Perfekt udført arbejde til en god pris
Perfekt udført arbejde til en god pris. Nem betaling via MobilePay.
"Jeg er en faglært, lokal vinduespudser i Odense, der tilbyder grundig og professionel vinduespudsning til både private og mindre erhverv. Jeg minimere mit klimaaftryk ved, at køre på ladcykel og anvender udelukkende Svanemærkede produkter, så du får skinnende rene vinduer med god samvittighed. For mig er god kundekontakt og tillid en vigtig del af arbejdet. Jeg prioriterer faste aftaler, personlig service og et resultat, du kan være tilfreds med – hver gang. Derfor tilbyder jeg også tilfredshedsgaranti så du er sikret et godt resultat.
Danemark
Perfekt udført arbejde til en god pris. Nem betaling via MobilePay.
Vi er meget tilfredse med Toke, virkeligt godt arbejde og god service! Arbejdet blev udført grundigt. Aftalen blev også overholdt til tiden. Kan klart anbefales
Mine vinduer har aldrig været så flotte og rene og firmaet yder en rigtig god service.

Réponse de Odenses Vinduespudser
Dyktig og behagelig mand der gør sit arbejde hurtigt og effektivt. Vil anbefale.
Toke vasker vinduerne grundigt og med omhu. Rigtig fair pris :)
Venlig og imødekommende service. Godt arbejde, og troværdig levering. Mine vinduer skinner.
Fuldt ud tilfreds med vinduespudsning, kan varmt anbefale den unge mand 😁👍🏼
Toke kommer til tiden hver gang, og han spørger os altid om vi er tilfredse. Vi er meget tilfredse og vil gerne anbefale ham.
Skinnende blanke rude og sød ung mand, der tager sig tid til sine kunder. Supertilfreds.
Jeg havde en god oplevelse med Odenses Vinduespudser. Der var både god service og gode resultater. Denne vinduespudser ville jeg helt klart anbefale til andre.
En savoir plus sur les différents types d'avis.