Oliviers & Co Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits gourmets

Écrit par l'entreprise

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening. Varen er ankommet hurtigt, så vi er yders tilfredse

31 octobre 2024

Kære Anne
Tak for din skønne anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at I er tilfredse med servicen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt det er bare så godt at køpe ind hus…

Alt det er bare så godt at køpe ind hus olivers&comp
Good service
God jul⛄️

31 octobre 2024

Kære Leena
Tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer så meget. God jul til dig også <3
Kram fra

Godt og lækkert!

Har jo kun åbnet nogle af lågerne i julekalenderen, men det tegner rigtig godt (og lækkert)! Og den er også virkelig pæn at se på.

5 décembre 2024

Kære Birgitte
Hvor er vi glade for, at du allerede er begejstret for vores julekalender! Det glæder os, at de åbnede låger indtil videre lover godt, både smagsmæssigt og visuelt. Vi har lagt stor kærlighed og omhu i at sammensætte denne kalender, så vi er meget taknemmelige for din positive feedback!

Varer kom hurtigt

Varer kom hurtigt. Fint og sikkert. Håber gaven vil vække glæde

20 novembre 2024

Kære Berit
Hvor er vi glade for, at varerne er kommet hurtigt og sikkert frem. Det varmer os at høre, at du har sendt en gave, og vi håber at gaven faldt i god jord! Tak for din fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelige gode olier og altid hurtig…

Virkelige gode olier og altid hurtig levering med en sød hilsen 🤗

29 octobre 2024

Kære Jannie
Tak for din dejlige anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du sætter pris på vores olier og vores service. De søde hilsner er vores måde at vise, at vi værdsætter hver enkelt kunde. Jeres begejstring varmer virkelig!
Kram fra

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter
Super hurtig og flot respons ved kontakt til firma på mail
Mega tilfreds

29 octobre 2024

Kære Charlotte
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, vores kundeservice og vores mailrespons. Det betyder utrolig meget for os, at du har haft en positiv oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og endda en lille prøve…

Hurtig levering og endda en lille prøve på en olivenolie.

12 novembre 2024

Kære Sara
Tak for din søde anmeldelse! Vi elsker at give vores kunder en ekstra lille overraskelse, og vi er glade for, at du satte pris på den lille olivenolie-prøve. Hurtig levering er noget, vi altid stræber efter, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Kære Majbritt
Tusind tak for dine venlige ord. Det varmer virkelig, at du har oplevet os som imødekommende og hjælpsomme. Vi gør vores bedste hver dag, og jeres feedback betyder utrolig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt og god betjening

Nemt og hurtigt og god betjening. Skøn olie!

7 novembre 2024

Kære Trine
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du har oplevet nem og hurtig betjening hos Oliviers & Co, og at du synes vores olie er skøn. Det er netop det, vi stræber efter - at give vores kunder de bedste produkter og den bedste oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk betjening og fine…

Fantastisk betjening og fine smagsprøver. Høj oliekvalitet.
Køber dem igen og igen.
Fint at købe olierne til gave.
Altid dejligt at give noget væk, man selv kan lide.

16 octobre 2024

Kære Ulla
Hvor er vi glade for din positive feedback! Din begejstring for vores produkter varmer virkelig. Vi lægger et kæmpe engagement i at udvælge de mest eksklusive og autentiske produkter, så vi er taknemmelige for, at du sætter pris på vores håndværk og kvalitet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bare lige lidt ekstra .....

Udover skønne produkter, så bare lige lidt ekstra - et kort og en hældeprop. Gør alverden

5 novembre 2024

Kære Susanne
Hvor er vi glade for, at du synes vores produkter er skønne! Vi gør en stor dyd ud af vores service, så vi er glade for at du værdsatte hældepropen og vores håndskrevne kort.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilling og leverance foregik helt…

Bestilling og leverance foregik helt uproblematisk.
Selve produktet er en gave, så det kan jeg ikke vurdere, men alt lover godt.

4 novembre 2024

Kære Merete
Tusinde tak for din anmeldelse med de flotte stjerne! Vi håber, at gaven falder i god jord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, personlig hilsen og ekstra gave med pakken,- alt i alt fin oplevelse.

11 octobre 2024

Køb endeligt her fra✨

Køb endeligt her fra✨
Købte en super lækker ‘Pistache creme’, da jeg ville lave en ‘Pistache tiramisu’.
Super lækkert produkt. Høj kvalitet.
Og min pakke kom hurtigt. + Der var en lækker lille overraskelse i, i form af en skøn lille olie. Tak🌟

30 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus