Onlinemaatkussens Avis 8

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

waardeloze firma

waardeloze firma. Je bestelt een kussen in mosgroen en je krijgt een soort lichte kikkerkleur, Dan houden ze vol dat de stalen kunnen verschillen met de kleurstalen op hun website.

21 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij met mijn kussen op maat!!

Ik ben blij te melden dat ik een zeer positieve ervaring heb gehad met mijn bestelling! Ik heb zojuist mijn matras kussen ontvangen en ben er echt ontzettend blij mee!!
Kwaliteit en afwerking zijn echt top!
De maatvoering klopt precies.
Eerst had ik wat staaltjes besteld en aan de hand daarvan mijn kussen besteld. Hij past perfect en zit echt ontzettend lekker!!!
De levertijd was enigszins lang, maar niet langer dan aangegeven op de website. Ik heb geen tussentijds contact hoeven zoeken om te vragen waar mijn kussen blijft. Ik heb het geduldig afgewacht en alles is gewoon prima verlopen zoals het hoort.
Ik zou in de toekomst zeker hier weer bestellen.

5 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet op maat, miscommunicatie en onvoldoende oplossing van het probleem.

Ik heb een schuin rugkussen besteld en op de tekening op de website stond een rits aan de onderkant afgebeeld. Het kussen dat ik ontving had echter de rits aan de voorkant, wat ik vreemd vond. Eerst werd mij verteld dat dit volgens de tekening zo moest zijn. Vervolgens kreeg ik het advies om de hoes om te draaien omdat deze waarschijnlijk verkeerd om was gemonteerd. Toen ik dit deed, viel op dat het kussen niet meer goed aansloot en krom trok aan de zijkanten. Dit leek een productie-fout.

Na mijn melding mocht ik het kussen retour sturen. Na inspectie door de productie werd er geen fout gevonden. Omdat ik anders helemaal geen kussen had gehad, heb ik uiteindelijk akkoord gegeven. Helaas blijkt het kussen niet goed te passen, de communicatie was eenzijdig, en het geld voelt slecht besteed.

Samenvattend: Niet op maat, miscommunicatie en onvoldoende oplossing van het probleem.

26 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Op Maat Gemaakte Kussens

Op maat gemaakte kussens besteld voor onze loungeset; zowel de kleur als de maten zijn exact volgens bestelling geleverd.

De productie duurde ongeveer 20 dagen en de levering vond uiteindelijk plaats op dag 19.

Tijdens het proces heb ik contact opgenomen met de klantenservice voor een statusupdate. Ik werd direct te woord gestaan en vriendelijk geholpen.

17 juillet 2025

Slechte service

Duidelijk Pinamar Moss Green besteld en een hele andere kleur binnengekregen. Ze bleven volhouden dat die kleur niet was besteld. Echt een heel onbetrouwbare website. Niet bij kopen dus

25 mars 2025

bestelling geplaatst op 20 mei 2024

bestelling geplaatst op 20 mei 2024, Na twee weken nog niks gehoord over een leverdatum. Gezien de overig klachten over de communicatie ben ik somber gestemd.

2 juin 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Lange levertijd, klantenservice zonder service

Had graag 5 sterren gegeven.
Onze ervaring;
WEBSITE; super gemakkelijk!
BESTELLEN; zo gebeurd
CORRESPONDENTIE; na bevestiging van bestelling, 0,0 reactie
BETALING; veilig
LEVERING; 29 mei kussens besteld, 26 Juni ontvangen. Okay +/- 15dg levertijd niet gehaald!!
KLANTENSERVICE (telefonisch); 14 juni gebeld, 15 juni gebeld...geen telefonisch contact mogelijk!
KLANTENSERVICE (mail); 16 juni per mail gevraagd naar een indicatie...gewoon zodat we weten waar we aan toe zijn...krijg je een bijdehante opmerking van de klantenservice dat het door de feestdagen langer duurt! Hoezo feestdagen? Er zat 1 pinksterdag tussen! Ik snap best dat alles verschuift, maar geef een update tussendoor...dat zou zoveel schelen! Door het contact met de klantenservice waar je jezelf niet gehoord voelt, geven wij 4 sterren. We zijn superblij met de kussens en hopen er nog lang plezier van te hebben...maar wij kijken voor onze dochter wel bij de concurrent.

30 juin 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Top kussens voor een goede prijs

Kussens zijn helemaal op maat te bestellen. Kwamen ook precies zo binnen: top! Maat en kwaliteit zijn goed. Het enige jammere is dat je er even op moet wachten maar eigenlijk zijn ze dat waard :-)
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

16 juin 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus