Ik bestelde een Windows 11 code. Ondervond een probleem dat achteraf mijn eigen fout bleek te zijn. De helpdesk reageerde nog dezefde dag om samen het probleem op te lossen en dit is gelukt. Prim... Voir plus
Lisez les avis des autres
Levering etc. was weer top, net als bij de WIN11 licentie onlangs. Heb WinOffice 2024 NL op een afgedankte bedrijfs desktop kunnen zetten. Ga ik zeker weten nog jaren plezier van hebben, want die bedr... Voir plus
Site is overzichtelijk en geeft net de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken mbt tot Windows en Office software. Betaalproces is efficient en de 'keys' zitten binnen 1 minuut in... Voir plus
Al regelmatig hier een bestelling geplaatst. Na de betaling via ideal krijg binnen een half uur je code via de mail gestuurd. Soms nog veel sneller dus je kan gelijk aan de slag. Je moet wel oplet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Veilig en betrouwbaar online Game keys bestellen. De goedkoopste prijzen, echte Nederlandse support en onze 100% GameKey garantie.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- onlinekeys.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Direct een goede key ontvangen via de…
Direct een goede key ontvangen via de E-mail.
Werkt perfect.
Ik wilde office zonder jaarlijkse…
Ik wilde office zonder jaarlijkse kosten.
Dit was dus ideaal voor mij.
Alles duidelijk hoe je het moet doen.
Ik ben er heel blij mee.
Top service snel en goed geprijsd
Top service snel en goed geprijsd. Binnen 5 min kan je verder.
Voor al mijn virtual machines top.
Kom elke keer weer hier terug.👍
Het is betrouwbaar en makkelijk alles…
Het is betrouwbaar en makkelijk alles werkt altijd goed wat ik hier koop.
Daarom koop ik hier altijd mijn producten.
De installatie van Office 2024 mislukte…
De installatie van Office 2024 mislukte omdat het niet lukte het programma te activeren. Binnen enkele uren kreeg ik al reactie op mijn e-mail met een link en instructies. Probleem opgelost. Dank aan Boris.
Probleemloos.
Eenvoudige bestelling van W11 Pro OEM op advies van Boris. Levering en installatie ging meteen goed.
software lastig te installeren
Had er in het verleden ook al software gekocht .
Nooit problemen .
Deze keer MS Office 2024 gekocht echter had tamelijk veel problemen met installeren.
Aantal mailverkeer gehad en steeds weer hulp ( speciale dank aan Boris) toch opgelost.
Dit programma heeft een wat afwijkende installatie nodig vandaar de benodigde hulp.
Mocht er in de toekomst nog software nodig zijn kom ik zeker hier terug .
Goede uitleg.
Men legde met veel geduld uit hoe ik een programma kon installeren.
Windows pro upgrade voor de home heel goed en dat voor€20
Het was makkelijk om windows pro om te bestellen en te betalen, De reden dat ik voor de pro versie retail heb gekozen is omdat de functie bitlocker er bij zit en dat had mij home versie niet vandaar deze keuze.
Goede uitleg over hoe instaleren
Goede uitleg over hoe instaleren
Code per mail perfect en direct beginnen zonder problemen.
Na betaling de licentie in je mail box…
Na betaling de licentie in je mail box en online op de webpagina. Super snel geregeld.
Goede instructies vwb installatie product
Goede instructies vwb de installatie van het product. Onmiddellijke levering van de keys en zeer gunstige prijs.
Goede en snelle service
Snel geleverd, snel (telefonisch) geactiveerd, prettige prijs. Verder een snelle reactie na een vraag. Prima!
Aanrader prima service
prima service, na paar mails weet ik welke lic. ik moest kopen voor de update van windows 11 home x64 naar windows 11 pro x64
Betaalbare software licentie
Het bestelproces van MS Office verliep soepel en eenvoudig. De prijs heel scherp. Na betaling van de bestelling kreeg ik direct de installatieprocedure gemaild.
De installatieprocedure verliep probleemloos, hoewel de beschrijving iets afweek van wat ik op mijn scherm zag. Dit kan ook liggen aan mijn browserversie.
Ik beschik nu weer over een betaalbare legale versie van MS Office Pro.
Installeren - licentie kopen en door
Ik was bezig met de installatie van een PC voor een vriend en die had geen geldige licentie. Even online bestellen, betalen en direct een probleemloos werkende licentie.
Volgens mij kan het proces niet efficiënter.
Fijn bedrijf met uitstekende licenties
Fijn bedrijf met uitstekende licenties. Zeer eenvoudige installatieprocedure.
Snelle reactie en oplossing bij een…
Snelle reactie en oplossing bij een installatie problem
Duidelijk bestelproces en goede support
Duidelijk bestelproces wat vertrouwen wekkend overkomt.
Tijdens installatie ondervond ik problemen met de produktregistratie, de verleende ondersteuning was prima, na 2 mailtjes was de oorzaak duidelijk en was het probleem opgelost!
En savoir plus sur les différents types d'avis.