Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation naturelle

Écrit par l'entreprise

Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Na 40 jaar slaapmedicatie moest ik…

Na 40 jaar slaapmedicatie moest ik stoppen van de huisarts. Daarna sliep ik niet meer dan twee a drie uur per nacht. Toen ben ik Oana Green gaan proberen omdat deze het meest veilige zijn ook op oudere leeftijd. Het overtreft mijn verwachtingen en slaap nu gemiddeld 6 a 7 uur per nacht. Heel blij mee.

3 novembre 2024

Hi Annelies,

Bedankt voor het delen van je mooie ervaring!

Wat fijn om te horen dat onze producten je zo goed helpen, zeker na zo’n lange tijd met slaapmedicatie. Het is geweldig dat je nu weer 6 à 7 uur per nacht kunt slapen – precies waar we het voor doen! We wensen je nog veel goede nachten toe en staan altijd klaar als je vragen hebt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben erg tevreden na 1 dag werktevhet…

Ben erg tevreden na 1 dag werktevhet meteen viel gelijk in slaap en werd uitgerust wakker maar nu na 3 maanden is het net of de c werking niet meer zo goed is als het veginnligh kangervwakkervslaap netb5 uurtjes en kom niet meer in slaap dan zitbje om 5 uur soghtenscwakjerbop de vankmterwijl je nog moe bent en niet meer v slapen kan ik hoop dat iemand me hier antwoord op kan geven die dit ook zo mee zit

2 novembre 2024

Hi Maj,

Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat je in het begin zo tevreden was met onze producten!

Het kan inderdaad soms voorkomen dat je lichaam went aan een supplement, waardoor het effect na een tijd wat minder lijkt te worden. Een mogelijke oplossing kan zijn om af en toe een pauze te nemen van een paar dagen, zodat je lichaam zich opnieuw kan "resetten." Daarnaast kan het helpen om af te wisselen tussen onze capsules, pleisters en olie om je slaaproutine te ondersteunen.

Hopelijk helpt dit je verder! Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten – we denken graag met je mee.

Lekker slapen met pleisters

Sinds ik de pleisters gebruik heb ik gemerkt dat niet alleen mijn diepe slaap langer is maar ook wanneer ik in lichtere slaap ben. Dit is fijn voor mij en ‘s morgens sta ik zo wat fitter op en minder moe. Echt aan te bevelen dus.

26 octobre 2024

Hi Hermien,

Wat fijn om te horen dat de pleisters je slaap zo positief beïnvloeden! 😊 Geweldig dat je diepere slaap en lichtere slaap zijn verbeterd en dat je daardoor fitter opstaat. Bedankt voor je aanbeveling en het delen van je ervaring!

Als je nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, staan we altijd voor je klaar.

Beste investering in jezelf

Als zelfstandige ondernemer is veel afhankelijk van hoe fit ik mij voel, en terwijl ik goed eet en veel sport was slaap vaak de factor waar nog veel te winnen viel. Dankzij de probeerbox heb ik top kunnen uitproberen wat voor mij werkt. En dat samen met het advies van het team slaap ik ondertussen aanzienlijk beter. Vooral het lang liggen piekeren totdat ik eindelijk in slaap val is voorbij. Voor mij de olie die het hem deed.

Thanks!

28 octobre 2024

Hi Hugo,

Wat geweldig om te horen dat je slaap zo is verbeterd en dat je de juiste ondersteuning hebt gevonden met de olie! We begrijpen hoe belangrijk goede slaap is, zeker als zelfstandige ondernemer. Dat we een verschil hebben kunnen maken in je dagelijkse energie en productiviteit, maakt ons heel blij!

Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor het delen van je ervaring. Als we je nog ergens mee kunnen helpen of adviseren, staan we altijd voor je klaar.

Slaap lekker en groetjes,

Great

Sinds dat ik de Oana supplementen gebruik, is mijn slaap sterk verbeterd. Van 4 uur naar 7 uur slaap

20 octobre 2024

Hi Diana,

Wat geweldig om te horen dat je slaap zo sterk is verbeterd sinds je onze supplementen gebruikt, van 4 naar 7 uur slaap is fantastisch! 🎉 Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat onze producten je zo goed helpen.

Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk advies en voel me gewoon inmiddels goed

Ben met ze in contact gekomen, fijn bedrijf. Goed in communicatie, willen je niet zomaar alles verkopen. Geven he goed advies en ik voel me echt beter. Geen slapeloze nachten meer, een aanrader.

17 septembre 2024

Hi,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met ons advies en dat je je inmiddels zoveel beter voelt. Daar doen we het voor! Geen slapeloze nachten meer, dat is geweldig nieuws.

We staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt of verder advies wilt. Bedankt voor het vertrouwen in Oana en voor de mooie aanbeveling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al met al tevreden over oana…

Ik gebruik de pleisters en de slaap capsules en ik merk dat ik beter slaap
Hoop dat de gummies ook snel er weer zijn
Daar kunnen mijn kinderen goed van slapen
Al met al zeer tevreden met oana

16 octobre 2024

Hi Petronella,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de pleisters en slaapcapsules en dat je merkt dat je beter slaapt! 😊 We zijn blij dat je goede ervaringen hebt met onze producten.

Bedankt voor je vertrouwen in Oana en voor je mooie review! Mocht je nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, laat het ons gerust weten.

Werkt fantastisch

Werkt fantastisch

13 octobre 2024

Hi,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fantastisch om te horen dat onze producten zo goed voor je werken. Mocht je nog vragen hebben of meer ondersteuning willen, staan we altijd voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Slaap al jaren slecht

Slaap al jaren slecht, ben onrustig en snel wakker door geluiden. ( oordoppen geprobeerd maar voelt niet prettig)
Heb het proefpakket geprobeerd en dit werkt voor mij.
Ik wissel de pleisters af met de tabletten en dat werkt.
Slaap snel in en Slaap rustiger en langer dan voorheen.
De olie werkt voor mij niet echt.
Jammer dat jullie de gummies ook niet in een proefpakket hebben.

10 octobre 2024

Hi Lisette,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Het is fijn om te horen dat het proefpakket je helpt en dat je met de pleisters en tabletten sneller in slaap kunt vallen en rustiger slaapt. We begrijpen dat niet elk product voor iedereen werkt, maar we zijn blij dat je een combinatie hebt gevonden die voor jou goed werkt.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Goed inslaapproduct.

De oana nachtolie werkt prima.. Erg goed produkt om snel in slaap te komen. Ook goed om door te slapen.

28 septembre 2024

Hi Agnes,

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat de Oana nachtolie zo goed voor je werkt en je helpt om snel in slaap te komen en door te slapen. We zijn blij dat je tevreden bent met ons product!

Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning wilt, laat het ons gerust weten.

Noté 5 sur 5 étoiles

My huisband died and I can't sleap

My huisband died and I can't sleap.
Then I take plasters and pills from you and eversy day I sleap a lttle beter and nog I 'm sleaping 7 hours evers nicht.
I'm very greatfull!

27 septembre 2024

Hi Jos,

I’m so sorry to hear about your loss. It’s heartwarming to know that our products have been able to help you find a bit more rest during this difficult time.

Thank you for sharing your experience with the pleisters and pills. It’s wonderful to hear that you’re starting to sleep better and getting closer to 7 hours each night.

If you have any questions or need further support, please don’t hesitate to reach out. We’re here for you.

Take care,

Noté 5 sur 5 étoiles

Oana Green... Ik ben fan!

Dankzij Oana Green doe ik het al een 5-tal weken zonder mijn lage dosis slaapmedicatie. Door de probeerbox kon ik de verschillende producten uittesten en momenteel werken de slaappleisters en de olie voor mij het best. De stress die gepaard ging bij het slapengaan is volledig weg... Een hele verademing!
Ook de service is super! Het Oana Green-team staat steeds klaar bij vragen of problemen. 1000x bedankt!

15 septembre 2024

Beste Christel,

Dankjewel voor je mooie woorden!

Wat fijn dat je dankzij onze producten zonder medicatie kunt slapen en dat de stress rond het slapengaan is verdwenen. Dit soort verhalen zijn voor ons de grootste beloning. We zijn ook blij dat je tevreden bent met onze service. Ons team staat altijd voor je klaar, dus aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Bedankt voor je vertrouwen in Oana Green!

Peace

The combination of absorption of the different products , creates a deep organic quality of rest in the nerve system which allows the body to fall back into a natural state of peace.

15 septembre 2024

Dear Joost,

What a beautiful review!

It’s amazing to hear how our products have helped restore your body to a natural, peaceful state. This is exactly the effect we aim for with our natural solutions. Thank you for trusting Oana, and we hope you continue to experience many nights of deep rest!

Kind regards,

Stagelopen Oana

Ik ben dit schooljaar begonnen met stagelopen bij Oana Green en heb tot nu toe veel geleerd over het bedrijf en de marketing. Het is daarnaast een gezellige stage plek met veel leuken collegas, de organisatie organiseerd ook social runs en zet een gezond leven voor de klant en collega's op nummer één. Daarnaast heb ik eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad van klanten en het team zelf over de supplementen van Oana en hoop ik meer te weten te komen over het bedrijf en waar ze voor staan.

11 septembre 2024

Beste Kian,

We zijn ontzettend blij dat je stage bij Oana Green je goed bevalt. We streven ernaar om niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons team een gezonde en positieve werkomgeving te creëren. Het is mooi om te horen dat je al zoveel hebt geleerd, en we kijken ernaar uit om je nog meer te laten ontdekken over het belang van slaap en onze missie. Succes met je stage!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de producten van Oana!

Ik heb onlangs een proefpakket besteld bij Oanagreen en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Alles was vanaf het begin duidelijk en het proefpakket gaf me de kans om te ontdekken welk product voor mij het beste werkt. Sinds ik de producten gebruik, voel ik me overdag veel meer uitgerust en heb ik weer energie voor nieuwe dingen. Ik kan de producten van Oanagreen zeker aanraden!

8 septembre 2024

Beste Britt,

Wij zijn blij dat ons proefpakket je de mogelijkheid heeft geboden om het perfecte product voor jouw behoeften te vinden. Bij Oana geloven we in het aanpassen van slaapoplossingen aan ieder individu, dus we zijn blij dat je nu beter uitgerust bent en meer energie hebt. We hopen dat onze producten je blijven ondersteunen bij een betere nachtrust!

Jaren last van slaaploosheid

Al jaren kom ik niet makkelijk is slaap. Toen vrienden van mij Oana voorstelde was ik best sceptisch. Ik slik 1 capsule voordat ik ga slapen en ik moet zeggen het is lang geleden dat ik zo goed heb geslapen. Ik werd energieker wakker en merkte dat ik de gehele dag meer energie had. Heel fijn product! Ik zou het iedereen aanraden om te proberen.

5 septembre 2024

Beste Yasmina,

We begrijpen je scepsis volledig, en het is fantastisch om te horen dat onze capsules je hebben geholpen om weer beter te slapen en met meer energie je dag door te komen. Dit is precies waarom we doen wat we doen. We zijn blij dat je ons een kans hebt gegeven en het verschil hebt ervaren. We hopen dat je van nog vele goede nachten zult genieten!

Stoppen met slaap medicatie

Ik ben dankzij oana green kunnen stoppen met mijn slaap medicatie.
Helegoede service en support. Ze denken met je mee en proberen net wat extra’s te doen. De gummies werken geweldig. Ik hoop dat ze snel weer op voorraad zijn.

9 août 2024

Beste Ton,

Wat geweldig om te horen dat je dankzij Oana Green hebt kunnen stoppen met je slaapmedicatie! We zijn ontzettend blij dat de gummies zo goed voor je werken en dat je tevreden bent met onze service.

We doen ons uiterste best om onze producten zo snel mogelijk weer op voorraad te hebben. Bedankt voor je geduld en je vertrouwen in ons. We blijven je ondersteunen op jouw weg naar een goede nachtrust!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat ben ik blij voor de mensen die het…

Wat ben ik blij voor de mensen die het wel helpt. Ik heb twee proef pakketten gebruikt en op het laatst maar de dosis verdubbeld om dat het niets maar dan ook werkelijk niets deed. Zelf geloof ik hier dus niet in en ben voor de zoveelste keer weer ergens ingetuind. Maar voor de rest van de mensen, een goede nachtrust toegewenst.

19 août 2024

Beste Caroline,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat onze producten voor jou niet het gewenste effect hebben gehad. We begrijpen dat slaap een zeer persoonlijk en soms complex proces is, en wat voor de een werkt, kan voor een ander minder effectief zijn. We waarderen het dat je onze producten hebt geprobeerd en wensen je oprecht een goede nachtrust toe.

We zouden heel graag met je in contact komen om meer te horen over jouw ervaring en om te kijken of we je met advies verder kunnen helpen. Aarzel niet om ons te bereiken.We staan voor je klaar!

Slaap capsules

Het proefpakket gekocht en alles geprobeerd, uiteindelijk gekozen voor de capsules ik slaap beter door en maak goede nachten... Heel blij mee! 😍

15 août 2024

Beste Lizzy,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze capsules en dat je nu betere nachten maakt! Dat is precies waar we het voor doen. We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Als je in de toekomst vragen hebt of meer advies wilt, staan we altijd voor je klaar.

Zeer tevreden

Ik sliep zelf al goed. Maar met Oana slaap ik zelfs nog beter. Ik sta ook meer uitgerust op waardoor ik veel energie heb voor de dag!

14 août 2024

Beste Lor,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat Oana zelfs jouw goede nachtrust heeft weten te verbeteren! Dat je nu met nog meer energie de dag begint, maakt ons echt blij. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We zijn er om je te blijven ondersteunen op je weg naar die uitgeruste ochtenden. Slaap lekker en blijf genieten!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus