Oliviers & Co Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits gourmets

Écrit par l'entreprise

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk personlig service

Fantastisk personlig service. Stor viden om varerne. Skøn butik med lækre produkter.

20 décembre 2024

Kære Nikolai
Hvor er vi glade for din skønne anmeldelse! Tusinde tak for din ros til både vores produkter og service. Det sætter stort smil på læberne hos både os og vores personale!

Spændende sortiment

Spændende sortiment. Meget kompetent og venlig betjening 👏

18 décembre 2024

Kære Mogens
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du tog dig tiden til at skrive herinde.
Kom endelig forbi, hvis du skal smage på flere nye produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvalitet på deres produkter

Super kvalitet på deres produkter. God service og skønne "Olie oplevelses-kurser" i butikken.
Kan simpelthen ikke leve uden. Det har klart fornyet min smags-oplevelse og både min datter og jeg nyder salater på et helt andet niveau nu med skønne olier og eddiker.

15 janvier 2025
Avis spontané

Kære Sannie
Hvor er det dog skøn læsning! Tusinde tak for dine rosende ord. Kom endelig forbi, hvis du skal smage løs på flere spændende produkter.

Gode julegaver

Dejlig betjening. Fik nogle gode julegaver til nogle foodies

20 décembre 2024

Kære Lean
Tusinde tak for din flotte anmeldelse med de store stjerner. Det sætter vi rigtig stor pris på!
Vinterhilsner fra

Mums

Hurtigt og effektivt, og aldeles lækre produkter.

29 novembre 2024

Kære Laura
Mange tak for din skønne anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at skrive herinde.
Mange hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varerne er altid i…

Hurtig levering og varerne er altid i orden og fantastisk kvalitet.

19 décembre 2024

Kære Annegrete
Tusinde tak for din ros af både produkter og service. Vi er meget glade for, at du er tilfreds me både service og produkter.
Mange vinterhilsner fra

Kvalitetsvarer

Hurtig levering og rigtig god kvalitet

19 décembre 2024

Kære Hahne
Tusinde tak for din gode anmeldelse med de flotte stjerner. Vi er glade for, at du tog dig tiden til at skrive herinde!
Bedste hilsner fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode produkter !

Hurtig levering og gode produkter !

26 novembre 2024

Kære Ulla
Tusinde tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med både service og produkter!
Nytårsknus fra
Nina og Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Eddike og olier i topklasse.

Eddike og olier i topklasse.
Til eget brug og altid en god gaveidé

25 novembre 2024

Kære Susanne
Hvor er det en dejlig anmeldelse! Tusinde tak for at du tog dig tiden til at skrive herinde - det sætter vi stor pris på!
Nytårsknus fra
Nina og Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Mikkel og Nina har skabt en fantastisk…

Mikkel og Nina har skabt en fantastisk butik, hvor man har lyst til at købe det hele og stemningen er varm og hyggelig. Et besøg værd !

8 novembre 2024

Kære Jakob
Sikke en dejlig anmeldelse med de sødeste ord! Vi håber du vil komme igen en anden gang <3
Vinterknus fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Den flotteste flaske og en fantastisk…

Den flotteste flaske og en fantastisk olie ,til evt at dyppe brødet i 🙏😜☺️

8 novembre 2024

Kære Kristina
Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for de søde ord og store stjerner. Hvor er vi glade for, at du kan lide flaskerne både inden i og uden på - vi synes også de pynter på køkkenbordet.

Super fin service

Super fin service, lækre produkter og hurtig levering

27 novembre 2024

Kære Karin
Tusinde tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på <3

Altid… gode varer

Altid… gode varer, god service. Dejligt!

27 novembre 2024

Kære Karin
Mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på. Vi gør en stor dyd ud af både vores varer og service, så tak!!

God betjening

God betjening, fantastisk produkt, som lever helt op til forventningen.

2 novembre 2024

Kære Peter
Tak for din skønne anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og skønne olier og…

Hurtig levering og skønne olier og eddiker

Kære Sofie
Tak for din skønne anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og kvaliteten af varerne.

Hurtig levering og kvaliteten af varerne lever fuldt ud op til forventningen og billederne fra hjemmesiden.

22 novembre 2024

Kære Anne-Birgitte
Tak for din fine anmeldelse med de sæde ord og store stjerner! Det sætter vi stor pris på. Vi håber, at du vil handle hos os en anden gang.

Trods juletravlheden

En gave er købt og på vej til at glæde. Alt var og så ud som lovet.

Kære Lene
Det varmer os at høre, at du har sendt en gave, og vi håber at gaven faldt i god jord! Tak for din fine anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fine små sager

Kære Malene
Tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus