Gemiste kans. We hebben 2 x een kwartaalbox ontvangen. Op zich aardige artikelen maar man man.. wat een enorme milieu-waste aan plastic en glazen verpakkingen. Meer dan 2 kilo verpakking per box. De i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ontzettend leuke producten; geen 5 blikken soep omdat dat het makkelijkste is om te maken, maar gewoon echt originele producten die je wílt gebruiken. Smaken uit het pakket werken ook nog eens goed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pakket met verschillende produkten, die wij nog niet hadden gegeten, leuk om te proberen! Zo creatief gedaan om de agrarische produkten toch te kunnen eten! Misschien alleen de bezorging wat beter... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Service de commande de repas en ligne
- Fabricant de produits alimentaires
- Producteur de produits alimentaires
- Fournisseur de produits alimentaires
Écrit par l'entreprise
Word soldaat tegen voedselverspilling en sluit je aan bij No Waste Army. Ontvang ieder kwartaal een box vol (h)eerlijke houdbare producten, gemaakt van reststromen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- nowastearmy.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super
Super, ik ben blij mee kunnen helpen om dit mee te kunnen op te helpen dit op te maken.
Misschien ook nog een recept erbij, net als in deze nieuwsbrief staat.
Pakket goed, bezorging slecht
Twee punten. Het pakket was verrassend en we gebruiken nog steeds artikelen uit het pakket.
Echter het pakket werd bezorgd door een firma die het niet nodig vond om aan te geven dat zij er waren en gewoon het pakket beneden in de hal gezet. Wij kregen bericht via de app dat het pakket bezorgd was en toen zijn wij het pakket beneden gaan ophalen en dat in een hal van de flat waar 160 woningen zijn
Wij hebben nog gereageerd naar de firma maar zij hebben niet gereageerd naar aan leiding van de klacht
Mijn eerste box en alles wat erin zat…
Mijn eerste box en alles wat erin zat is/was verrassend lekker. Het is ook makkelijk dat er een flyer bij zit met recepten.
Ben heel benieuwd naar de tweede box.
Goed in het niet verspillen
Goed in het niet verspillen maar sommige producten weinig nut,zoals chips die beperkt houdbaar zijn en niet iedereen eet chips.
Ook pasta's waar na enkele weken schimmel op staat.
Ik ben er mee gestopt, te duur voor de waren die in verpakking zitten.
Mijn eerste No Waste box
Mijn eerste No Waste box, de Decemberbox. Het voelde als een soort kerstpakket! Erg fijn dat het thuis bezorgd werd, maar ik had het ook prima gevonden om het ergens op te halen. De producten waren smaakvol, en leuk dat er receptideën zijn. Het geeft een goed gevoel om op deze manier groente of fruit te redden. Goed bezig, No waste Army!
November/december box
De producten zijn echt van een hele goede kwaliteit. En het verhaal erachter is natuurlijk ook geweldig, (eigenlijk zonde dat het nodig is)
Geweldig bedrijf!
Het is geweldig al die producten, ik werk graag mee aan géén verspilling, maar we moeten een hoop weggeven omdat we dat niet eten of niet lekker vinden. Dat is ONZE smaak hè 😉 ik was wel altijd nieuwschierig wat er weer in de box zat. Vooral die appel-peren sap is super!!! Ik heb wèl opgezegd helaas, Ik kan het niet meer betalen ook 😪
Het geeft een goed gevoel om mee te…
Het geeft een goed gevoel om mee te zorgen dat voedsel niet verspild wordt omdat het o.a. afwijkt van de norm van de supermarkten. Daarnaast is het ook heel lekker.
Steeds weer een verrassing
Altijd een verrassende box met lekkere producten.
Heerlijk pakket met een boodschap
Prachtig initiatief en een heel mooi én lekker kerstpakket voor ons team.
Daadwerkelijk een pakket met impact
Daadwerkelijk een pakket met impact en zeker geen greenwashing. De inhoud was verrassend en goed te gebruiken. Alle ontvangers hebben zeer positief gereageerd.
Schot in de roos
Elk jaar is het zoeken naar een goed kerstkado voor alle medewerkers. Maar in 2025 was het echt raak: no-waste-army, een verrassend pakket met voor ieder wat wils. Vooral de teksten op de producten hadden impact! Ongeloof over de hoeveelheid (dreigende) verspilling, verbazing over het niet afnemen door supermarkten omdat, enthousiasme over jullie werk, etc. Wie weet wordt menigeen ook strijder!
Leuke kerstpaketten
Wij hebben dit jaar de kerstpaketten van No Waste Army besteld. Fijne communicatie, keurige levering en leuke inhoud. De ontvangers waren blij met een pakket met impact, leuk dat de verhalen van de producten en filmpjes over de medewerkers erbij zaten zodat het verhaal ook deel uitmaakt van het pakket.
Betrouwbaar.
Betrouwbaar.
No waste Army doet wat het beloofd. Ze leveren conform afspraak op de juiste dag en tijd. Voor traject om te bestellen is helder en communicatie is goed. Zijn via mail prima bereikbaar en en geven snel antwoord. Bij ons zat er in 1 pakket een kapot item wat gelekt had, Pakket werd direct vervangen, zonder problemen en op tijd. Ook de hele filosofie van het bedrijf klopt en ze doen ook wat ze vertellen.
Het is te zot voor woorden dat een…
Het is te zot voor woorden dat een scheve courgette niet in de supermarkt mag liggen! Gelukkig zijn er organisaties zoals No Waste Army die daar wat mee doen! Wij zijn elk kwartaal tevreden over de inhoud, bedenken weer nieuwe recepten op basis van wat er in de doos zit en verspillen zelf niks. Ik lees veel reviews over 'te veel zout'. Ik voeg zelf eigenlijk nooit zout toe aan mijn eten, maar ik vond het ook niet te zout smaken. Dus die ervaring deel ik niet.
Ik heb ongeveer anderhalf jaar de boxen…
Ik heb ongeveer anderhalf jaar de boxen van No Waste ontvangen, maar heb het abonnement recent beëindigd. (je krijgt hiervan overigens geen bevestiging per e-mail.)
Het concept vind ik sterk, maar in de praktijk vielen de producten vaak tegen. Veel items bevatten te veel vet of zout, en er zaten regelmatig dezelfde producten in elke box. Vanuit duurzaamheid had ik ook wat meer gezonde variatie verwacht, ik wil namelijk niet alleen duurzaam omgaan met de planeet, maar ook met mijn eigen lichaam én mijn portemonnee. Kwalitatief is het eten niet, en weinig inspiratie loos.
Op dit moment ligt mijn kast vol met tien pakken groentepasta, en de sappen komen mijn zoontje inmiddels de oren uit. Kortom: een mooi idee, maar de uitvoering kan echt beter.
Het is net een kerstpakket…
Iedere keer is het een feest als een nieuwe box wordt bezorgd! Heerlijke producten die heel origineel zijn en wat een goed doel!! Door dit prachtige concept gaan we verspilling tegen! Bananen die niet zoet genoeg zijn of boerenkool die niet verkocht omdat het te warm is in februari… enz enz
Zeer slechte communicatie en niet nakomen afspraken
Mijn abonnement maanden terug opgezegd. Na 2 maanden bericht dat de volgende box eraan komt?!?! Heel moeilijk contact te krijgen met de klantenservice, maar na een paar weken kreeg ik het bericht dat de box geannuleerd was en ik binnen 3 dagen mijn geld teruggestort zou krijgen.
Inmiddels weken verder en nog geen geld teruggestort gekregen, sterker nog, krijg een bericht wanneer de volgende box (die dus geannuleerd zou zijn) wordt geleverd.
Opnieuw contact gezocht met klantenservice…maar nog geen antwoord gekregen…
Slechte communicatie en geen gehoor bij beëindiging van je abonnement.
Op verzoek een kleine aanvulling.
Geld blijkt teruggestort onder een totaal andere naam (Mollie), waardoor het niet te herleiden was naar No Waste Army.
Bovendien is de box alsnog geleverd, zou de volgende werkdag opgehaald worden, maar staat nog steeds in de garage daarop te wachten. 🤷♀️🤦🏼♀️
Kortom een ronduit slechte communicatie!
Ik probeer dan nu ook niet eens meer contact te krijgen! Kost me teveel negatieve energie!

Réponse de No Waste Army
Totaal gebrek aan service en communicatie
Net als een andere reviewer ontving ik mijn box niet. Dat kan een keer gebeuren, geen probleem. Maar het totale gebrek aan bereikbaarheid, niet via de site, niet via de mail, zelfs niet via hun LinkedIn pagina.
Pas nadat ik een klacht indiende bij consuwijzer, en aangifte deed bij de politie kwam er enige reactie.
Nowaste maakt een fantastisch product, maar daarbij zijn ze vergeten dat zonder service zelfs een pure goudstaaf het geld niet waard is.
Niet bestellen
De bezorging liep mis. Op vele mailtjes geen reactie. Klantenservice is niet bestaand. Op contactformulier wordt niet gereageerd. Idee is goed maar de uitvoering waardeloos en zeer klantonvriendelijk

Réponse de No Waste Army
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.