Snabb hantering och leverans! Överträffade förväntningarna då en dyrare produkt skickades omgående från lager - till samma pris som beställd. Beställd produkt skulle dröja någon vecka. Kundorienter... Voir plus
Har köpt in flera olika delar till min husbil, givetvis lyckades jag beställa fel och behövde ändra samt glömde beställa någon del. Grymt bra service och respons både på telefon och email! Snabba leve... Voir plus
Jag vill framhålla det proffsiga sätt som Offgridlagret hanterade min leverans, som tyvärr hamnade på avvägar under frakten. Inget snack om att man vill göra sina kunder nöjda. Hundraprocentigt engage... Voir plus
Mycket bra sortiment och kompetens kring produkterna! Dessutom lägre oris än konkurrenterna. Hade precis det jag behövde till husbilen och snabb respons när jag haft frågor. Jag rekommenderar verklige... Voir plus
- Magasin d'électronique
- Grossiste en batteries
- Fournisseur d'accessoires de bateau
- Usine de panneaux solaires photovoltaïques
Offgridlagret.se säljer kvalitetsprodukter för off-grid, båt och husbil.
Gjuterigatan 100, 27144, Ystad, Suède
- 0709569616
- kontakt@offgridlagret.se
- offgridlagret.se
Snabb leverans och snabb återkoppling.
Snabb leverans och när jag hade fråga o m produkten efter leverans så ringde de upp en timme efter jag sänt mailet. Jag är my ket nöjd med mitt köp och hanterandet av det.
Rekommenderar!
Kunnig och personlig service. Snabb leverans inkl smidig hantering när en kabel saknades.
Bara positivt att säga!
Supersnabb och smidig leverans.
Snabb, personlig och utmärkt service
Vi beställde litiumbatterier plus en del tillbehör från Offgridlagret och hade lite strul med betalningen - vilket berodde på vårt kreditkort som inte kunde hantera en såpass stor summa på en och samma gång. Fick istället lägga flera ordrar med några varor i taget. Kommande dag fick vi ett mejl från Offgridlagret med fråga om vi ville att de skulle beställa in resten av det vi försökt beställa, vilket vi tackade ja till. Några dagar efter att vi lyckats beställa och betala allt fick vi till och med personlig hemleverans av varorna! Förstår att det nog inte låter sig göras på varje order, men den här gången passade det bra och var väldigt trevligt! Kommer definitivt handla här nästa gång vi behöver kablar, batterier och liknande då vi fått ett mycket gott intryck och gott förtroende för Offgridlagret!
Snabb service!
Jag e kanon nöjd
Jag e kanon nöjd , snabba leveranser samt bra support Och bra priser 🤩
Snabba leveranser
Snabba leveranser, svarar fort på mail vid frågor. Bra att ha o göra med helt enkelt!!
Väldigt snabb leverans och trevligt…
Väldigt snabb leverans och trevligt bemötande. Kunnig personal
Köpte en laddare men det kom fel…
Köpte en laddare men det kom fel tyvärr, men verkligen bra service att få rätt laddare levererad till mig. Inga bekymmer alls med något.
Fantastisk service
Fantastisk service. Väldig kunnig och duktig inom området. Hjälpsam och trevlig! Rekommenderar starkt
Bra pris och leverans inom utsatt tid.
Bra pris och snabb frakt
Köpte en feuerhand fotogenlykta. Bra pris, väl förpackat och snabb frakt. När den anlände fanns det några små skador i lackeringen, nåt som dock måste vara fabrikationsfel snarare än offgridlagrets fel. Reklamerade inte, för jag pallade inte med retur och så. Och oftast används ju lampan i skum belysning så då syns det ju inte. Men ja, det är anledningen till fyra stjärnor istället för fem. I övrigt nöjd med köpupplevelsen.
Det har gått 2v sen beställning ....
Ber om ursäkt
Jag har fått varan kommer att byta en av varorna.
Jag blandade ihop både företag samt vara.
En gång till fel av mig.
//Kent Hj

Réponse de Offgridlagret