde!

Vi er glade for din anbefaling og håber på at du i fremtiden vil ringe til os hvis du har flere projekter i tankerne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende ekspertise

Utroværdigt foretagende. Rasmus mener selv at være uddannet fra teknologisk institut men han ved ikke engang, hvad der står i den 50-siders PDF om dræn og kælderisolering, som Tenknologisk Institut udgav i 2022. Det er useriøst. Vil ikke lægge min ejendom i deres hænder om det så var gratis.

Følgende er redigeret efter Nos Creare har svaret:

Det som Rasmus skriver nedenfor omkring vores samtale er ikke sandt. Jeg vil ikke gå videre ind i det, det er mit liv for kort til. Men jeg vil råde alle til at få en rådgivende ingeniør ind over alt arbejde man skal have lavet af de her.

Vh
Kasper

5 février 2026

Hej Kasper

Du har ikke været kunde hos os, og vores eneste kontakt var en telefonsamtale på ca. 5 minutter, hvor du ønskede et tilbud.

I samtalen brugte du størstedelen af tiden på at forklare, hvordan du mente arbejdet burde udføres – på trods af, at du ikke har autorisation inden for kloak/dræn. Da vi spurgte, hvorfor du så ikke udførte arbejdet selv, ændrede samtalen karakter og du lagde på.

At du herefter vælger at skrive en 1-stjernet anmeldelse baseret på en enkelt telefonsamtale – kombineret med påstande om uddannelse og faglige dokumenter, som aldrig har været en del af dialogen – siger mere om anmeldelsen end om vores virksomhed. Dertil bemærker vi, at din anmeldelsesprofil overvejende består af negative vurderinger, hvilket gør det svært at tillægge anmeldelsen reel faglig eller kunde­mæssig værdi.

For god ordens skyld:
Vi udfører vores arbejde efter gældende regler og praksis og rådgiver ud fra erfaring – ikke ud fra at kunne citere 50-siders PDF’er på kommando i en uforpligtende telefonsamtale.

Til kommende kunder:
Hvis du ønsker saglig rådgivning, faglighed og ærlig dialog, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at instruere fagfolk i, hvordan de skal udføre deres arbejde, er vi nok ikke det rette match – og det er helt fair.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søde fyre og flot arbejde!

Rasmus og co har lavet et lækkert stykke arbejde for os med at etablere en flot indkørsel samt indgangsareal i rådhusbelægning. De lavede regnvandsdræn og byggede et stort bed for os. Der var imponerende sans for detaljen og god sparring undervejs. Tak for arbejdet!

14 décembre 2025

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for de pæne ord, Lisa.

Det har været en fornøjelse at lave både indkørsel og indgangsareal for jer, og vi er glade for at høre, at både resultatet og processen levede op til jeres forventninger. Tak for tilliden og for et rigtig godt samarbejde.

Rasmus har udført

Rasmus har udført et suverænt og meget tilfredsstillende resultat hernede hos os i Dueholm det er drejer sig om 80 kvadratmeters sandstens belægning i lækre Chelsea mønstre giver en helt ny charme i vores lille have flotte skæringer og det er også lagt i halv forbandt han har også skiftet vores sandfangsbrønd og det er vi også meget tilfredse med hvis i går og mangler en brolægger eller kloakmester kan vi helt klart anbefale Nos creare

6 décembre 2025

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget. Det var fedt at få lov til at lave jeres sandstensbelægning i Dueholm, og vi er glade for at høre, at både mønsteret, skæringerne og sandfangsbrønden blev som I havde håbet. Tak for tilliden og den varme anbefaling.

Kan varmt anbefale Rasmus / Nos Creare

Rasmus har udført et super flot stykke arbejde hjemme hos os. Han har lagt 30x60 fliser i halvforbandt med et virkelig præcist og professionelt resultat. Derudover har han fræset jorden, så alt er klar til rullegræs, samt lagt fortovsfliser – alt sammen udført med høj kvalitet og god sans for detaljen.

Kommunikationen har været god hele vejen, aftaler blev overholdt, og arbejdet blev færdigt til tiden. Vi er meget tilfredse og vil helt klart anbefale Rasmus til andre, der skal have lavet brolægning

6 octobre 2025

Kære Mehmet

Tusind tak for de pæne ord – det gør mig virkelig glad at læse.
Det har været en fornøjelse at lave projektet hos jer, og jeg er glad for, at resultatet blev, som I havde håbet på.

Vi gør meget ud af at holde aftaler og levere et ordentligt stykke arbejde, så det betyder rigtig meget, at I har lagt mærke til det.

Tak fordi I valgte Nos Creare – og tak fordi I vil anbefale mig videre.
I siger bare til, hvis der dukker noget op en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rasmus og team fuldførte en…

Rasmus og team fuldførte en arbejdsopgave hos os herhjemme for 1,5 måned siden & vi er virkelig tilfredse med måden det hele blev gjort på. Vi har lidt usikre i starten omkring hvilket firma som skulle stå for opgaven og faldt over en annonce på Facebook. Vi blev positivt overrasket over at se en ung mand i start 20’erne fyldt med energi, charme og en god håndfuld selvtillid snakke om kloak arbejde m.v. Den var ikke set før - og dette ville vi gerne prøve at støtte op omkring herhjemme. Alt i alt et fuldstændig gennemført resultat, hvor vores kloaksystem blev udskiftet og forbedret. Vi blev taget i hånden fra første kontakt og helt til slut. Meget anbefalelsesværdig selvskab.

19 octobre 2025

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for jeres flotte og ærlige anmeldelse 🙏🏼
Det betyder virkelig meget for både mig og resten af teamet at høre, at I er glade for forløbet og resultatet.

Vi lægger stor vægt på at skabe tillid og tryghed gennem hele processen – så det glæder mig at høre, at I har følt jer godt taget hånd om fra start til slut.

Tak fordi I valgte at støtte os og give os muligheden for at vise, at kvalitet og ansvarlighed sagtens kan gå hånd i hånd – også med et ungt hold 💪🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores oplevelse med Rasmus'arbejde i…

Vores oplevelse med Rasmus'arbejde i forbindelse med vores nye terrasse er at han er virkelig dedikeret omkring opgaven, kreativ og arbejdsom.
Vi har nydt hele processen og er yderst tilfredse med resultatet.
Tak til Rasmus og Nos Creare.
Max

18 août 2025

Tusind tak, Max
Det glæder mig virkelig meget at høre, at I har været glade for både processen og resultatet.
Jeg sætter stor pris på jeres ord – og det har været en fornøjelse at skabe terrassen sammen med jer.

Tak fordi I valgte Nos Creare og gav os muligheden for at levere et projekt, vi alle kan være stolte af.

Super god oplevelse

Rasmus er en super flink og hjælpsom fyr, der gør et godt og professionelt stykke arbejde. I vores projekt har han taget os med igennem hele processen fra tilbudsgivning til aflevering. Han har sikret at vi har været med i beslutningerne undervejs i processen, når tingene ændrer sig ift. de aftalte løsninger. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at få udført opgaven af Nos Creare. Jeg ved helt sikkert, hvor jeg skal ringe hen, næste gang jeg har en brolægnings opgave. Tak for et godt samarbejde Nos Create.

1 juillet 2025

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det gør os virkelig glade at høre, at I har haft en god oplevelse fra start til slut. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og inddraget gennem hele processen – derfor betyder det ekstra meget, at I fremhæver netop det.

Vi har nydt at følge jeres projekt fra de første tanker til det færdige resultat, og det har været en fornøjelse at kunne sparre med jer undervejs, når der skulle træffes beslutninger. At se projektet lykkes og mærke jeres tilfredshed er præcis det, der driver os hver dag.

Tak fordi I valgte Nos Creare – og tak for et rigtig godt samarbejde. Vi glæder os allerede til næste gang, vi kan hjælpe jer med et nyt projekt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flot og professionelt arbejde…

Rigtig flot og professionelt arbejde hele vejen igennem. Resultatet overgik mine forventninger, og det var tydeligt, at der blev lagt både tid og omhu i opgaven. Kan varmt anbefales!

22 mai 2025

Kære Nikolai

Tusind tak for din anmeldelse – det gør mig virkelig glad at læse!
Vi lægger altid sjæl og stolthed i det, vi laver, så det betyder meget, at du både har lagt mærke til det og er blevet så tilfreds med resultatet.
Tak fordi du valgte os – og for at anbefale os videre, det sætter vi stor pris på.

Terrasse i sildebensmønster

Vi har fået lagt en terrasse i stavklinker i sildebensmønster. Arbejdet er flot lavet og Rasmus og Jens har taget ansvar for opgaven fra start til slut.
De har mine bedste anbefalinger.

12 mai 2025

Kære Kristoffer

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du er tilfreds med trappen, og at detaljerne blev, som du ønskede. Det har været en fornøjelse at arbejde for dig, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget meget smukt veludført arbejde

Meget meget smukt veludført arbejde. Dygtig og med sans for detaljen.
Elsker min nye trappe og vil til enhver tid anbefale Nos Creare.

19 avril 2025

Kære Maria

Det er vi meget glade for at høre - resultatet blev også meget flot, i forhold til hvad vi havde sat af forventning.

Endnu engang tak for de pæne ord - og kom endelig tilbage hvis der skulle være andet:)

Yderst kompetente og professionelle

Yderst kompetente, professionelle og sympatiske gutter. Har selv bevæget mig i håndværker branchen, og de her gutter er et sjældent syn af komme til tiden, lave arbejdet til perfektion, kommunikerer omkring forløbets fremgang osv.

Kan i den grad anbefales.

10 février 2025

Kære Pelle

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget for os at blive anerkendt for vores professionalisme, kvalitet og kommunikation. Vi sætter en ære i at levere godt håndværk og en god oplevelse for vores kunder – og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej. Tak for anbefalingen!

Super godt stykke arbejde

Super godt stykke arbejde, med et rigtigt flot finish. Og de havde gode løsninger til vores brønde også.

4 février 2025

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og det flotte finish. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger – også når det gælder kloak. Tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde
God kommunikation hele vejen igennem
Blev hele tiden orienteret om forløbet
Vi kan kun anbefale at bruge Nis Creare

19 janvier 2025

Hej Joan

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder virkelig meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gør en stor indsats for både kvalitet og kommunikation, så det er skønt at høre, at det har gjort en forskel. Tak for jeres anbefaling – og for tilliden til os!

Rasmus & Co
Nos Creare Aps

Perfekt arbejde og service

Helt fantastisk arbejde og service man får hos Rasmus og Nos Creare. Arbejdet bliver lavet perfekt, de er faktisk nogle af få som også hjælper med mere end de skal uden mere betaling. Vil du have lavet noget i din have/indkørsel kan jeg kun anbefale Nos Creare. Tak til jer 😊

2 octobre 2024

Kære Lars

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at du er så tilfreds med både arbejdet og servicen. Vi går meget op i at levere kvalitet og hjælpe vores kunder bedst muligt, så det betyder rigtig meget for mig, at det bliver værdsat.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med resultatet. Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, står vi altid klar.

Endnu engang tak for din tillid – og for de varme ord!

Kan klart anbefale Nos Creare

Kan klart anbefale Nos Creare.
Fik lavet terrasse. Professionelt arbejde og højt serviceniveau lige fra første mail, over opfølgning og aflevering af opgave.
Rasmus og team er venlige, ihærdige og holder deres aftaler.

27 novembre 2024

Kære Lone

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og service. Vi sætter stor pris på din anbefaling og de fine ord om vores team.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med din terrasse, og vi er glade for, at du oplevede os som professionelle og pålidelige.

Hvis du skulle have brug for vores hjælp igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus