4,4

Det var nemt at bestille og levering…

Det var nemt at bestille og levering var hurtig.
Desværre måtte jeg returnere mit køb, og jeg havde nærmest ikke nået at blinke, inden jeg fik besked om kreditering.
De får mine bedste anbefalinger 😃

21 avril 2026

Stort udvalg i special fodtøj

Min mand har stor besvær med at finde fodtøj, der passer til en bred fod og høj vrist.
Nyholm Strand skobutik har et stort udvalg i special fodtøj. Under god og kyndig vejledning af indehaveren, lykkedes det at finde sko, han følte rigtige. Han kommer helt sikkert igen en anden gang.
Tak for en god og positiv betjening 😊

17 août 2024

Dejligt sted

Danmarks bedste skoforretning. Stort udvalg . Altid sød og venlig betjening, hyggelige online udsalg og fine præmier.

14 janvier 2023

Rigtig dårlig Servis

Rigtig dårlig Servis
Fik besked
fra bring at jeg kunne hente min pakke kl1500
Og jeg skulle komme at hente den hurtigs muligt .
Stod ved nyholmstrand sko kl 1515 desværre havde Nyholmstrand sko valgt at lukke
Tidlige i mellem jul og nytår 11-14 ude at fortælle det bring
Vi var min. 7 der er kører forgæves .
Kommer aldrig til at bruge den butik igen …

29 décembre 2021

Mine sko kom aldrig hjem til mig

Mine sko kom aldrig hjem til mig! Butikken sendte den til pakkeshop! På trods af at jeg havde betalt ekstra for hjemmelevering! Butikken nægter at tilbage betale min vare som jeg aldrig har modtaget, før de har fået den retur.... de har nu fået den retur i sidste uge!!
Men jeg har stadig ikke fået mine penge.
Utrolig dårlig service! Kan slet ikke anbefale at handle der!

25 avril 2021

Fine varer

Bestilte i går, modtog allerede i dag trods nytår
Modtog de to lækreste par støvler, og til fantastiske priser
Det er ikke sidste gang jeg handler her

3 janvier 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit