One & Only Musicals Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Fuldstændig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skærme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... Voir plus

Sikke en fantastisk opsætning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. Så mange af de personfortællinger ramte lig... Voir plus

Musicalen Stupid Man var en skøn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset på Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. D... Voir plus

En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller så godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... Voir plus

1. Salle de spectacles
  2. aussi dans
  3. Production théâtrale

Écrit par l'entreprise

One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

299 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god forestilling

Super god forestilling. Enkel scenografi som virkede rigtig godt. Fantastisk skuespil af især Martin Greis-Rosenthal, Søren Torpegaard, Christopher Rørmose, Trine Pallesen og Max-Emil Nissen. Men de andre gjorde det også godt. Skøn musik og sang hvor man ikke kunne lade være med at synge med. Vi var rigtig godt underholt.

3 octobre 2026

Find noget andet at bruge tiden på

Det positive først: sangene.
Det negative: historien man prøvet at binde sangene sammen med, virker ligegyldigt og meget kedelig, at den også skal være woke, gør heller ikke noget godt.
Heldigvis var der indlagt en pause, der gav os og række bagved chancen for at gå.

Underholdende og god musik

Jeg synes det var nogle gode sangere og der var mange steder hvor man fik grinet. Selve handlingen var dog en smule tynd.
Men min datter og jeg var enige om at det var en god oplevelse og dejlig underholdning.

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse, fantastisk sceneshow, dygtige sangere og skuespil, en sød historie der blev båret igennem af nogle af de bedste Helmig sange.
Kunne sagtens tage ind og se den igen 🤩

Super forestilling

Super forestilling, som til fulde levede op til vores forventninger. Meget dygtige skuespillere, som også virkelig kunne synge.
En meget positiv oplevelse.
Eneste lille klage: lyden var for høj!

3 octobre 2026

Det er var en kæmpe oplevelse

Det er var en kæmpe oplevelse. Super god koorigrafi, sangere der sang smukt og kraftfuldt, smuk og genial scenografi. Det er noget af det bedste jeg har set og jeg har set mange ting i Danmark, men også i London og å Broadway. TAK

Fuldstændig fantastisk forestilling

Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble.
Eneste lille minus: vi ville gerne have sunget lidt fællessang til sidst, og det blev der ikke rigtig lagt op til fra scenen.

En oplevelse, der aldrig skuffer! ⭐⭐⭐⭐⭐

En oplevelse, der aldrig skuffer! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er aldrig en skuffelse at sætte sig godt til rette i teatersædet og lade sig rive med af musikken, sangen, dansen og de kunstneriske præstationer, når man har købt billet til en forestilling fra One and Only Musicals.

I går stod den på Stupid Man, og tidligere har vi oplevet Den eneste ene, Moulin Rouge, Fame, Flashdance, Strictly Ballroom og Elsk mig i nat. 🎭🎶

Hver gang bliver vi mødt af dygtige kunstnere, imponerende sceneshows og en fantastisk stemning i salen. Der er noget helt særligt ved at sidde blandt glade danskere, der synger med på de sange, som har været en del af vores liv og fælles musikhistorie gennem tiden. Det skaber en festlig, rørende og livsbekræftende oplevelse, hvor man bare får lyst til at synge med!

One and Only Musicals formår igen og igen at skabe forestillinger, der underholder, begejstrer og giver os lyst til at komme tilbage.

Næste gang venter Romeo og Julie, og vi glæder os allerede!

Tak for endnu en fantastisk oplevelse. Vi kan varmt anbefale One and Only Musicals til alle, der elsker musik, teater og store oplevelser!

God musik af Thomas Helmig

Selve musikken fra Thomas Helmvig er min favorit, men jeg blev skuffet over handlingen i musicalen. Den var meget tynd og manglede mere humor. Det der skiller den ud over de andre musicale jeg har set, er at der er en scene, hvor de to homoseksuel ligger op til hinanden. Det er en stor åbenhed og ærlighed i dagens Danmark i 2026👍

3 octobre 2026

Velspillende og oplagt scene kunst

Velspillende og oplagt scene kunst.
Der skete noget med både dans og sang.
Desværre var talen og sang ofte utydelig så man gik glip af replikker og tekst.
En lidt kedelig historie om forskellige familier i et hus hvor Helmigs sange sku passe ind i historien.

30 septembre 2026

Det var en helt fantastisk oplevelse 👌

Det var en helt fantastisk oplevelse 👌
Der var en rødtråd hvor sangene bare passede ind, så det blev en super god historie 👍👍FANTASTISK og sang ALLE MEDVIRKENDE BARE HELT FANTASTISK 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

30 septembre 2026