Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Voir plus
Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.
Gammel Kongevej 85, 1850, Frederiksberg C, Danemark
- +45 50 40 40 60
- bonjour@oliviersogco.dk
- oliviersogco.dk
Demande des avis aux clients
Luksus
Superlækre produkter som er guf for en madnørd som mig. Lækre olier og eddiker til at pifte hverdagens madlavning op. Jeg er fan! Hurtig levering og så får man en lille gave med. Luksus og alle pengene værd.

De leverer hurtigt
De leverer hurtigt. De har et bredt sortiment, og giver gode ideer og opskrifter. Og så får man en personlig hilsen med pakken.

Réponse de Oliviers & Co
Alt forløb glat ved mit køb hos…
Alt forløb glat ved mit køb hos Olivier. De har min anbefaling 😊

Lækre varer
Jeg købte én olie med chili, én olie med citron og hindbæreddike, og de smager virkelig lækker! Når man lige vil kræse lidt om sin mad.
Hurtig og personlig forsendelse 💯

Réponse de Oliviers & Co
Jeres produkter er fantastiske og on…
Jeres produkter er fantastiske og on line handlen fungerer helt perfekt.

Réponse de Oliviers & Co
Altid hyggeligt at handle med jer
Altid hyggeligt at handle med jer.
Der har været lidt småfejl i mine forsendelser men der er altid været hurtig respons og rettelser. Derudover en kompensations gave & søde hilsner.
Så vil selvfølgelig fortsætte med at købe de lækre olier💕
Virkelig god betjening og viden om…
Virkelig god betjening og viden om deres produkter. Det er blevet mit nye favoritsted for at købe kvali-værtsgaver
Varerne levede op til det forventede
Varerne levede op til det forventede.
Lyn hurtig levering

Réponse de Oliviers & Co
Jeres produkter er bare så gennemført…
Jeres produkter er bare så gennemført lækre. I disse tider, hvor ultraforarbejdede varer oversvømmer markedet, er jeres shop en skøn oase at komme til.

Réponse de Oliviers & Co
Et helt fantastisk sted at handle
Et helt fantastisk sted at handle, utrolige lækre produkter af bedste kvalitet, og service helt i top, helt klart et sted jeg anbefaler alle der er til kvalitet og gode råvare.

Réponse de Oliviers & Co
Fantastisk sød og god betjening og fine…
Fantastisk sød og god betjening og fine produkter. Bh Mette

Réponse de Oliviers & Co
Det er så let at finde fine gaver her
Det er så let at finde fine gaver her - et meget lækkert udvalg af nogle skønne produkter!

Réponse de Oliviers & Co
Lækreste produkter og effektiv webshop