Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kreeg te horen na de overgang dat ik osteopenie heb en hoge bloeddruk dus was ik op zoek naar gezonde en Natuurlijke middelen voor Hart, Hersenen en botten Nutrifoodz legt goed uit waarvoor het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb eerst magnesium besteld omdat ik wilde testen wat dit deed. Ik merkte naar verloop van tijd verandering; ik kreeg minderwaardig van mijn benen. De magnesium bevalt mij super goed; deze blijf ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste echte kennismaking met Nutrifoodz begon niet bij de producten, maar bij hun nieuwsbrief. De manier waarop ze schrijven raakte me meteen: rustig, eerlijk, zonder druk. Ik voelde me gezi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een poging gedaan om van de dagelijkse ongevraagde emails af te komen. Diverse keren via unsubscribe afgemeld maar het mailen gaat door. Een persoonlijke reactie gemaild om hiermee te stoppen.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Prima produkten

Prima produkten, prima verzendingen

Dankjewel voor je review Andreas, dat waarderen wij enorm. Team Nutrifoodz

Goede ervaringen met nutrifoodz

Goede ervaringen met nutrifoodz, snelle levering. Goede producten.

Réponse de Nutrifoodz

Dankjewel voor je review Mar, fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt. Team Nutrifoodz

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik nutricoofz gold en de green…

Ik gebruik nutricoofz gold en de green detox allebei geven mij dat stukje wat nodig was voor mijn lichaam. Ik ben er heel blij mee👍

Réponse de Nutrifoodz

Dankjewel Yvonne voor je reviews daar worden wij blij van om te lezen dat je er veel baat bij hebt. Team Nutrifoodz

Ongelooflijk!

Binnen een paar weken verdwenen de ontstekingen in de gewrichten van mijn handen en nog steeds verbetert het, pijn verdwijnt!

Réponse de Nutrifoodz

Super fijn om te lezen dat je veel baat hebt bij onze producten. Dankjewel voor het delen. Team Nutrifoodz

Noté 5 sur 5 étoiles

Al een tijdje bekend met de producten…

Al een tijdje bekend met de producten van Nutrifoodz. Goede ervaringen mee.
Je spaart ook nogeens punten met je bestellingen die je op een leuke manier kunt inwisselen.

Réponse de Nutrifoodz

Wat leuk om te lezen dat je zulke goede ervaringen met ons hebt Willie, dankjewel voor je review. Team Nutrifoodz

Noté 5 sur 5 étoiles

De Produkte zijn eerlijk!

De Produkte zijn eerlijk!, gezond en nog lekker ook. Levering van de produkten is snel zoals het vandaag de dag hoort. De klantenservice is snel en oplossingorienteert. De oprichter engageert zich voor goede doelen die ook mijn ondersteuning krijgen - erg tevreden

1 août 2025

Réponse de Nutrifoodz

Wat een leuk bericht Wilma, dankjewel voor je review. We zijn blij te horen dat je geniet van de producten en onze passie deelt qua ondersteuning van de goede doelen. Team Nutrifoodz

Fantastich

Snelle bezorging, prima spullen die echt helpen. Goede uitleg hoe te gebruiken.

31 juillet 2025

Réponse de Nutrifoodz

Dankjewel Marion voor je review we zijn blij te horen dat je tevreden bent. Team Nutrifoodz

Geweldig product

Ben erg blij met mijn full vegan meal- vanille. Heeft alle ingrediënten die ik nodig heb voor mijn topsport leven en smaakt best goed. Had t genot om de eigenaar te ontmoeten, goeie gast met de juiste intenties. Zeker een aanrader!

5 août 2025

Réponse de Nutrifoodz

Super bedankt voor je review, wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de maaltijdshake. Geniet ervan.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik zou een een wat sterkere vanilla…

Ik zou een een wat sterkere vanilla flavour willen hebben als ik er melk bij to voeg voor de rest vult het dus is nice

27 juillet 2025

Réponse de Nutrifoodz

Bedankt voor je review en feedback dat stelen wij zeer op prijs. Maar blij dat je tevreden bent, dat vinden wij leuk om te horen. Geniet ervan

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan en betaald. .staat er dat mn winkelwagentje leeg was, dacht dat ik iets fout gedaan had, dus herhaal dat nog n keer...dus inmiddels 2x 99,99 euro betaald, ben al de helemorgen bezig om dat te melden en mn geld terug te krijgen..moeten ze n order nr hebben, kan ik nergens vinden..dan ga ik ook maar eens langs bij de politie..want ruikt naar fraude. telefoon gezocht en gebeld, ja ze zijn vandaag niet open, in t weekend ook niet, ok de formuliertjes bij de chat ingevuld,,,goed beschreven...snappen ze niks van..hoor ik ook niks op terug...vertrouwen in dit bedrijf is weg...email sturen, moet je 48 uur op antwoord wachten terwijl het al allemaal in die lijstjes gezegd is bij de chat, ook HULP aangeklikt,,scherm weg. niks meer gehoord. ik wil dus allebei de bestellingen annuleren, is ook binnen 60 dagen..

23 juillet 2025

Réponse de Nutrifoodz

Beste Tillie, dankjewel voor je bericht maar jammer dat je dit zo ervaren hebt. Mijn collega heeft gister een reactie gestuurd en geantwoord via de mail (binnen de 48 uur)

Maar ik zal het hier nogmaals uitleggen: Ik kan zien dat je 2 bestellingen hebt geplaatst voor beide keren 3x Recharge en deze ook betaald hebt. Hier heb je ook via de email 2 verschillende bevestigingen voor ontvangen waarop je kan zien wat je gekocht hebt en je order/klantnummer.

Wanneer je inderdaad hulp via de chat (is een AI-assistent) aanvraagt of direct een mail stuurt naar support@nutrifoodz.nl ontvang je binnen 48 uur een reactie tijdens werkdagen. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar dit staat ook vermeld op onze webshop.

Mijn collega heeft aangegeven dat je bestellingen die ochtend al verwerkt waren en meegegeven aan de koeriersdienst. Hierdoor konden wij niet de orders gelijk meer annuleren. Ze had als optie gegeven een pakket te weigeren zodat deze gelijk retour komt naar ons en wij deze voor je kunnen annuleren.

Wij hebben inderdaad een 60 dagen niet goed geld terug garantie, de retour instructies kan je hier vinden op onze webshop https://shop.nutrifoodz.nl/pages/veelgestelde-vragen

Met vriendelijke groeten

Noté 1 sur 5 étoiles

Is dat je een ster moet geven

Is dat je een ster moet geven, het liefst hadden ze helemaal geen ster van mij gekregen. Wat een bedrijf.
Heb je iets besteld, krijgt een flut email waarin niet eens het ordernummer staat. En een video!! Wat moet ik nu met een video hoe het supplement tot je moet nemen. Pffffffff
Probeer je ze te bereiken dmv email. 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼Nee sorry, ze zijn geen eens een ster waardig!

9 juillet 2025

Beste Sonja,

Dankjewel voor je bericht, jammer dat je dit zo ervaart. Onze support desk stuurt binnen 48 uur een reactie tijdens werkdagen. Ik heb begrepen dat je verzocht had om je bestelling te annuleren en hier heb je reeds een reactie op ontvangen dat dit geregeld is. Wij hebben een 60 dagen niet goed geld garantie.

Fijne dag

teleurgesteld in niets ontbangen

Hallo Er is al dagen niets bezorgd, Er wordt mij verteld dat het voor de deur is gezet bij de buren.Alle buren gevraagd, er is niets bezorgd. Ik heb 6 zakken Red juice besteld voor een bedrag van 225 Euro.Ik zou nu graag mijn geld terug ontvangen op mijn rekening.
Ik dacht bij een goede website iets te bestellen maar ben enorm teleurgesteld in de service en de copy en past reacties van de Nutrifoodz.

22 mars 2025

Beste Rupa,

Dankjewel voor je bericht en bestelling, wij begrijpen je frustratie zeker bij een bestelling van dit bedrag. Maar tijdens het bestelproces heb je zelf het afleveradres ingevuld en vervolgens akkoord gegeven en betaald. Volgens de bezorginformatie van PostNL is het pakket geleverd bij de buren van dat adres. Dat is uiteraard niet ideaal, maar valt buiten onze directe invloed. Vandaar dat wij aangegeven hebben zelf langs te gaan bij het adres waar je pakket bezorgd is. Bij een juiste levering op het door jou opgegeven adres (of directe buren) kunnen we helaas geen geld terugstorten, aangezien dit wordt gezien als bezorgd. Mocht je nog vragen hebben zijn wij bereikbaar via support@nutrifoodz.nl

Noté 3 sur 5 étoiles

eindelijk een reactie

Oke na stennis te hebben gemaakt hier op trustpilot en email, kreeg ik vandaag een email terug. Ik mag de zak met poeder terugsturen met afzender erop. De doos staat voor verzending en nu zien of ik mijn geld terugkrijg.

19 mars 2025

Réponse de Nutrifoodz

Beste L., dankjewel voor je reactie. Zoals vermeld in de email ontvangen wij graag de barcode/traceer code van de zending. Na ontvangst daarvan zullen wij overeenkomstig de administratie aanpassen en het geld terug sturen. Gelieve deze barcode sturen naar support@nutrifoodz.nl

Nul effect

Ik heb het 2 maanden dagelijks geprobeerd bij het ontbijt en heb geen enkel effect. Geen gram afgevallen, nog steeds opgeblazen gevoel en zelfs lichtjes misselijk na het innemen.

6 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Minimale bestelling van 60 euro belachelijk!

Nutrifoodz is ontzettend duur. 1 zak kost wel 47,00 euro! Maar je kan niet eens 1 zak bestellen want je moet verplicht voor minimaal 60,00 een bestelling doen. Ik geloof dat nutrifoodz zijn zakken niet meer goed kwijt kan of dat de eigenaar is verleid voor het grote geld. De zakken zijn al zo duur en nu kan je gewoon niet 1 zak bestellen, maar moet je meer bestellen wat je niet wilt. Ik stop er mee. Bovendien vraag ik mij af of er heel veel spirulina in zit. Het spul is namelijk groen. En de groene spirulina is goedkoop in tabletten verkijgbaar. Eerst geloofde ik in het product, maar sinds het om geld gaat, kap ik met mijn bestellingen.

18 février 2025

Réponse de Nutrifoodz

Beste Annie, Bedankt voor je feedback, we vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We willen graag een paar punten verduidelijken:

1. *Prijs & Bestelminimum*
Onze producten bevatten hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en we hebben al jaren onze prijzen niet verhoogd, ondanks stijgende grondstofkosten. Via onze webshop hanteren we een minimum bestelbedrag, omdat we werken met diverse kortingen (welke je onder andere ontvangt bij de vitaminetest, en als welkomstcadeau op de webshop pop-up) en ons NutriPoints-systeem. Dit zorgt ervoor dat klanten op lange termijn voordeel hebben. Wil je toch een losse zak bestellen? Dat kan via onze e-mailaanbiedingen, waarin we die mogelijkheid wel bieden.

2. *Kwaliteit & Ingrediënten*
Onze formules zijn ontwikkeld met een optimale samenstelling van voedingsstoffen, en de groene kleur komt niet alleen door spirulina maar door een bredere mix van superfoods. We streven altijd naar maximale kwaliteit en effectiviteit.

Het spijt ons als deze aanpassingen niet bij je passen, maar we hopen dat dit meer duidelijkheid geeft. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar support@nutrifoodz.nl

Koop geen Red Juice bij Nutrifoodz

Ik bestelde Red Juice poeder bij Nutrifoodz. Het zou mijn geheugen verbeteren. Het bedrijf maakt reclame met de natuurlijke ingrediënten die het bevat. Mogelijk werkt het wel, maar het product smaakt zo chemisch
dat ik het niet naar binnen kreeg. Dit had ik wel vooraf willen weten, dan had ik het niet gekocht.

8 février 2025

Beste Greet,

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat de smaak van onze Red Juice niet naar wens is. We begrijpen dat smaak persoonlijk is, en we streven ernaar om producten te maken die niet alleen effectief zijn, maar ook lekker en makkelijk in te nemen.

Onze Red Juice bevat enkel natuurlijke ingrediënten, maar sommige extracten, zoals biet en bessenconcentraten, kunnen een wat uitgesproken smaak hebben. Een tip die veel klanten helpt: mix het met sap, kokoswater of een smoothie om de smaak zachter te maken.

Nutrifoodz Retour Policy: Na ontvangst heb je 60 dagen de tijd om te besluiten of je het product wilt houden. Mocht je hiervan gebruik willen maken kan je contact opnemen met support@nutrifoodz.nl

Vreselijk odringerig

Vreselijk, als je eenmaal 1 mail gekregen hebt van Nutrifoodz, kom je er niet meer van af. Ik heb de mail als geblokkeerd aangemerkt, als ongewenst en me uitgeschreven van de nieuwsbrief. Niets helpt! Jeffrey Nutrifoodz, verwijder me AUB uit jullie klantenbestand, dit is stalking.

16 janvier 2025

Beste Judit,

Dankjewel voor je review, wat vervelend dat je dit ervaart. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice via support@nutrifoodz.nl? Je kan je mailadres doorgeven en je wordt gelijk uit het bestand gehaald. Excuses voor het ongemak wat je ervaart. Fijne dag Team Nutrifoodz

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus