Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!
Edisonweg 10, 1821BN, Alkmaar, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Na 40 jaar slaapmedicatie moest ik stoppen van de huisarts. Daarna sliep ik niet meer dan twee a drie uur per nacht. Toen ben ik Oana Green gaan proberen omdat deze het meest veilige zijn ook op oudere leeftijd. Het overtreft mijn verwachtingen en slaap nu gemiddeld 6 a 7 uur per nacht. Heel blij mee.

Réponse : Oana Green
Ben erg tevreden na 1 dag werktevhet meteen viel gelijk in slaap en werd uitgerust wakker maar nu na 3 maanden is het net of de c werking niet meer zo goed is als het veginnligh kangervwakkervslaap netb5 uurtjes en kom niet meer in slaap dan zitbje om 5 uur soghtenscwakjerbop de vankmterwijl je nog moe bent en niet meer v slapen kan ik hoop dat iemand me hier antwoord op kan geven die dit ook zo mee zit

Réponse : Oana Green
Sinds ik de pleisters gebruik heb ik gemerkt dat niet alleen mijn diepe slaap langer is maar ook wanneer ik in lichtere slaap ben. Dit is fijn voor mij en ‘s morgens sta ik zo wat fitter op en minder moe. Echt aan te bevelen dus.

Réponse : Oana Green
Als zelfstandige ondernemer is veel afhankelijk van hoe fit ik mij voel, en terwijl ik goed eet en veel sport was slaap vaak de factor waar nog veel te winnen viel. Dankzij de probeerbox heb ik top kunnen uitproberen wat voor mij werkt. En dat samen met het advies van het team slaap ik ondertussen aanzienlijk beter. Vooral het lang liggen piekeren totdat ik eindelijk in slaap val is voorbij. Voor mij de olie die het hem deed.
Thanks!

Réponse : Oana Green
Sinds dat ik de Oana supplementen gebruik, is mijn slaap sterk verbeterd. Van 4 uur naar 7 uur slaap

Réponse : Oana Green
Ben met ze in contact gekomen, fijn bedrijf. Goed in communicatie, willen je niet zomaar alles verkopen. Geven he goed advies en ik voel me echt beter. Geen slapeloze nachten meer, een aanrader.

Réponse : Oana Green
Ik gebruik de pleisters en de slaap capsules en ik merk dat ik beter slaap
Hoop dat de gummies ook snel er weer zijn
Daar kunnen mijn kinderen goed van slapen
Al met al zeer tevreden met oana

Réponse : Oana Green
Slaap al jaren slecht, ben onrustig en snel wakker door geluiden. ( oordoppen geprobeerd maar voelt niet prettig)
Heb het proefpakket geprobeerd en dit werkt voor mij.
Ik wissel de pleisters af met de tabletten en dat werkt.
Slaap snel in en Slaap rustiger en langer dan voorheen.
De olie werkt voor mij niet echt.
Jammer dat jullie de gummies ook niet in een proefpakket hebben.

Réponse : Oana Green
De oana nachtolie werkt prima.. Erg goed produkt om snel in slaap te komen. Ook goed om door te slapen.

Réponse : Oana Green
My huisband died and I can't sleap.
Then I take plasters and pills from you and eversy day I sleap a lttle beter and nog I 'm sleaping 7 hours evers nicht.
I'm very greatfull!

Réponse : Oana Green
Dankzij Oana Green doe ik het al een 5-tal weken zonder mijn lage dosis slaapmedicatie. Door de probeerbox kon ik de verschillende producten uittesten en momenteel werken de slaappleisters en de olie voor mij het best. De stress die gepaard ging bij het slapengaan is volledig weg... Een hele verademing!
Ook de service is super! Het Oana Green-team staat steeds klaar bij vragen of problemen. 1000x bedankt!

Réponse : Oana Green
The combination of absorption of the different products , creates a deep organic quality of rest in the nerve system which allows the body to fall back into a natural state of peace.

Réponse : Oana Green
Ik ben dit schooljaar begonnen met stagelopen bij Oana Green en heb tot nu toe veel geleerd over het bedrijf en de marketing. Het is daarnaast een gezellige stage plek met veel leuken collegas, de organisatie organiseerd ook social runs en zet een gezond leven voor de klant en collega's op nummer één. Daarnaast heb ik eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad van klanten en het team zelf over de supplementen van Oana en hoop ik meer te weten te komen over het bedrijf en waar ze voor staan.

Réponse : Oana Green
Ik heb onlangs een proefpakket besteld bij Oanagreen en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Alles was vanaf het begin duidelijk en het proefpakket gaf me de kans om te ontdekken welk product voor mij het beste werkt. Sinds ik de producten gebruik, voel ik me overdag veel meer uitgerust en heb ik weer energie voor nieuwe dingen. Ik kan de producten van Oanagreen zeker aanraden!

Réponse : Oana Green
Al jaren kom ik niet makkelijk is slaap. Toen vrienden van mij Oana voorstelde was ik best sceptisch. Ik slik 1 capsule voordat ik ga slapen en ik moet zeggen het is lang geleden dat ik zo goed heb geslapen. Ik werd energieker wakker en merkte dat ik de gehele dag meer energie had. Heel fijn product! Ik zou het iedereen aanraden om te proberen.

Réponse : Oana Green
Ik ben dankzij oana green kunnen stoppen met mijn slaap medicatie.
Helegoede service en support. Ze denken met je mee en proberen net wat extra’s te doen. De gummies werken geweldig. Ik hoop dat ze snel weer op voorraad zijn.

Réponse : Oana Green
Wat ben ik blij voor de mensen die het wel helpt. Ik heb twee proef pakketten gebruikt en op het laatst maar de dosis verdubbeld om dat het niets maar dan ook werkelijk niets deed. Zelf geloof ik hier dus niet in en ben voor de zoveelste keer weer ergens ingetuind. Maar voor de rest van de mensen, een goede nachtrust toegewenst.

Réponse : Oana Green
Het proefpakket gekocht en alles geprobeerd, uiteindelijk gekozen voor de capsules ik slaap beter door en maak goede nachten... Heel blij mee! 😍

Réponse : Oana Green
Ik sliep zelf al goed. Maar met Oana slaap ik zelfs nog beter. Ik sta ook meer uitgerust op waardoor ik veel energie heb voor de dag!

Réponse : Oana Green
En savoir plus sur les différents types d'avis.