3 x Værdibevis til madpromenade købt den 25. Juli 2025, det er meget kort tid før de er meldt konkurs.. Det er købt som en afskedsgave. Pengene ser vi nok aldrig igen. Men det er mere træls ikke, a... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Opleve.com er en del af Upplevelse.com-koncernen, en af Sveriges førende aktører inden for oplevelsesbranchen. Den svenske virksomhed blev grundlagt i 2009, og indtil videre har vi solgt oplevelser og gaver til mere end 200.000 tilfredse kunder.
Coordonnées de contact
Voltavägen 13, 168 69 , Bromma, Suède
- support@opleve.com
- opleve.com
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
3 x Værdibevis til madpromenade købt…
Det er købt som en afskedsgave. Pengene ser vi nok aldrig igen.
Men det er mere træls ikke, at få den opleven sammen. Føler mig godt og grundigt snyd..
Firma lukket
Efter at have bestilt et gave bevis, ville jeg indlæse dette. Blot 3 uger dyre køb.
Nu er de lukket og jegvstår ikke til at få mine penge tilbage. 😤. Virker overlagt.
Vi bestilte et værdibevis som gave til…
Vi bestilte et værdibevis som gave til helikoptertur. Vi kunne inden bestilling ikke se ledige tider, og da vi vil booke skal vi vente flere måneder.
Vi finder så en ny da det kan lade sig gøre, men nu er siden lukket ned.
Det er kun en måned siden vi bestilte beviset.
Virksomheden er konkurs og pengene er…
Virksomheden er konkurs og pengene er formentlig tabt
Firma gået konkurs
Har to gavekort til "Dinner in the dark" købt gennem opleve.com men de er gået konkurs så gavekort er værdiløse
Fup firma?
Jeg har købt et gavekort til træhutteophold for 14 dage siden hos opeve.com. Nu ser jeg, de er gået konkurs. Hvad skal jeg gøre?
Byrundtur samt standup med middag
havde bestilt byrundtur og troede at det også gjaldt weekender. Da jeg fik værdibeviset viste det sig at det kun var hverdagsaftner. Jeg fik pengene retur. Efterfølgende spurgte jeg til datoer for promenade mad samt standup med middag, FØR jeg købte værdibeviser. Det kunne jeg ikke få oplyst, så det er dybt useriøst og lige en sag for Forbrugerombudsmanden
Venter på refundering
Venter på refundering, da der er bestilt noget forkert. opleve.com reagerede med det samme da jeg skrev til dem, men har siden ikke hørt fra dem, trods flere henvendelser. Venter nu på min refundering og vil alt efter hvornår den kommer og hvor længe der går, ændrer jeg min anmeldelse. Lige nu bliver det kun til 1 stjerne. Nu er pengene modtaget og på baggrund af det opdaterer jeg min anmeldelse og giver oplev.com 4 stjerner.
Køretur i en ferrari - endnu utilgængeligt i dk
Jeg så man kunne købe en køretur i en ferrari, ikke som passager, men som kører af bilen. Det ville jeg gerne give min kæreste, når vi alligevel skal til københavn, hvorfor der skulle være styr på dato. Jeg kontakter opleve.com ang. dato, får kort svar at det kan jeg først få når jeg har købt gavekortet. Jeg køber gavekortet, og forsøger at gå ind og tjekke om jeg kan booke den ønskede dato, her henvises jeg igen til support email til opleve.com, som jeg skriver til endnu engang. Ved support er de forvirrede over at jeg skriver ang. booking og forsøger to gange at dirigere mig til at booke via. koden jeg fik til gavekortet, men jeg må fortælle igen og igen at det er forsøgt. Til sidst får jeg meddelelse om at attraktionen endnu ikke er helt på plads i danmark, men at gavekortet er gyldigt i hele tre år og de nok skal kontakte mig, når den ønskede attraktion er tilgængelig. Hvorfor sælge noget man ikke har ?
Svindel og ulovlig markedsføring.
Opleve.com skriver specifikke datoer for hvornår madoplevelsen med 6 restaurantbesøg finder sted. Dette er decideret forkert og klar ulovlig markedsføring. Jeg har netop været i kontakt med underleverandøren af madoplevelsen (Matmilen.info) og fået flg svar:
Rebecka Hedlund Nilsson
Tyvärr så vet vi inte i nuläget när vi kan starta i Danmark då det är ett stort ointresse ifrån restaurangerna. Tanken var att vi skulle dra igång den 13 september men vi kommer att behöva att skjuta fram det datumet.
Mvh Rebecka
Dvs. de ved ikke engang hvornår de begynder at udbyde madoplevelser i Danmark. Og på trods af dette sælger opleve.com dette produkt med specifikke datoer. Det er svindel. Hvis I når at betale for dette, så skynd jer at kontakte jeres bank, der kan hjælpe jer med at få jeres penge tilbage fra dette umoralske firma.
Dårlig koordinering af datoer
Jeg køber en madoplevelse, hvor man besøger 6 restauranter i eget tempo og får en mail om, at mit køb skal indløses hos deres samarbejdspartner matmilen, som jeg skriver til.
Her får jeg at vide, at der ikke er fastsat en dato for, hvornår det skal foregå til trods for, der både på Opleve og matmilen står datoer for samtlige byer, der kan vælges. Vi valgte Vejle den 20. september, men det vil matmilen ikke bekræfte.
Jeg har bedt om penge retur, hvilket Opleve har bekræftet, jeg får.
Men hvor er det ærgerligt, at de ikke har mere styr på deres arrangementer og det ærgrer mig kun at skulle give én stjerne, men desværre kan det ikke være anderledes.
Ubrugelig deal
UPDATE: Jeg har fået mine penge retur og har derfor ændret 1 stjerne til 3 stjerner.
Synes det er rigtigt ærgerligt, at man kan købe billetter til en tur, som lyder rigtig god, uden der er styr på datoerne.
Her får jeg at vide, at der ikke er fastsat en dato for, hvornår det skal foregå i København. Både opleve og matmilens hjemmeside skriver d. 13/9, men det vil matmilen ikke bekræfte.
Jeg står med 2 billetter nu, som jeg ikke ved, om jeg nogensinde kommer til at kunne bruge.
En skuffende oplevelse i mørket
En skuffende oplevelse i mørket – langt fra pengene værd
Jeg og kæresten havde set frem til dinner in the Dark i flere uger. Konceptet lød spændende og anderledes – at spise i mørke, uden at vide hvad man fik serveret, og på den måde virkelig få testet sine sanser. Jeg havde forestillet mig en kulinarisk rejse, hvor maden skulle tale til smag, duft og tekstur. Men virkeligheden var en helt anden.
Allerede fra start kunne jeg mærke, at stemningen var mere gimmick end gastronomi. Lokalet var ganske vist mørkt, og personalet guidede os venligt til vores pladser. De var smilende og tydeligt engagerede – det skal de have ros for – men desværre var der en kraftig lugt af sved i luften, som hurtigt tog fokus fra oplevelsen. Det var svært ikke at lade sig påvirke af, at hygiejnen virkede presset, selv i mørket.
Og så var der maden…
Jeg havde håbet på smagsbomber og kreative retter, der kunne overraske og forføre mine sanser. I stedet fik vi små, kedelige portioner uden nogen særlig karakter. Smagen var flad og anonym – man sad tilbage med fornemmelsen af at spise noget, man lige så godt kunne have fået på en middelmådig café. Jo, anretningerne var nok fine (det blev vi fortalt), og råvarerne virkede friske – men det redder ikke helheden, når det føles som at betale gourmetpris for kantinemad i mørke.
Drikkevarerne var et kapitel for sig. Vi blev opkrævet en urimelig høj pris for et glas vin, og det hele efterlod en lidt bitter smag – både bogstaveligt og økonomisk. Når man har betalt en høj pris for en tre-retters menu, forventer man en helhedsoplevelse, hvor maden også lever op til prisen. Det gjorde den ikke her.
Jeg kan godt se idéen i konceptet, og jeg kan sagtens forestille mig, at det kan være en sjov engangsoplevelse for nogen. Men for mig blev det mest en påmindelse om, at et godt koncept ikke kan bære en oplevelse alene. Når det gastronomiske niveau halter, og prisen ikke matcher indholdet, sidder man tilbage med fornemmelsen af at være blevet snydt – bare med lidt mere stil.
Jeg går derfra med følelsen af, at dinner in the Dark i København er en oplevelse, der prøver at være mere, end den faktisk er. En idé med potentiale, men udførelsen og særligt prisniveauet lever ikke op til forventningerne.

Svindelfirma af værste klasse
Svindelfirma af værste klasse. De svare ikke på mail og man kan ikke kontakte dem pr telefon
Når man har købt gavekortet kan oplevelsen ikke bookes.
Hold jer langt væk…😡😡

Fupfirma af værste klasse
Fupfirma af værste klasse
Har modtaget to gavekort til Dinner in the dark, men vi kan ikke ikke booke via linket på opleve.com og vi får ingen valgmuligheder for at vælge dato. Har skrevet til dem 2 gange uden at få svar. Overvejer en politianmeldelse da jeg er ret sikker på, at dette er et fupfirma.
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!
Vi antager, at pengene er spildt - jeg har desværre ikke mulighed for at give 0 stjerner…

Så kom vi i luften
Jeg har tidligere givet én stjerne og har været frustreret over, at det har været svært at bestille tid og komme i luften til den betalte flyve-oplevelse. Dette grundet vejr og teknik, hvilket selvfølgelig skal spille. Men vi nåede at blive hårdt ramt af utålmodighed.
Det er nu lykkedes, og vi er meget positive.
Naweed fra NaweedAir er virkelig rar og pædagogisk.
Der skal gøres noget ved måden, der bookes på, så er det 5 stjerner.

Fup Firma?
Store problemer med at modtage mine billetter. Store problemer med at komme i kontakt med Oplev.
Har endelig fået billetterne tilsendt på den korrekte e-mail, men det er ikke muligt at booke eventet.
Der dukker bare en tom kalender op.

Réponse de Opleve
Useriøs virksomhed og hjemmeside.
Useriøs virksomhed og hjemmeside.
Har efter køb af oplevelse forsøgt at kontakte opleve.com via deres kontaktformular uden svar, mail er også returneret fordi der ikke fanges en modtager. Nu kan man heller ikke komme ind på deres hjemmeside, så er da bange for at de 3 billetter jeg har købt måske er spildt ?

Réponse de Opleve
Det er faktisk en stjerne for meget !!
Det er faktisk en stjerne for meget !!
De sælger en tom skal, ingen datoer og tider kan bookes. Fake fake gale

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.