Vorig jaar een prima ervaring met OliveandMint. Nu moeten mailen voor de bevestiging van mijn bestelling. Verzendmethode was vorig jaar PostNL, nu "Thuisbezorgd". Zou binnen 3 dagen verzonden wor... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering! Het is alleen wel erg jammer dat je geen ontvangstbevestiging ontvangt van je bestelling. Je zou denken dat je wordt opgelicht na het lezen van onderstaande reacties. Gelukkig reageer... Voir plus
Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Voir plus
Een bestelling geplaatst, maar niet ontvangen. Reageert niet op mail, ook niet in de chat. Uiteindelijk toch reactie gehad van Raymond. Heeft het toen alsnog opgestuurd. Had het onterecht voor oplicht... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Handelsweg 8a, 3881LS, Putten, Pays-Bas
- klantenservice@oliveandmint.nl
- oliveandmint.nl
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 6 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Vreselijk!
Ik heb nog nooit te maken gehad met zo’n onklantvriendelijke webshop! Zij sturen een defect product op. Na dit gemeld te hebben ( binnen 24 uur ) schuiven zij het probleem door naar de leverancier en moet jij als klant het dus maar uitvechten met de leverancier. Toen ik aangaf geen koop overeenkomst te hebben met de leverancier maar met hun en dat ik mijn pakket kostenloos wil terug sturen gaven zij dit aan niet te doen.
Het pakket wordt terug gestuurd en ik verwacht binnen 14 dagen mijn aankoop bedrag plus alle verzendkosten terug. Zo niet zal ik rente gaan rekenen.
Als je een webshop begint verdiep je dan eerst alsjeblieft in je rechten en plichten!?

Hele fijne webshop!
Al vaker producten gekocht bij Olive & Mint en altijd een vlotte levering van prachtige artikelen. Ditmaal een fijne winterslaapzak van Jollein gekocht en kleertjes van MarMar en lil’atelier. Altijd een goede kwaliteit en regelmatig leuke aanbiedingen/kortingscodes.

Réponse de Olive & Mint
Ik ben erg blij met het verschoonkussen…
Ik ben erg blij met het verschoonkussen van Leander, ze is prachtig!

Houten speelgoed
Mooi, duurzaam speelgoed besteld. Kwam snel binnen en ook goede communicatie over wanneer het pakket binnen zou komen.

Leuke webshop!
Snelle levering, leuk aanbod van veel verschillende, toffe baby/kinder-merkjes. Vriendelijke klantenservice en ook redelijk snel antwoord gekregen, wat ook altijd fijn is!
Snelle levering!
Snelle levering!
Ze hebben een breed assortiment van allerlei leuke spulletjes. Mijn bestelling kwam erg snel, en niet in van die giga dozen die maar voor de helft gevuld zijn. Geen slecht puntje!
Prima service, mooie kledij
De kinderkleding die ik bestelde kwam zeer snel toe, was netjes verpakt en zag er prachtig uit. Top!
Fijne en snelle levering
Fijne en snelle levering. De mooiste merkjes shop je hier!
Snelle en duidelijke service
Snelle en duidelijke service. Goede producten.
Ik zag de voorleesboekmoojes op Instagram …
Ik zag de voorleesboekjes op Instagram voorbijkomen. Direct dacht ik aan onze kleindochter Sam. 14 maanden en gek van boekjes.
Dat er een korting was was goed meegenomen... kijk uit naar wat er nog te shoppen valt in de toekomst. Hou jullie site goed in de gaten...
Mooie (kwalitatief goede) producten en…
Mooie (kwalitatief goede) producten en fijne webshop om te shoppen!
Mooie baby kleding en goede service
Hele mooie baby kleding besteld bij Olive & Mint! Snelle levering en via de mail goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Aanrader!
zeer goede ervaring
zeer goede ervaring, snelle service en goede dingen, zal het zeker weer gebruiken.
Top! Heel fijne customer service
Heel fijne customer service! We zijn heel tevreden :) de pakketje kwam op tijd binnen en onze kinderen zijn reuze blij mee!
Prima service
Prima service. Mooie en kwalitatief goede producten. Fijne webshop!
Leuk assortiment en fijne prijzen
Leuk assortiment en fijne prijzen! Ik kocht een cadeautje van Liewood en dat viel erg in de smaak!
Stapelstein gekocht
Stapelstein gekocht. Enige site waar je 10% korting op deze dure stenen krijgt. Ik heb ze nog niet in mijn bezit, maar extra gevraagd naar latere verzending ivm vakantie.
Tevreden!
Recent een mooie set van Stapelstein ontvangen en erg tevreden. De bestelling was goed verpakt en zou binnen 3 - 5 werkdagen geleverd worden en werd inderdaad na 3 werkdagen geleverd. Zoals beloofd dus! Ze werken ook met een leuk spaarsysteem, dus reden genoeg om bij ze te blijven bestellen!
Super mooie rugtas met naam
Super mooie rugtas met naam ontvangen! (VanPauline) goede service en binnen een paar dagen in huis.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.