Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

PAS OP SCAM Op 22 augustus besteld en betaald en inmiddels een maand verder. Nog steeds niets ontvangen en ook geen duidelijke update over wanneer mijn bestelling komt. Klantenservice kan mij ook n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb ook op 22 augustus kussens besteld. Tot op heden steeds het antwoord drukte wegens vakantie en dergelijke. Geef ze nog een week en dan gaat er een bericht uit met de kennisgeving van een brie... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

De door mij bestelde hoezen zijn mooi en nauwkeurig gemaakt. De stof lijkt van uitstekende kwaliteit. Ik ben heel blij met de geleverde hoezen. Omdat de levertijd uiteindelijk tweemaal het aangeg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Fabricant de meubles
  3. Magasin de canapés
  4. Magasin de lits
  5. Magasin de meubles de chambre à coucher
  6. Magasin de meubles de salon

Informations provenant de diverses sources externes

Kussens op maat ✓ Nummer 1 in maatkussens ✓ Groot assortiment ✓ Eenvoudig zelf samenstellen ✓ Uitstekende klantenservice ✓ Levertijd = 12-15 werkdagen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb ook op 22 augustus kussens besteld.

Heb ook op 22 augustus kussens besteld.
Tot op heden steeds het antwoord drukte wegens vakantie en dergelijke.
Geef ze nog een week en dan gaat er een bericht uit met de kennisgeving van een brief van in gebreken stelling.
Had al een keer een mail gestuurd van dat er bij mij een gevoel bekruipt dat uit China(Ali) met de vrachtboot moet komen,
Dus 40 dagen levertijd 🤭🤭🤭🤭.

26 septembre 2026

PAS OP SCAM

PAS OP SCAM
Klantenservice kan mij ook niets vertellen. Het enige antwoord is dat ik geduld moet hebben.
Een vertraging kan gebeuren, maar een maand lang een klant zo in het ongewisse laten vind ik echt zeer slechte service. Inmiddels heb ik er weinig vertrouwen meer in.

22 août 2026

Teleurstellend

Weet niet of ze goed werk leveren tegen redelijke prijs, kan geen foto's plaatsen want naar 5 weken is mijn kussen nog niet geleverd. Heb net gemaild dat ik mijn geld terug wil en hoop dat ik niet ben opgelicht. Afwachten maar.

5 septembre 2026

Levering kussens

Ze kunnen niet aan de levering tijd houden. Ze beloven op de website schrijven 12 tot 15 werkdagen. Maar het worden met geluk 26 werkdagen als het niet meer wordt. Dit is de consument misleiden. Geef een eerlijke status op de website van hoeveel werkdagen.

27 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eén maand geleden een kussen besteld

Eén maand geleden een kussen besteld. Na contact met hen kreeg ik een bericht dat het nog drie weken zou duren. Sorry, maar tijdens het plaatsen van de bestelling werd nergens aangegeven dat het twee maanden zou duren. Annuleren kan ook niet, want ze hebben de stof al uitgesneden. Hoe dan? Ik raad niemand deze website aan.

21 août 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen communicatie mogelijk

Op 14 juli een bestelling geplaatst en meerdere mails ontvangen hoe ik mijn kussens het best kan behandelen. Meerdere malen gemaild met de vraag of ze al een leveringsdatum weten en krijg daarop steeds een automatische antwoordmail terug. Gebeld maar ook dan krijg je een antwoordapparaat te horen. Er is dus geen contact mogelijk. Hoop dat ik mijn geld niet kwijt ben!

30 juillet 2026

Op 12 juni heb ik een order geplaatst

Op 12 juni heb ik een order geplaatst. Op 30 juni heb ik een automatisch bericht gekregen dat mijn order in productie is genomen. Het is vandaag 20 juli en omdat ik mijn maatkussens nog steeds niet heb ontvangen probeer ik zowel telefonisch als per mail contact te krijgen over mijn orderstatus, maar zonder resultaat. Ik hoop maar dat ik niet te maken heb met een of andere fake website...dit duurt allemaal veel te lang en ik krijg ook geen fatsoenlijk antwoord op mijn vraag.

20 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtige hoezen!

De door mij bestelde hoezen zijn mooi en nauwkeurig gemaakt.
Omdat de levertijd uiteindelijk tweemaal het aangegeven aantal werkdagen betrof en ik hiervan niet even op de hoogte gesteld werd geef ik een ster minder.
De klantenservice was overigens wel prima telefonisch bereikbaar en ik trof een vriendelijke en behulpzame medewerker die zich verontschuldigde voor de vertraging.
Omdat de hoezen zo mooi geworden zijn zou ik een volgende keer zonder aarzelen weer bij 123maatkussens bestellen.Behalve als ik eea snel nodig had.

28 mai 2026

Geen levering geen communicatie

Eerst zeggen dat er bijbetaald moet worden omdat rits er anders niet inpast. Op website staat dat het wel kan.
Netjes snel gedaan.
Zou 18 mei opgestuurd worden. Na verschillende pogingen om contact te krijgen, mail, app etc Doodstil .
Geen enkel antwoord.
Begint op oplichting te lijken.
Dus nooit wat bestellen .
Ik ga nu onderzoeken welke juridische stappen ik kan ondernemen

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Maar even uit de buurt blijven

De bron van gegevens gebruikt in SMS fraude. Bij navraag geen reactie maar site gehackt of database met login admin admin?! Maar even uit de buurt blijven...

22 octobre 2025

Geweldige klantenservice

Dit bedrijf heeft de beste klanten service ooit.
Kussens gekocht in april waren verkleurd onder de overkapping wat niet zou kunnen.
Dit hebben ze echt meer dan keurig opgelost door een nieuwe set aan te bieden voor een meer dan billijke prijs .
Echt geweldig opgelost van John
Ik had hier al eerder een set gekocht en mocht ik ooit weer een nieuwe set willen koop ik hem zeker bij 123 kussens

20 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

staal en finaal product niet hezelfde + geen oplossing

Voor een project kochten we 3 kussens op maat. Om zeker te zijn van de kleur bestelden we de gratis stalen op voorhand gezien de kussen moesten passen bij andere kussens.

We bestelden:

Flame zwart
Nappatech Black
Arizona Black
Old Flam black

De kussen kwamen toe en de kleur wijkt veel af van de bestelde kleur Old flam black, dit is niet gewoon een andere verf batch. Voor diegene die interesse hebben, alle foto's zijn in ons bezit.

Vergissingen kunnen gebeuren dus de klantendienst gecontacteerd. Deze antwoord zeer snel. Oplossing: nieuwe hoezen bestellen met 30% korting.... !!!

Dit is geen oplossing maar een klant terug op kosten jagen terwijl het product niet overeenkomt met het beloofde staal.

Helaas geen 123maatkussen voor de volgende projecten.

15 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi kussen heel snel geleverd

Ik had een op maat gemaakt kussen besteld als opstapje voor de bank voor ons hondje. De levertijd zou 10 werkdagen zijn en het zou op 29 december geleverd worden. Tot mijn grote verrassing kreeg ik bericht dat het kussen al op 23 december zou worden bezorgd. Het kussen is heel mooi afgewerkt en ziet er degelijk uit. Onze teckel is er erg blij mee en ligt er ook graag op. Marc Deeben is bovendien heel vriendelijk en behulpzaam en houdt je goed op de hoogte. Ik zou iedereen 123maatkussens aanraden!

22 décembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben niet tevreden

Ik ben niet tevreden
2 jaar geleden voor mijn loungeset nieuwe kussens besteld
Waren eerlijk is eerlijk prachtig
Nu zien ze er niet meer uit
Had bewust sky besteld omdat dat in een overkapping prima buiten kon blijven maar is helemaal vergeeld terwijl het nooit met zon in aanraking komt
Contact hierover gehad en het enigste wat ze me konden bieden was een korting zodat ik nieuwe kon bestellen
Ga hier geen cent extra aan uitgeven
Heeft me destijds een rib uit mijn lijf gekost
Had netjes geweest als ze dit vergoed hadden
Toen ik dit aanschafte dacht ik dat ik hier toch wel een poosje plezier van zou hebben

30 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Op 6 juli heb ik 11 kussens op maat…

Op 6 juli heb ik 11 kussens op maat besteld. 3 voor een bankje en 8 voor 4 stoelen. De kussens zijn netjes gemaakt en precies op maat. Er zit een stevige vulling in. Levertijd stond 3 weken voor. Fijn voor ons, ze zijn al een week eerder bezorgd.
Wij zijn zeer tevreden.
Gerry Span

28 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Het gebruikte schuim is veel te slap

Het gebruikte schuim is veel te slap. Je zakt er doorheen. Nieuw schuim gehaald bij een plaatselijke stoffeerder en dat is echt een heel andere kwaliteit.

Ik heb dit nog gemeld aan deze firma en ze zouden een voorstel doen om het op te lossen. Niets meer van gehoord.

17 septembre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus