Företaget har rättat till allt. Jag handlar gärna från dem igen! Kommer att köpa fler av de skönaste lakanen jag sovit i! Jag gjorde min beställning för mer än 3 veckor sedan och jag har fortfaran... Voir plus

Trodde inte det kunde vara sån skillnad på lakan och lakan - men det är det verkligen! Så sköna (och fina) lakan med bra passform.

Otroligt nöjd med mina sängkläder från Ogland! Tyget är mjukt, svalt och håller hög kvalitet – det känns verkligen lyxigt att krypa ner varje kväll. De är både snygga och hållbara, och jag sover myc... Voir plus

1. Magasin de literie
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher

Ogland grundades med en idé om att skapa världens bästa sängkläder. För oss handlar det inte bara om vad vi producerar, utan hur och varför. Vi arbetar med 100 procent ekologisk bomull och våra sängkläder är certifierade enligt GOTS, Fairtrade och Demeter – den strängaste formen av ekologisk odling. Vårt arbete vilar på ansvar och respekt. För jorden, för människorna bakom produktionen och för den som använder våra produkter.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

41 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Toppen kvalitet

Perfekt passform på lakanet gör att det stannar på plats hela natten

2 mars 2026

Hej Alyssa,
Tusen tack för att du delar din upplevelse av Oglands lakan! Vi är så glada att du är nöjd!

Bra lakan

Bra lakan, bra pris. snabbt hanterat

25 février 2026

Hej Kristofer,
Tack för att du delar hur din köpupplevelse hos Ogland varit! Det uppskattas mycket!

Sköna produkter.

28 février 2026

Réponse : Ogland

Vad kul att höra att du gillar våra produkter! Det gör oss väldigt glada!

Fantastisk kvalitet på lakan

Fantastisk kvalitet på lakanen, krispiga, svala och riktigt sköna att sova i. Snabb leverans och smidig köpupplevelse. Rekommenderas varmt!

28 février 2026
Avis spontané

Réponse : Ogland

Tack för omdömet, Siri! Det gör oss så glada att höra att du haft en bra upplevelse när du handlat från oss.

Riktigt mycket bra kvalitet

Det här är andra gången jag beställer madrasskydd "Perfect Fit", och jag måste säga att jag inte ångrar mitt val alls. Kvaliteten är ojämförlig med vad man hittar någon annanstans. Bravo!

16 décembre 2025

Hej Pierre,

Tusen tack för fint omdömde och vad glada vi blir att du gillar produkten!

10/10

10/10! Otroligt snabb och enkel leverans. Fantastisk kvalité och så lyxigt!

16 décembre 2025

Supersköna lakan

Jag gjorde min beställning för mer än 3 veckor sedan och jag har fortfarande inte fått mina lakan.
Skapar en del problem då de var menade som en julklapp och jag reser iväg idag.

30 novembre 2025

Hej Anna,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är verkligen ledsna för den långa leveranstiden och för att du inte fått svar tidigare – det är självklart inte den service vi vill stå för.

Vi kommer att kontakta dig direkt via mejl för att reda ut situationen. Självklart återbetalar vi hela din order, och om det är möjligt skickar vi gärna lakanen till ditt resmål eller till annan önskad adress.

Vi beklagar verkligen besväret detta har orsakat, särskilt då beställningen var tänkt som en julklapp. ´ Vi hoppas att vi får möjlighet att kompensera dig för detta.

Jättefin kvalite på lakanen

Jättefin kvalite på lakanen, precis som förväntat! Snabb leverans.

23 novembre 2025

Hej Oskar,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Hoppas du sover gott i dina nya lakan!

Ogland

Bra service och fantastiska lakan.

Bra service och fantastiska lakan.
Inte bara sköna och sova i även jättebra kvalité som håller formen

19 novembre 2025

Hej Jonas,

Tack för en fin recension!

Ogland

Snabb leverans & världens bästa…

Snabb leverans & världens bästa kvalitet 💕 BÄSTA Ogland!!!

21 octobre 2025

Hej Madeleine,

Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss otroligt glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Superkvalitet

Enkel leverans och superkvalitet

15 septembre 2025

Hej Mio,

Stort tack för din recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Tack för att du valde Ogland.

Vilka fantastiska sängkläder

Vilka fantastiska sängkläder! Jag har aldrig sovit i något bättre. De blir bara mjukare och skönare för varje tvätt. Jag kan varmt rekommendera serien Shade deras satin är dessutom inte lika varma som många andra märken tenderar att vara. Jag lovar, när du väl har provat dessa kommer du inte vilja sova i något annat!

17 septembre 2025

Hej Danijela,

Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du älskar Shade och uppskattar den härliga satin-känslan. Det betyder mycket för oss!

Bara +++++!

Bara +++++!
Super snabb leverans och super nöjd med produkterna

11 septembre 2025

Réponse : Ogland

Stort tack för din recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna!

Ogland

I have never slept this good before

I have never slept this good before! Hotel beds will have a hard time competing with our bed at home!!!

7 septembre 2025
Avis spontané

Réponse : Ogland

Thank you for your wonderful review! We’re truly happy to hear that you’re sleeping so well, that’s exactly what we strive for. Thanks for choosing Ogland!