Utrolig frekke i kundeservice. Jeg opprettet en sak og fikk ingen svar første uke, når jeg ringte sier det "saken behandles, ok, ha det bra" og er på vei til å legge på før jeg i det hele tatt har sag... Voir plus

Vi skulle til portugal en uke og ville benytte p4 parkeringen til onepark. De belastet oss to ganger for en parkering. De trenerer kundeservice for at vi skal gi opp saken. Men når sant skal sies så... Voir plus

Dårlig skilting og vanskelig å finne pris etter gratistiden er gått ut. Sto visst på en plass der de trakk 250kr for hver påbegynte time. Vi sto da litt over en time så ble selvfølgelig trukket 500kr.... Voir plus

Skulle ønske det gikk an å gi 0 stjerner. Fortjener ingenting. Dette drittselskapet gjør alt de kan for å lure til seg penger. Perfekt registrering på innkjøring og må ha spart inn på de billigste tem... Voir plus

1. Service de voiturier
  2. aussi dans
  3. Espace de parking
  4. Parking couvert payant

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er et parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og…

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

292 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Brukte 2min (1,5minutt) over gratis…

Brukte 2min (1,5minutt) over gratis tiden på 7min utenfor Gardermoen. Det får jeg ingen info om dersom jeg ikke logger meg inn å sjekker på deres sider. Fikk senere regning på 139kr for disse 2 minuttene. Da er 69kr faktura gebyr, og 70kr for parkering. koster ca. 70kr minuttet og stå utenfor OSL da. Dette kan ikke være lov. Umulig å slippe av noen raskere da det var mye trafikk og jeg fikk ikke plass med en gang.

6 octobre 2023

Setter

Setter konsekvent ikke inn nok skyttelbusser til parkeringsplassene på Gardermoen. Kundebehandling under enhver kritikk.

8 octobre 2023

Ulovlige gebyrer

69kr for i gebyr for E-faktura. Ulovlig høyt gebyr. Det koster ikke 69kr å slå opp eier i motorvognregisteret. Forbrukerrådet er enig med meg.

16 août 2023

Frekk betjening

Frekk betjening, arrogant og skirkkende. Hun bør ikke jobbe med kundeservise i det hele tatt. Faktura gebyr på e faktura, veldig rart måte å stjele penger fra kunder. Svindlere.

2 octobre 2023

Syns det er sykt at de får lov til og…

Syns det er sykt at de får lov til og drive deres virksomhet. Med deres faktura gebyrer osv. Jeg stod parkert i 2 timer. Koster 15kr for parkering. Så påløper det et faktura gebyr på 55kr? Som jeg da får som e-faktura? Dette henger virkelig ikke på grep. Og jeg sender dette videre til Forbrukerrådet. Få stopp på denne galskapen og svindelen dere driver med….. alle bør klage de inn til Forbrukerrådet.

1 septembre 2023

Svindelfirma.

Svindelfirma.

Ubehaglig customer service opplevelse med en arrogant typ som istedet for at svare på spørsmål fortalte om ansvaret hos kunden og at deres regler vel må begripes.

I parked one time.
Never again.
One park AS
It’s in the fxxxing name.

25 septembre 2023

Dyr parkeringsavgift på Tromsø…

Dyr parkeringsavgift på Tromsø Lufthavn. 140kr for 45min.
Men faktura gebyr på 69kr er ulovlig såfremt det ikke er opplyst eller avtalt på forhånd.

Ingen faktura annet en krav i nettbanken med elektronisk faktura

22 septembre 2023

Skrivefeil førte til skyhøyt gebyr.

Jeg forhåndsbetalte parkering på Gardermoen P4 kr 759. Uheldigvis kom det med en ekstra bokstav i regnr. og det kom faktura på kr 1185. Kr 759 ble kredittert, men skrivefeilen kostet meg kr 426.

28 août 2023

Fakturagebyr kr 69

Fakturagebyr kr 69 på en faktura som ikke kommer på papir. Hallo! Har dere røyka sokka deres? Fakturagebyr skal stå i forhold til utgiftene man har i hht. Forbrukerrådet. At man forholder seg til egne regler, bare for at man har kunngjort de er vell drøyt må jeg si, og absolutt ikke "musikalsk".

18 septembre 2023

Ødelagte betalingsautomater ved Bodø Lufthavn

Parkerte ved Bodø Lufthavn og skulle betale i automat ved inngangsdør, etter flere forsøk å med en masse lyder, er jeg fortsatt like klok på om jeg har fått betalt.
Gikk så inn på automaten inne, der får jeg da betalt men noen kvittering fikk jeg ikke.
Etter lengere tid med pausemusikk å underlige lyder på telefon fikk jeg da endelig kontakt med en hyggelig dame som kunne sende kvittering for betalt beløp til meg på mail. Så da kan jeg gi en stjerne til selskapet. Oppfordrer til å ha et vist vedlikehold på betalingsmaskiner å området det parkeres på.

14 septembre 2023

Virkelig lovlig? Kristiansand lufthavn - Onepark AS

Jeg skulle følge min sønn som skal i førstegangstjeneste militæret til Kristiansand lufthavn, så ikke noe skilt om at det skulle bli dyrt å stå der 25 minutter... Fikk regning på kr. 90,- Dette er et firma som lurer til seg penger uten tvil, hvordan er det mulig å bli så grådig i dette landet. Er dette virkelig lovlig?

10 août 2023

Fakturagebyr på eFaktura 🤣🤡

Kristiansund lufthavn:

Jeg vil bare varsle om å benytte seg av parkering som ble drevet av onepark ved Kristiansund lufthavn!

Kostnader til parkering var 45.- og fakturagebyr 69.-!!!! som kommet på eFaktura 🤢🤮

Selvfølgelig står det på faktura at fakturagebyr kommer i tillegg med valgt betalingsmåte og jeg valgt å trekke gebyret selv … swusj kommer inkasso med renter og salær noen uker senere … faktura er nå 245.- … 🤣

Etter jeg har lest flere kommentarer og klager her er det vel onepark sin strategi å tjene rått på fakturagebyr og det MÅ VÆRE SLUTT MED!

Mafia 🤡

5 juillet 2023

Jeg betalte 57 kroner

Jeg betalte 57 kroner, så sender de inkassovarsel med faktura 122 kroner , Det er Norge, alle lureri er beskyttet med lover og regler.

7 août 2023

Onepark lurer deg!

På Gardermoen må man ofte betale parkering for en hel uke (på langtidsparkeringen) uansett om man bare står 3-4 dager - mitt tips: SETT OPP ("bruk opp") HELE UKEN når du booker! Det er nemelig slik at hvis du booker for kortere tid men blir stående over den bookede tiden så må du betale ekstra- til tross for at du allerede har betalt for en hel uke... og de ansatte på kundeservice "kan dessverre ikke gjøre noe, for slik er reglene". (for meg kostet dette 1240kr + 495kr fordi jeg stå utover den bookede tiden min... fortsatt under en uke).

3 août 2023

Vanskelig med vilje

Onepark har ingen mulighet til å avslutte avtaler utenom å sende dem en mail. Selv om man sletter hele kontoen med avtalen og kortet ditt blir man fortsatt trukket hver måned. Det står svart på hvit på Autopay sine hjemmesider at alle avtaler og personal informasjon blir slettet, men det blir det tydeligvis ikke. Den eneste grunnen de ikke har en lett mulighet på nettsiden sin må vel være slik at de håper folk ikke legger merke til trekkene.

4 août 2023

Please make it possible to pay from the…

Please make it possible to pay from the app, without having to register the card for automatic payment. I want to control the amount before you guys milk me off without me even knowing it.
It's available online, so why not in the app ?
Unless it is sort of on purpose so you can ensure you automatically get the cash and then if there is an error, it's uphill battle to get it back ?

1 août 2023

Var ikke mulig å betale på automaten

Var ikke mulig å betale på automaten. Fikk heller ingen faktura når jeg logget inn på autopay. Fikk regning med fakturagebyr. Betalte parkeringen og sendte epost at jeg ikke ville betale gebyret. Fikk ikke svar på 3 uker på epost og kun ny regning med purregebyr og inkassovarsel. Ringte dem og fikk ordnet opp. Klaget på 3 uker ventetid og den hyggelige damen sa bare at ting tok tid osv. Fikk beskjed om parkeringen ikke kunne sees på nettet før området forlates. Man vil jo betale der og da! Elendig opplegg!

25 juillet 2023

Svindelvirksomhet?

Kameraparkering fungerer ikke. Mottar stadig fakturaer med gebyr. Onepark er klar over problemene men sender ut krav allikevel. Svarer sent eller ikke på henvendelser. I annen sammenheng ville dette blitt betegnet som svindel.

28 juin 2023

Spekulativ og lite kundevennlig forretningsmodell

Etter å ha hentet 2 følger med feriegjester 4 og 7 juli på hhv Tromsø og Bardufoss lufthavn tikket det inn i nettbanken 2 fakturaer fra Onepark med kr 138 i fakturagebyr tilsammen. Forfall hhv 27 og 31 juli. Hvorfor ikke en faktura pr mnd og hvorfor så høyt fakturabeløp? Etter 1 jan 2023 er det pr lov kun faktisk kost som kan kreves i fakturagebyr.
Parkeringsbeløp på omtrent det halve. Det er så sleipt og kynisk at jeg kan ikke fatte at Avinor vil være seg bekjent av en slik samarbeidspartner.
Det er nok noe med små skrift som ikke er lest og som kunne ha gjort det billigere. Det virker som om at har du ikke sett, tatt deg tid, eller i det hele tatt forstått, så er mentaliteten at da er alt lov og en kynisk og spekulativ forretningsmodell får utfolde seg nærmest helt uten begrensninger. Det er for meg «bare» 138kr men da jeg misliker stærkt den måte å drive «butikk» på så blir min mening om Onepark formidlet til både Avinor og Forbrukerrådet.

4 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit