Fuldstændig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skærme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... Voir plus
Sikke en fantastisk opsætning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. Så mange af de personfortællinger ramte lig... Voir plus
Musicalen Stupid Man var en skøn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset på Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. D... Voir plus
En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... Voir plus
- Salle de spectacles
- aussi dans
- Production théâtrale
Écrit par l'entreprise
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Danemark
- info@oneandonlymusicals.dk
- oneandonlymusicals.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse, hvor alt gik op i en højere enhed.

Réponse de One & Only Musicals
Endnu en fantastisk oplevelse med…
Endnu en fantastisk oplevelse med Stupid man-musicalen.

Absolut fantastisk forestilling
Absolut fantastisk forestilling, dygtige performere og fed kulisse. Det hele gik bare op i en højere enhed, og vi havde en virkelig fin oplevelse……faktisk lige før jeg kunne overveje at se den igen, så godt var det.

Stupid man - the musical
Stupid Man var en rigtig god oplevelse. Scenografien var enkel, men med gode og effektfulde virkemidler. Sangene blev fortolket supergodt, og forestillingen havde en både sød og fin historie om livet i en beboelsesopgang.
Alt i alt en hyggelig og underholdende forestilling, som varmt kan anbefales.

Kanon oplevelse !!!
Min veninde og jeg havde på forhånd læst lidt blandede anmeldelser af musical. Og var lidt spændte på, om vi ville blive skuffede.
Men det var en TOP præstation af aktørerne og fed musik… sød historie og alt i alt en super go oplevelse 🌟
Vi forstår absolut ikke, at der har været dårlige anmeldelser…
Har du ikke set Stupid Man - så afsted med dig ! 😉

Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling. Super gode sangere- i musical ‘Stupid Man’

Fantastisk opsætning
Fantastisk opsætning. Gode skuespillere/stemmer med et perfekt match til sangvalget. Endnu engang et pletskud fra One & Only Musicals.

Fantastisk god forestilling
Fantastisk god forestilling. Scenen var genial bygget og fungerede godt. En forestilling der er vær at se

Stupidman er fantastisk
Stupidman er fantastisk, den er humoristisk med virkelig dygtige sangere, skuespillere og musikere. En genial måde at bruge Helmigs sange på

Réponse de One & Only Musicals
Virkelig god oplevelse der både gav…
Virkelig god oplevelse der både gav anledning til grin og refleksion. Blev ramt lige i hjertet flere gange. Teksterne blev pludselig hørt på en anden måde. Fantastiske scener og setup

Flot og simpel scene-opsætning
Flot og simpel scene-opsætning. Men en utrolig tynd historie. Desværre var musikken fra orkestret alt for dominerende , hvorfor det var svært at høre de enkelte sangere ( de nærmest skreg…og det lød sku ikke altid lige godt.. virkelig ærgerligt for de synger generelt godt, det hørte vi jo i sangen “Malaga”) det var jo ikke præmieren så hvordan en så simpel ting ikke er under kontrol var os alle en gåde !! ( vi var en stor gruppe )

Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling - virkelig flot opsætning, kulisser, historien og ikke mindst skuespillet/sangene. Det hele gik op i en højere 5-stjernet enhed.

Réponse de One & Only Musicals
Wooow for nogle fantastiske sangere
Wooow for nogle fantastiske sangere, godt show !

Réponse de One & Only Musicals
Fuldstændig fantastisk♥️🔥🥰 Jeg var klar…
Fuldstændig fantastisk♥️🔥🥰 Jeg var klar til at se den igen med det samme!

Réponse de One & Only Musicals
Selve forestillingen var til 5…
Selve forestillingen var til 5 stjerner.jeg vil som sådan anbefale selvet showet.
MEN når jeg kun giver det en stjerne er fordi oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Jeg havde købt de bedste plader på balkonen 1 række. Da 2. Akt startede var der 2 der ikke var kommet på plads 10 min inde i akten, til trods for teaterringning. De spærrer udsynet for folk der faltisk godt kan overholde tiderne, og ødelægger det for os. Det synes jeg ikke er iorden. Mon burde ikke lukke folk ind når forestillingen er i gang. Dørpersonalet i tivoli virkede ligeglade, og lukkede folk ind, men de havde jo heller ikke betalt for billetten. Der næst begyndte begyndte det par der var kommet for sent at sidde og tale sammen under forestillingen, så det ikke var muligt at høre dialog eller musik som jeg jo var kommet for. Til sidst måtte jeg bede dem holde mund. Intet personale greb ind. Man burde indføre karantæne ordninger for folk der ikke kan opføte sig ordentligt i et teater. Totalt ødelagt oplevelse og så havde jeg endda de bedste pladser. Det er ikke iorden. At de gæster der betaler og kommer til tiden, skal have deres oplevelser ødelagt og at man bare kan opføre sig som vil uden det har konsekvenser.

Réponse de One & Only Musicals
God historie og selvfølgelig rigtig…
God historie og selvfølgelig rigtig rigtig fed musik😃

Fed fest
God energi godt band og fine medvirkende der synger og danser så det er en fryd. Eneste minus et lidt dårlig lyd specielt i første afdeling og det gik lidt ud over den talte dialog

Réponse de One & Only Musicals
Stupid Man . Skøn aften med dejlig musik og…
Skøn aften med dejlig musik og fantastiske dygtige skuespillere . Kan varmt anbefale Studid Man ❤️

Sød, Sjov og Rørende
Sød, sjov og rørende forestilling.
Virkelig god sceneopsætning og sangere.
Kan klart anbefales

Skøn forestilling
En sød historie med MEGA god musik og sangere 🤩🤩🤩 vi var underholdt i begge akter 🥰🙌👏👏👏👏👏🥳 (Stupid Man)