Onlinekeys Avis

4,7

Ik bestelde een Windows 11 code. Ondervond een probleem dat achteraf mijn eigen fout bleek te zijn. De helpdesk reageerde nog dezefde dag om samen het probleem op te lossen en dit is gelukt. Prim... Voir plus

Levering etc. was weer top, net als bij de WIN11 licentie onlangs. Heb WinOffice 2024 NL op een afgedankte bedrijfs desktop kunnen zetten. Ga ik zeker weten nog jaren plezier van hebben, want die bedr... Voir plus

Site is overzichtelijk en geeft net de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken mbt tot Windows en Office software. Betaalproces is efficient en de 'keys' zitten binnen 1 minuut in... Voir plus

Al regelmatig hier een bestelling geplaatst. Na de betaling via ideal krijg binnen een half uur je code via de mail gestuurd. Soms nog veel sneller dus je kan gelijk aan de slag. Je moet wel oplet... Voir plus

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Veilig en betrouwbaar online Game keys bestellen. De goedkoopste prijzen, echte Nederlandse support en onze 100% GameKey garantie.

4,7

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

De installatie van Office 2024 mislukte…

De installatie van Office 2024 mislukte omdat het niet lukte het programma te activeren. Binnen enkele uren kreeg ik al reactie op mijn e-mail met een link en instructies. Probleem opgelost. Dank aan Boris.

5 mars 2025

Probleemloos.

Eenvoudige bestelling van W11 Pro OEM op advies van Boris. Levering en installatie ging meteen goed.

2 mars 2025

software lastig te installeren

Had er in het verleden ook al software gekocht .
Nooit problemen .
Deze keer MS Office 2024 gekocht echter had tamelijk veel problemen met installeren.
Aantal mailverkeer gehad en steeds weer hulp ( speciale dank aan Boris) toch opgelost.
Dit programma heeft een wat afwijkende installatie nodig vandaar de benodigde hulp.
Mocht er in de toekomst nog software nodig zijn kom ik zeker hier terug .

19 février 2025

Betaalbare software licentie

Het bestelproces van MS Office verliep soepel en eenvoudig. De prijs heel scherp. Na betaling van de bestelling kreeg ik direct de installatieprocedure gemaild.
De installatieprocedure verliep probleemloos, hoewel de beschrijving iets afweek van wat ik op mijn scherm zag. Dit kan ook liggen aan mijn browserversie.
Ik beschik nu weer over een betaalbare legale versie van MS Office Pro.

21 janvier 2025

Installeren - licentie kopen en door

Ik was bezig met de installatie van een PC voor een vriend en die had geen geldige licentie. Even online bestellen, betalen en direct een probleemloos werkende licentie.
Volgens mij kan het proces niet efficiënter.

16 janvier 2025

Duidelijk bestelproces en goede support

Duidelijk bestelproces wat vertrouwen wekkend overkomt.
Tijdens installatie ondervond ik problemen met de produktregistratie, de verleende ondersteuning was prima, na 2 mailtjes was de oorzaak duidelijk en was het probleem opgelost!

13 janvier 2025