Fuldstændig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skærme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... Voir plus
En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... Voir plus
- Salle de spectacles
- aussi dans
- Production théâtrale
Écrit par l'entreprise
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Danemark
- info@oneandonlymusicals.dk
- oneandonlymusicals.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Dejlig forestilling
Dejlig forestilling, da den endelig spillede.
Var til en tidligere forestilling, der måtte aflyses på grund af tekniske problemer. Jeg fik et gavekort til at købe ny billet, men nu var min billet samme sted steget med 50 kr. Det synes jeg ikke er i orden.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Meget sjov, underholdende, top koreografi. Musik, dans, dekorationer og det vigtigste er teaterkunstnere. Jeg synes at det er en af de bedste præstationer jeg nogensinde har set i Musical.
Fantastisk god forestilling 🤗🤗 jeg…
Fantastisk god forestilling 🤗🤗 jeg følte mig godt underholdt hele vejen både med dans og musik, så tak for det 👏👏
Musicalen Stupid Man …skøn oplevelse
Musicalen Stupid Man var en skøn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset på Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. Det blev en skøn tur ned af Memory Lane 😍🤩😍🤩😍🎶
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Havde ingen forventninger, så meget destro bedre. Thomas Helmigs sange passede perfekt til historien. Sceneshowet var i top, og selve kulissen WOW..
Jeg var max underholdt
Jeg var max underholdt . Fantastiske sange, meget dygtige sangere og dansere. Flot skuespil og skønne kulisser. En helt igennem fantastisk oplevelse
Flot opsætning og god musik og sange.
Flot opsætning og god musik og sange.
Dog lidt overspillet .Meget tynd historie.
Fantastisk musical
Fantastisk musical. Flot flot sceneshow. Dygtige dansere, dygtige sangere og fantastisk orkester. Dejlig at se og høre Helmig’s sange matchet så perfekt ind i historien.
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse. Teksterne i musikken fik pludselig en ny betydning og blev tydelig :-) fed opsætning.
Wow hvor de synger fantastisk
Wow hvor de synger fantastisk, nød hvert et øjeblik🤩
Dejlig, humoristisk og dygtigt fremført musical!
Dejlig, humoristisk og dygtigt fremført musical!
(Et lille minus til lydmanden, da guitaren ind i mellem slet ikke var i niveau med resten af bandet - især ved de små soli.)
Helt fantastisk oplevelse fed musik de…
Helt fantastisk oplevelse fed musik de sang godt og en sjov opstilling men det var den forkerte der sang Malaga det skulle have været ham spanioler.
Fantastisk god forestilling med dejlige…
Fantastisk god forestilling med dejlige sange og super dygtige musikere
Thomas Helmigs sange er fantastiske - men flad handling
Thomas Helmigs sange er jo fantastiske, men synes desværre at historien for musicalen var lidt flad. Partnerbytte i samme opgang er ikke så charmerende. Heller ikke alle sang lige godt.
Ingen ord kan beskrive hvilken…
Ingen ord kan beskrive hvilken fantastisk oplevelse det har været at se Stupid man musical. Er MEGET imponeret over alle de dygtige og professionelle mennesker som gav mig denne unikke oplevelse! Tak 😍
En uendelig tynd plat og middelmådig…
En uendelig tynd plat og middelmådig forestilling med en masse pladder fyld.
Den dyreste og dårligste 1000 kr. pr. billet forestilling jeg har set i mit 69 årige liv.
Det er da en ommer.
Og jeg har set virkelig mange.
Fantastisk opsætning!
Sikke en fantastisk opsætning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. Så mange af de personfortællinger ramte lige ind i genkendelige hverdagssituationer/livsperioder. Kæmpe ros til Christopher og Søren - nøj, hvor kunne jeg mærke jer helt op på balkon Y! Eneste grund til ikke 5 stjerner er lokaliteten. Der er bare så mange søjler i Tivolis koncertsal.
Thomas Helmig Musicalen er pinlig…
Thomas Helmig Musicalen er pinlig ringe. Hans fremragende musik hives ned i dynget af det værste manuskript-arbejde siden Gyngehøvdingen.
En af de allerbedste musicals jeg til…
En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se den igen.
En dejlig oplevelse med skønne glade…
En dejlig oplevelse med skønne glade fortolkninger af TH’s musik .
Flot performet af sangerne .
Kunne godt have ønsket mig at historien indeholdt glimt at TH’s liv