Vorig jaar een prima ervaring met OliveandMint. Nu moeten mailen voor de bevestiging van mijn bestelling. Verzendmethode was vorig jaar PostNL, nu "Thuisbezorgd". Zou binnen 3 dagen verzonden wor... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering! Het is alleen wel erg jammer dat je geen ontvangstbevestiging ontvangt van je bestelling. Je zou denken dat je wordt opgelicht na het lezen van onderstaande reacties. Gelukkig reageer... Voir plus
Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... Voir plus
Een bestelling geplaatst, maar niet ontvangen. Reageert niet op mail, ook niet in de chat. Uiteindelijk toch reactie gehad van Raymond. Heeft het toen alsnog opgestuurd. Had het onterecht voor oplicht... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Handelsweg 8a, 3881LS, Putten, Pays-Bas
- klantenservice@oliveandmint.nl
- oliveandmint.nl
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 6 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Geweldig!!
Bij Olive & Mint hebben ze echt alles voor je kleintje!! Super goede service, snelle levering. Enorm blij met mijn nieuwe luiertas en ik ga zeker vaker spulletjes bestellen!!
Snelle verzending en mooi ingepakt
Snelle verzending en mooi ingepakt. Leuk!
Mooie spullen
Mooie spullen, snelle levering en heel vaak goede kortingsacties!! Kortom gewoon een topzaak! afz. oma
Eerste bestelling paar maanden geleden…
Eerste bestelling paar maanden geleden was niet goed verlopen maar wel goed te woord gestaan via mail en mijn geld terug gekregen. Sindsdien al 2x opnieuw besteld en elke keer goed gegaan!
Mooie family concept store met leuke…
Mooie family concept store met leuke merken. Wij kochten een set van Connetix en enkele dagen later werd het pakket geleverd. Helemaal top!
Snel verzonden en heel leuk assortiment!
Snel verzonden en heel leuk assortiment!
Beschadigd product
Ik heb een aantal weken geleden een speelmat voor mijn zoontje besteld. Toen ik deze binnen kreeg was deze beschadigd. Ik heb hiervan een melding gemaakt bij de klantenservice die het weer zou doorgeven aan de leverancier. Waarna ik een mail terug kreeg met erin een aantijging dat mijn kat het zou hebben gedaan (terwijl ik geen kat heb) en dat dit vaker wordt gedaan door klanten om zo aan nieuwe spullen te komen. De medewerkster van Olive&Mint vertelde toen dat zij helaas niks voor mij kunnen betekene en mij vervolgens een fijne dag wenste. Ik ben toen ontzettend boos geworden dat ik wordt beschuldigd van zulk asociaal gedrag en ik het niet normaal vind dat er reeds beschadigde retourden producten doorverkocht worden. Hierop kreeg ik reactie met excuses en een waardebon. Wat ik wel vervelend vond aangezien ik de mat in de sale heb gekocht en ik nu zelf nog een extra bedrag moest bij betalen om de maten weer opnieuw te kunnen bestellen.
Ik zou niet zeggen dat je hier niks moet bestellen maar het is wel jammer hoe alles gegaan is. Ik zal hier zelf in het vervolg niet meer iets kopen van z’n hoog bedrag in het geval dat er iets mis is met het product/levering.

Tevreden
Leuk assortiment, fijne webwinkel en producten zijn netjes geleverd volgens beloofde service.
Mooi invulboek!
Mooie kwaliteit! Naast het bijhouden van de weken, ook veel andere punten om in te vullen.
Zeer mooi aanbod van kwalitatieve…
Zeer mooi aanbod van kwalitatieve kleding en een vlotte verzending.
Al meerdere keren besteld bij Olive &…
Al meerdere keren besteld bij Olive & Mint. Mooie producten ontvangen en de service qua verzending is prima.
Mooie producten ontvangen
Mooie producten ontvangen. Niet al te lange levertijd. Erg blij mee!

Réponse de Olive & Mint
Fijne en duidelijke site!
Fijne site, snelle levering en verkoopt leuke merken!

Prachtig aanbod van producten
Prachtig aanbod van producten, snelle levering en precies zoals verwacht 👍🏻

Goede service en kwaliteit
De bestelling was op tijd en voldeed aan de verwachtingen. Goede service.

Hier niks kopen!
Ik heb een camping bedje gekocht,
Deze is op een ander adres geleverd..
Daar langs gegaan helemaal niks!
Meerdere malen mails gestuurd ik moest het afwachten.
We zijn nu weken veder €150 weg en ik krijg geen contact meer met ze! Niet via de mail niet via de telefoon!
Ik vind dit ronduit schandalig!!
Het is opgelost, ik heb mijn geld terug.
Ik ben niet gebeld.. en ik heb pas een mail gekregen meteen na mijn slechte review.

Réponse de Olive & Mint
Denk goed naar als je hier wat gaat kopen!
Denk goed naar als je hier wat gaat kopen!
Babyboek 7 jan. (pre-order 2 weken levertijd) besteld voor een vriendin. Blijkt dat ze die al heeft... dag erna 8 jan. gemaild om te annuleren. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen mail/telefonisch/facebook. Uiteindelijk een bericht terug gekregen met als antwoord dat het niet kan via een geautomatiseerd systeem... mail gestuurd dat het een beetje raar is dat ik nu eerst moet wachten op het product om deze weer terug te sturen ok dan weer te wachten op mijn geld.... maar goed, product gisteren ontvangen (mocht deze niet weigeren vanwege extra kosten) nu wil ik deze terug sturen blijkt dat ik €5.25 moet betalen om terug te sturen waar ik totaal niet mee eens ben want ze hadden het pakket niet eens hoeven te versturen. Ik denk dat jullie met jullie concept moeten schamen en een andere oplossing voor dit soort dingen moeten zorgen!

Réponse de Olive & Mint
Klantenservice telefonisch onbereikbaar & geen prettig retourproces
Leuke webshop met mooie producten maar wanneer er wat met je bestelling is, verwacht dan geen klantvriendelijke en behulpzame klantenservice.
Door een miscommunicatie bij ons thuis hadden mijn man en ik hetzelfde kerstcadeau voor ons dochtertje besteld. Vlak na het plaatsen van de bestelling probeerde ik mijn pre-order bestelling te annuleren. Hoewel er op de website stond dat ze op dinsdagen en donderdagen bereikbaar zijn, kreeg ik op deze dagen alleen een voicemail (heb beide dagen zeker minimaal 10 keer geprobeerd).
Uiteindelijk na 3 dagen wel een reactie per mail ontvangen. En hoewel ik de bestelling op 3 dec had geplaatst en per mail werd aangegeven dat de pre-order pas 18 dagen later (21 december) verstuurd zou worden, kon deze niet meer geannuleerd worden. Olive & Mint hield vast aan hun geautomatiseerde processen waar niet van afgeweken kan worden. Ook niet in het geval van een pre-order die nog niet in het magazijn is aangekomen.
Uiteraard kon ik de pre-order achteraf terug sturen, maar in dat geval kost het je als klant wel 2x verzendkosten (de gratis verzending van het heen sturen worden namelijk ook ingehouden. Totaal ben je dus sowieso 11,90 euro kwijt voor een retour).
Gezien de toon van de mailcommunicatie en de reviews over retouren, durfde ik het niet aan om het pakket terug te sturen. Persoonlijk heb ik het contact met de klantenservice als zeer onprettig en niet klantvriendelijk ervaren.
Als je bij Olive & Mint besteld, denk dan vooraf goed na voordat je op de bestel knop drukt. Er zijn genoeg andere leuke kleinschalige ondernemers die dezelfde producten verkopen en waarbij je niet als nummer, maar echt nog als persoon wordt behandeld
Aanvulling op mijn review na reactie Olive & Mint:
het zou fijn geweest zijn als het mogelijk was geweest om kort telefonisch contact te hebben. Ik merk dat jullie geïrriteerd zijn dat er 4 mails heen en weer gestuurd zijn. In dat geval waren er zeer waarschijnlijk geen 4 mails nodig geweest en had ik een andere keuze kunnen maken wat betreft het retouren. Jammer dat jullie telefonisch zo onbereikbaar zijn. De toon of voice van de mails waren vrij bot en telefonisch was het wellicht anders over gekomen. Persoonlijk heb ik het contact in ieder geval als zeer onprettig ervaren en zal hierdoor niet snel een nieuwe bestelling plaatsen.

Retouren worden niet verwerkt
Levering was prima. Retour zending daar in tegen verschrikkelijk.. na 1,5 maand nog niets ontvangen. Telefonisch geen gehoor en per mail krijg ik alleen standaard berichten terug, en na een poosje helemaal geen antwoord meer.
NIETS BESTELLEN HIER!!

Mooie online shop
Mooie online shop. Wij zijn heel blij met de geheele ankoop, besonders met de zwangerschap invulboekje.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.