Officestore.se hjälper dig med kontorsmaterial och kontorsvaror för företag, kontor och hemmet. Vi har ett stort utbud där du med stor sannolikhet hittar det mesta du kan behöva. Allt från pärmar och skrivarpapper till fika och teknikprylar. Vi erbjuder ett personligt bemötande och snabba leveranser till dig.
Hovalidsvägen 18 B, 51350, Sparsör, Suède
- info@officestore.se
- officestore.se
Relevant återkoppling
Snabb, relevant och bra med återkoppling på leverans, som pga mig som beställare, hade kunnat dra ut rejält på tiden utan återkoppling :)
Jag beställde 3 st konferansmappar med…
Jag beställde 3 st konferansmappar med dragkedja.
Fick 2 sånna och en annan utan dragkedja.
Kontaktade dom direkt med ordernr och bild på dom olika mapparna.
Fick svar direkt, dom skickade en sån jag beställde från början och jag fick behålla den som var felaktig.
Vilket fantastiskt kundbemötande!!
Här kommer jag handla i fortsättningen!!!
Paketet hann tyvärr sändas tillbaka men…
Paketet hann tyvärr sändas tillbaka men fick väldigt bra service då Officestore bjöd på frakten igen dp dem skickade paketet igen, tack för så bra service!

Réponse de Officestore
De hade artikeln jag efterfrågade
De hade artikeln jag efterfrågade,till ett bra pris och med snabb leverans.

Réponse de Officestore
Dessvärre var kartongen söndertrasad…
Dessvärre var kartongen söndertrasad men som tur var klarade sig innehållet.
I övrigt helt ok!
Tack för god service!
Fixade allt som behövdes till…
Fixade allt som behövdes till hemmakontoret. Snabb och smidig leverans. Fick även prata med en härlig representant på kundservice där jag fick hjälp att korrigera min order. Kommer använda igen.
Snabb och effektiv leverans
Snabb och effektiv leverans. De kontaktade mig för att säkerställa att leveransen skulle komma till hemadressen i stället för uthämtningsställe. Tack för god service!