Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling til Nos Creare – Rasmus og hans team Vi har været i gang med en totalrenovering i over et år og har haft stort set alle håndværksfag inde ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe anbefaling af Rasmus og hans team, som på rekordtid lavede den indkørsel, vi drømte om. Kom til tiden, overholdte aftaler, og gik den ekstra mil uden, at vi selv skulle bede om det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nos Creare lavede hurtigt og præcist et rigtig godt stykke arbejde med at lave en ny kloakledning til tilslutning af et nyt toilet. Kommunikationen var rigtig godt, og da der opstod et uventet følgear... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rasmus har udført et super flot stykke arbejde hjemme hos os. Han har lagt 30x60 fliser i halvforbandt med et virkelig præcist og professionelt resultat. Derudover har han fræset jorden, så alt er k... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'entretien des gouttières
  2. Constructeur de structures en béton
  3. Société de construction
  4. Entrepreneur spécialisé dans le pavage
  5. Carreleur

Écrit par l'entreprise

Nos Creare ApS er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed med speciale i belægningsarbejde og autoriseret kloakservice. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra eksklusive terrasser og indkørsler til reparation og renovering af kloakledninger – altid med fokus på håndværk, gennemsigtighed og god kommunikation. Vores mål er at levere løsninger, der holder – både teknisk og æstetisk – og vi går aldrig på kompromis med hverken finish eller funktion. Vi tager os tid til at forstå dine behov og sikrer, at hver opgave bliver udført med stolthed og omtanke.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare.

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare.
De har lavet et meget flot stykke arbejde ifm. flisebelægning af integreret carport/indkørsel/forgård og have.
De går op i deres håndværk og det kan ses. De var gode at sparre med undervejs og kom med gode input til løsninger.
Jeg er meget tilfreds 👍

8 novembre 2024

Kære Michael

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du værdsætter vores fokus på håndværket og de løsninger, vi fandt sammen. Rigtig god fornøjelse med det færdige projekt!

Ekstremt flot finish

Ekstremt flot finish og god kommunikation hele vejen igennem!

Vi havde fornøjelsen af et samarbejde med Rasmus og hans team ifm. med en ny indkørsel og to nye stentrapper, som er blevet lavet lige som vi ønskede os og til aftalt tid.

Rasmus har løbende været grundig med opdateringer og overholdt alle deadlines.

Jeg vil klart anbefale Nos Creare til alle som ønsker et flot resultat uden nogen svinger i valsen.

5 septembre 2024

Kære PCC

Mange tak for de flotte ord! Det betyder rigtig meget for os, at I er glade for både resultatet og forløbet. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer og hjælpe med at realisere jeres vision. Vi er stolte af at kunne levere et arbejde, der lever op til forventningerne – og til tiden. Endnu engang tak for anbefalingen

japansk bed og belægning

Vi fik lavet japansk bed, fyldt 15 m3 grus og granitsten, lagt 40 m sti i natursten, og lavet bed med grus og småsten. Udført efter aftale og i god dialog. Vi er meget tilfredse.

13 septembre 2024

Kære Anne Kirstine

Tak for jeres fine anmeldelse! Det har været en fornøjelse at arbejde på et så spændende projekt og skabe et unikt udtryk med bed og natursten. Vi er glade for, at resultatet lever op til jeres forventninger, og vi værdsætter den gode kommunikation undervejs. Mange tak for tilliden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny plæne anlagt med rullegræs

Rasmus har anlagt vores nye græsplæne, som først blev jævnet pænt ud og toppet med en lag muldjord. Efterfølgende lagt rullegræs med super fint resultat.

9 août 2024

Kære Claus

Mange tak for jeres feedback! Jeg er glad for at høre, at I er tilfredse med den nye græsplæne. Det har været en fornøjelse at arbejde med at jævne grunden og lægge rullegræsset, og jeg er glad for, at resultatet lever op til jeres forventninger.

Hvis der er noget som helst, I har brug for i fremtiden, eller hvis I har spørgsmål om pleje af plænen, er I altid velkomne til at kontakte mig.

Flot og dygtigt arbejde

Rasmus er super dygtig og samtidig også en rigtig flink fyr.
Vi fik lavet fliser hele vejen rundt om huset samt en støttemur. Flot håndværk.

19 juillet 2024

Kære Martin

Tusind tak for de pæne ord! Jeg er virkelig glad for at høre, at I er tilfredse med flisearbejdet og støttemuren. Det har været en fornøjelse at arbejde hos jer, og jeg sætter stor pris på den tillid, I har vist mig.

Det betyder meget for mig, at I både er glade for resultatet og har haft en god oplevelse med samarbejdet. Hvis I på et tidspunkt har brug for mere hjælp, eller hvis I har nye projekter i tankerne, er I altid velkomne til at tage fat i mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi giver hermed vores største…

Vi giver hermed vores største anbefaling til Rasmus og hans dygtige team🙌👏

Vi har fået lavet 200 kvm belægning rundt om huset og i indkørslen, gravet ud til større terrasse, lavet flere liniedræn og nedgravet faskine over område der var oversvømmet konstant - men ikke mere🙌

Hele processen har været over alt forventning. Lige fra en super tilbudsgivning, med en god dialog og gode løsninger (der var flere steder hvor der skulle tænkes over korrekt fald mv.), til selve anlægsarbejdet i 2,5 uge.

Vi havde bestilt 60x60 fliser, hvor dem i indkørslen vejede mere end 80 kg. Pr. Stk. (undskyld drenge🤷🏻‍♂️😬).
Pallerne var stillet 2 paller i højden og de skulle hente de tunge sten ned fra over 2 meters højde - og det tog de i stiv arm, WOW💪

Der blev knoklet på fra tidlig morgen og alt forløb perfekt. Rasmus var yderst lydhør når vi havde dialoger omkring løsninger og resultatet er en helt igennem fantastisk terrasse og indkørsel.

Selv da vi i sidste uge fandt ud af at der samlede sig vand et nyt sted, kom de ud i dag og læste problemet hurtigt og til en skarp pris.

Den største anbefaling til Rasmus og hans dygtige kollegaer - I er nogle stjerner💪

25 avril 2024

Kære Dennis

Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er så tilfreds med både processen og det endelige resultat.

At få lov til at arbejde på jeres projekt med belægning, terrasse og drænløsninger har været en spændende og givende opgave for hele teamet. Det glæder os at høre, at vores fokus på detaljer som korrekt fald og håndtering af de tunge fliser har levet op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres forståelse for de udfordringer, vi stod overfor, og vi er glade for, at vi kunne løse opgaven på en måde, der har gjort jer tilfredse. At I bemærker vores engagement, også når der opstår uforudsete udfordringer, er noget, vi værdsætter meget.

Endnu en gang tak for de varme anbefalinger og jeres positive feedback. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi står selvfølgelig klar, hvis I får brug for os til fremtidige projekter.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fantastisk start - dårlig slutning

Opdatering Maj 2025:
Det er simpelthen ikke korrekt at vi skulle have afvist nogle former for hjælp. Du har ikke vendt tilbage til os og vi skal hele tiden rykke dig for svar.

Vi har en aftale med en VVS’er om udskift af ulovligt blændet sandfangsbrønd. Denne ekstra regning betaler vi uden problemer. Men du tilbyder at komme og koble til på den nye brønd. Men du svarer ikke mere og lægger på når man ringer. Du har ikke holdt dit ord og din opgave hos os er ikke afsluttet.

Det er dybt useriøst og jeg håber at de der måtte læse dette, finder en anden til deres opgave.

_____________________________

April 2025:
Vi har fået lavet indkørsel af Nos Creare.
En yderst positiv oplevelse under hele processen, hvor vi først havde givet en 5-stjernet anmeldelse.
Men vi har efterfølgende fundet ud af at en brønd er blevet ulovligt lukket af, hvilket Rasmus selv har erkendt. Han har ikke været opmærksom på dette, men har i forbindelse studiet blevet bekendt med reglerne.

Vi har været i dialog med Rasmus omkring dette løbende efterfølgende og han har lovet os at kontakte kloakmester og vende tilbage. Men vi skal hele tiden følge op og vi hører ikke noget retur fra Rasmus.

Februar 2025 mener Rasmus nu ikke at det er hans ansvar og vil have at vi nu selv skal ud og finde en kloakmester til at få lavet brønden til os.

Vi kan desværre derfor ikke længere anbefale at få lavet projekter af Nos Creare.

12 mai 2024

Kære Anders

Vi er glade for, at I oprindeligt havde en rigtig god oplevelse med vores arbejde, og at I var tilfredse med resultatet. Derfor ærgrer det os naturligvis at læse denne opdatering.

Vi vil gerne præcisere, at vi ikke er autoriserede kloakmestre endnu, men vi er under uddannelse inden for faget og kan derfor ikke varetage den type opgaver på nuværende tidspunkt. Det eneste arbejde, vi har udført hos jer, er belægning samt installation af linjedræn, trapper, støttemur mm. – disse områder kræver ikke autorisation.

Da vi senere blev opmærksomme på problemet med brønden, tilbød vi at hjælpe med at indhente en autoriseret kloakmester for at få det løst korrekt – naturligvis mod betaling, da dette ligger uden for vores ansvarsområde og ikke har noget med vores belægningsarbejde at gøre.

Vi har også tydeligt tilkendegivet, at vi gerne kobler ACO linjedrænet korrekt på den nye brønd, når den er etableret af en autoriseret kloakmester. Vi har aldrig lovet at få hele arbejdet udført uden beregning, da det ikke er en del af den oprindelige aftale.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser i kommunikationen, men vi har aldrig haft til hensigt at undvige vores ansvar. Tværtimod har vi forsøgt at hjælpe jer med en løsning inden for de rammer, vi lovligt kan arbejde under, og også været behjælpelig med at finde en aut. kloakmester til at udføre opgaven - hvilket i har afvist.

Vi håber, at I alligevel ser tilbage på vores samarbejde som positivt og vil tage imod vores tilbud om at hjælpe med at få sagen afsluttet korrekt.

NosCreare ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Veludført arbejde med god kommunikation

Vi skulle have lagt nye fliser næsten hele vejen rundt om huset.
Rasmus sendte et flot, udspecificeret tilbud, der var helt i overensstemmelse med det vi havde talt om - og med en god pris.
Under hele forløbet var der super god kommunikation og forventningsafstemning.
Og vi er mega glade for resultatet...
Vi giver Nos Creare de bedste anbefalinger.. 💪😁

26 avril 2024

Kære Klaus

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores arbejde med at lægge nye fliser omkring dit hus. Vi er glade for, at det udspecificerede tilbud og den gode pris levede op til dine forventninger.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og forventningsafstemning, så det er dejligt at vide, at vores bestræbelser blev værdsat. Og selvfølgelig er det endnu bedre at høre, at du er mega glad for resultatet!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for de venlige ord. Skulle du få brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtigt team der bare levere…

Super dygtigt team der bare levere varen!
Imødekommende og stor faglig stolthed.
Jeg anbefaler klart at benytte firmaet!

17 avril 2024

Kære Mads

Tak for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores arbejde og service. Din anbefaling betyder meget for os!

Leverer et fantastisk resultat

Super god kommunikation og de leverede et fantastisk stykke arbejde. De kan klart anbefales!

9 février 2024

Kære Erik

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for at kommunikationen var tilfredsstillende:)

Kan anbefales

De leverede enestående service og kvalitetsarbejde. Kommunikationen var klar og effektiv, og de overholdt alle aftalte deadlines. Jeg er utroligt tilfreds med det arbejde, de har udført og jeg kan varmt anbefale Nos Creare til enhver, der søger professionelle brolæggere til deres projekt. Fem stjerner hele vejen!

14 février 2024

Kære Chila

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med vores arbejde og service. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din anbefaling.

Hvis du nogensinde har brug for vores hjælp igen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Tak igen for at vælge Nos Creare og for de fem stjerner!

Kæmpe anbefaling

Tip top arbejde og et resultat lige som jeg havde ønsket det. Stor ros herfra og kæmpe anbefaling.

19 février 2024

Kære Alexander

Tusind tak for din fine anmeldelse:)

Vi sætter en stor ære i at kunne levere hvad vores kunder ønsker! Så stor tak herfra:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt professionelt stykke arbejde.

Virkeligt professionelt stykke arbejde.
Kommunikation var god hele vejen gennem projektet.
Pris, kvalitet og tidsplan blev alle overholdt.
De bedste anbefalinger herfra.

26 janvier 2024

Kære Andreas:)

Dejligt at høre at alt er som det skal være.

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på professionel service, og det er dejligt at vide, at vores kommunikation og arbejde blev værdsat under hele projektet. At overholde pris, kvalitet og tidsplan er altid vores målsætning, og det er opmuntrende at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi er taknemmelige for dine anbefalinger og ser frem til eventuelle fremtidige samarbejder. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er vi altid åbne for feedback.

Endnu engang tak for dine pæne ord.

Omhyggelig og god dialog

Hej
Vi fik lavet en ny flot indkørsel, indgang mv. - det hele er vi meget tilfredse med. Flot arbejde omhyggeligt udført af Rasmus og Leo. Vi vil klart benytte jer en anden gang og vil anbefale jer til andre. Tusind tak for denne gang. Dbh Henrik og Tina

24 octobre 2023

Kære Henrik og Tina,

Tusind tak!! Jeres ord har virkelig fyldt vores team med glæde! Vi er simpelthen henrykte over jeres begejstring for den nye indkørsel og indgang. At vide, at vores omhyggelige indsats har resulteret i noget, I er meget tilfredse med, er en utrolig belønning for os.

Det betyder enormt meget, at I har tillid til os og vil anbefale os videre. Vi ser frem til at få muligheden for at arbejde sammen med jer igen i fremtiden og skabe endnu flere fantastiske resultater.

Tak for jeres fantastiske støtte og for at værdsætte vores arbejde på denne måde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode folk - Godt resultat - God pris!

God dialog, fleksible folk og fint resultat! Vil helt klart anbefale Rasmus og co. til andre.

14 novembre 2023

Kære Hans Peder Wagner

Tak for den venlige feedback! Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores gode dialog, fleksibilitet og det fine resultat. Hos os er kundetilfredshed en topprioritet, og vi er taknemmelige for din anbefaling. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Flot arbejde

Flot arbejde , fin pris og venlige mennesker
Jeg vil benytte dem igen 100%

7 novembre 2023

Kære Frank Damgaard.

Tusind tak for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores arbejde, priser og venlige service. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og fortsætte med at levere vores bedste arbejde for dig.

Belægning på ny terrasse

Godt tilfreds med de to unge gutter, Rasmus og Leo. God kommunikation og fint slutresultat på anlæg af ny terrasse. Pia og Flemming, Hvalsø

20 septembre 2023

Réponse de Nos Creare ApS

Tusind tak for de fine ord, det er vi meget glade for og værdsætter.

Jeg vil stærkt anbefale Nos Creare

Jeg vil stærkt anbefale Nos Creare! Rasmus er super serviceminded og hans arbejde fortjener mere end 5 stjerner!⭐️

16 septembre 2023

Réponse de Nos Creare ApS

Det betyder meget! vi gør også meget ud af at forbedre vores service samt kvalitet hver dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået en superflot terasse

Vi har fået en superflot terasse. Superflot lagt og det ses at det er lavet med grundighed og omhyggelighed. Kan kun være glade for et meget flot resultat. Sikke en forandring. Søren og Winnie

14 septembre 2023

Kære Winnie.

Vi har været så glade for at kunne hjælpe jer med dette projekt, og at i så vandt vores konkurrence er jo bare mega fedt!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan helt klart anbefale Nos Creare…

Kan helt klart anbefale Nos Creare super god kommunikation hele forløbet igennem og super dygtig og ideløsende mester er meget tilfreds med det resultat jeg har fået.
Kan helt klart anbefale Nos Creare
Profesionelle, god kommunikation, super rare og venlige mennesker. Alt i alt et kanon samarbejde

10 juillet 2023

Kære Cristoffer.

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du mener at vi er ideløsende, da det er vores store hovedmål med denne virksomhed.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus