Ik kreeg te horen na de overgang dat ik osteopenie heb en hoge bloeddruk dus was ik op zoek naar gezonde en Natuurlijke middelen voor Hart, Hersenen en botten Nutrifoodz legt goed uit waarvoor het... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb dezelfde ervaring als onderstaande e mails die in juli 2026 zijn gedaan. Ik heb op 13 juli jl een bestelling gedaan van bijna 150,00 euro en tot op heden niets ontvangen, en geen reactie allee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb een poging gedaan om van de dagelijkse ongevraagde emails af te komen. Diverse keren via unsubscribe afgemeld maar het mailen gaat door. Een persoonlijke reactie gemaild om hiermee te stoppen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Was op tijd bezorgd, en ik hoop dat het mij goed helpt, ik ben 77 jaar , bedankt voor de fantastische uitleg.

Réponse de Nutrifoodz
De service is top, de producten zijn schoon en goed. Ik raad het echt aan. Zelf gebruik ik verschillende producten zoals creatine, red juice, detox greens en complete meal, o ja voor het slapengaan gold❤️

Réponse de Nutrifoodz
Super van kwaliteit! Het product doet precies wat er wordt beloofd. Ben er heel blij mee en kan het zeker aanbevelen.

Réponse de Nutrifoodz
De bestellingen kwamen snel, de produkten smaken lekker, of ze helpen moet ik nog afwachten, ik slaap ondertussen wel beter....

Réponse de Nutrifoodz
Snelle levering en top kwaliteit.
Ik heb het idee dat het mij wel goed doet.
Smaak is ook prima.

Réponse de Nutrifoodz
Ik heb Nutrifoodz Green één dag geprobeerd.
Mijn eerste indruk: voor de prijs krijg je een erg klein zakje.
De smaak is gelukkig goed te doen, maar of het echt effect heeft valt nu nog niet te zeggen.

Réponse de Nutrifoodz
Ben net een weekje begonnen met de Greens Detox en de Harmony. Maar merk nu al dat ik wat meer energie heb en minder last van stemmingswisselingen. Ook heb ik de Recharge, de smaak is goed en zo blijf ik goed gehydrateerd.

Réponse de Nutrifoodz
Zeer tevreden, verwacht niet gelijk resultaten, maar ik heb nu echt het idee dat mijn darmen wat meer tot rust zijn gekomen. Ben 2 kilo afgevallen maar of dat hier door komt of er meer en serieuzer mee bezig weet ik niet. Maar het belangrijkste ik voel me goed.

Réponse de Nutrifoodz
Met talrijke vragen heb ik hen bestookt en telkens kreeg ik heel snel een eerlijk antwoord/advies.
Heel hun programma past in mijn holistische visie rond gezondheid.

Réponse de Nutrifoodz
Het helpt met het hongergevoel
Je denkt niet meer wat zal ik nog eens pakken om te eten
De pillen geven ookgeen nasmaak en ik ervaar geen enkele bijwerking

Réponse de Nutrifoodz
Goede levering van de spullen en snel.binnen 1- 2 dagen had ik mijn bestelling thuis

Réponse de Nutrifoodz
Al bijna 10jaar bestel ik mijn supplementen bij Nutrifoodz.
Altijd snelle levering en supplementen van topkwaliteit. Complete Protein, Creatine, ReCharge, Omega 3 en Magnesium ondersteunen mij als druk ondernemer in bouw en bij 5 keer per week krachttraining.
Precies wat ik nodig heb!

Réponse de Nutrifoodz
Ik had uitzonderlijk bijwerkingen van een product. Ik kon alles terugsturen, ook het geopend pak en kreeg het bedrag mooi teruggestort. Dit alles in een correcte tijdsspanne. De klantenservice was heel begrijpend en behulpzaam.

Réponse de Nutrifoodz
Ik heb de indruk dat het ook mij en dat terwijl ik 'n korte darm heb ( 40 cm.) alles goed opgenomen wordt iets wat meestal niet zo makkelijk is.

Réponse de Nutrifoodz
Ondertussen gebruik ik al een tijdje een aantal producten. het is dus al een gewoonte geworden. Super makkelijk, tamelijk lekker, heel tijdsbesparend, aannemelijke prijs, uitstekende kwaliteit...
Daarbuiten ben ik een grote voorstander van de 'extra's die ze doen, om de planeet te verbeteren! Ideaal dus voor wie gezond wil leven en tegelijk zijn steentje wil bijdragen zonder extra moeite.

Réponse de Nutrifoodz
Ik gebruik zelf nu al een aantal maanden producten van Nutrifoodz. De greens en de algenolie. Ben er super tevreden mee. Voel mij fit, heb nooit gewrichtspijn en geen last van hersenmist.
Van de week is onze dochter met Down syndroom begonnen met de shakes omdat ze te zwaar is en niet kon stoppen met het nemen van tussendoortjes. Ze belde al na twee dagen dat ze het super lekker vindt en geen trek meer heeft in koek. Dat beloofd veel goeds.