2,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

2,3

Tous les avis

(10)

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Order Monday by 11 morning time

Order Monday by 11 morning time. Thursday and still no email ! I call them and they reply that maybe tomorrow they will send the order.! 2026 and need a working week to prepare the order ( all items avaliable)

6 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ειμαι εγγεγραμενος πελατης του…

Ειμαι εγγεγραμενος πελατης του καταστηματος για πολλα χρονια χωρις ΠΟΤΕ ιδιαιτερα προβληματα.Εργαζομαι στην Κυπρο και πριν λιγες ημερες ηρθα με αδεια. Πριν 3 ημερες παρηγγειλα καποια προιοντα αξιας 165 ευρω λογω ταχειας εξυπηρετησης και τιμων.Για 1η φορα ομως ΔΕΝ ειχα ΚΑΜΜΙΑ ενημερωση αποστολης.Αποφασισα να τλφ εγω προς αναζητηση των προιοντων μου.Οπως μου ανεφερε τλφ η υπαλληλος που μιλησα η εταιρεια υπολειτουργει λογω διακοπων Αυγουστου.Απαραιτητες και ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ οι διακοπες για ΟΛΟΥΣ τους εργαζομενους.Τοτε ρωτησα:Δεν θα επρεπε να αναφερεται αυτη η καθυστερηση στο site?Πως εγω που επιστρεφω αρχες της αλλης εβδομαδας Κυπρο θα εχω τα προιοντα στα χερια μου?Τι θα πω εγω στον συνεδελφο μου για τα προιοντα που παρηγγειλε καθως εγω τον καθοδηγησα για αγορες απο το συγκεκριμενο καταστημα?Μηπως αν αναγραφοταν οι καθυστερησεις παραδοσης θα προτιμουσα αλλο καταστημα λογω χρονων?Γι αυτα ολα τα ευλογα ερωτηματα μου η υπαλληλος μου ειπε να ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που νοιαζονται ΜΟΝΟ πως θα πουλησουν χωρις after sales service

6 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Έκανα μια παραγγελία με ιατρικής φύσης…

Έκανα μια παραγγελία με ιατρικής φύσης προϊόντα ματιών ( κολλύρια ) και κάποια άλλα συναφή προϊόντα
Την έκανα στις 3 Μαρτίου
Στις 6 Μαρτίου με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ένα εξ αυτών .
Παρόλο της έλλειψης το είχαν αφήσει στο καλάθι μου και το είχαν κανονικά χρεώσει .
Στις 6 Μαρτίου επικοινώνησαν με mail ρωτώντας με , αν θέλω επιστροφή του ποσού λόγω της έλλειψης του ενός εξ αυτών
Τους απάντησα ότι θέλω επιστροφή του ποσού .
Πέρασαν ημέρες χωρίς καμμία ενημέρωση από το κατάστημα για τα προϊόντα των ματιών μου, που έχω άμεση ανάγκη ..
Σημερα έστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών για να ρωτήσω τι συμβαίνει και μέχρι σήμερα 13 Μαρτίου δεν έχω καμμία ενημέρωση παράδοσης ούτε φαίνεται μετά από τόσες ημέρες επιστροφή του ποσού στην κάρτα μου
Δεν πήρα καμμία απάντηση με mail …
Το τηλεφωνικό τους κέντρο ήταν ανενεργό για εισερχόμενες κλήσεις
Μετά από πολλές προσπάθειες τηλεφωνικής κλήσης απάντησαν μόνο εάν πατήσεις το νούμερο που αφορά σε « νέα παραγγελία »
Ή εξυπηρέτηση πελατών με ενημέρωσε ότι ακόμη η παραγγελία μου δεν έχει φύγει από το κατάστημα τους.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ !!!

13 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Υπηρεσία παράδοσης wolt / τηλεφωνικό κέντρο

Έκανα παραγγελία μέσω του site ofarmakopoiosmou.gr με επιλογή παράδοσης μέσω Wolt και η εμπειρία μου ήταν απογοητευτική.

Πρώτον, στη σελίδα αναγράφεται χρέωση παράδοσης 5€, και κατά την επιλογή της υπηρεσίας στην παραγγελία εμφανίζεται επίσης 5€. Ωστόσο στο email επιβεβαίωσης χρεώθηκα τελικά 6€, χωρίς να υπάρχει σαφής ενημέρωση για αυτή τη διαφορά.

Δεύτερον, αναγράφεται χρόνος παράδοσης 30 λεπτά. Κατά την παραγγελία εμφανίστηκε επιλογή 40 λεπτών, όμως τελικά χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά μόνο για την προετοιμασία της παραγγελίας, ενώ η συνολική αντίστροφη μέτρηση ξεκινούσε από περίπου 1 ώρα. Οι πληροφορίες αυτές είναι συγκεχυμένες και παραπλανητικές για τον πελάτη, ειδικά όταν πληρώνει επιπλέον χρέωση για γρήγορη παράδοση.

Επιπλέον, είχα γράψει ρητά στις σημειώσεις της παραγγελίας να γίνει τηλεφωνική κλήση για να ανοίξω την είσοδο και είχα αναφέρει ποιο είναι το κουδούνι μου. Δεν έγινε ποτέ κλήση και χτυπήθηκε άλλο διαμέρισμα. Ο διανομέας της Wolt μάλιστα μου έδειξε την εφαρμογή του και η σημείωση αυτή δεν εμφανιζόταν.

Τέλος, επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο για να εκφράσω το παράπονό μου. Η υπάλληλος με την οποία μίλησα ήταν ιδιαίτερα αγενής, δεν μπόρεσε να μου δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τους χρόνους παράδοσης και αρνήθηκε να με συνδέσει με προϊστάμενο.

Όταν ένας πελάτης πληρώνει για μια υπηρεσία παράδοσης, θα πρέπει να υπάρχει σαφής ενημέρωση για το κόστος, τον χρόνο και τους όρους της υπηρεσίας. Δυστυχώς στην περίπτωσή μου δεν υπήρξε καμία από αυτές τις προϋποθέσεις.

Το αναφέρω για να διορθωθεί η υπηρεσία, γιατί οι πληροφορίες για χρέωση και χρόνο παράδοσης πρέπει να είναι σαφείς προς τον πελάτη.

10 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Καθυστερούν τις αποστολές

Τον πρώτο καιρό που έκανα παραγγελίες από εκεί , τα στέλνανε την επομένη μέρα. Τις τελευταίες δύο φορές κάνουν 3 μέρες να τα στείλουν από την αποθήκη τους
Ενώ μιλάνε για ταχύτητα παράδοσης….
Μάλλον θα προτιμήσω άλλο φαρμακείο την επομένη φορά

5 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Απαράδεκτη καθυστέρηση χωρίς καμία…

Απαράδεκτη καθυστέρηση χωρίς καμία ενημέρωση. Εγγυώνται την παραλαβή σε δύο τρείς εργάσιμες αλλά ούτε σε δέκα μέρες. Από δικαιολογίες πρώτοι στην παροχή υπηρεσιών τελευταίοι. Αφορά την παραγγελία με αριθμό 5852433.

9 décembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

OFarmakopoiosMou🇬🇷

Es hat soweit alles geklappt!Denn Epelierer hatten die nicht auf Lager deshalb hat es eine Woche getauert bis das Paket raus ist.Mit den UBS ging es dann ganz schnell.

11 juin 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus