Banner for Opti

Opti Avis 995

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Smidigt och bra automatiskt sparande till låg avgift. Dessutom finns ett hållbart val om man vill, jättebra! Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett... Voir plus

Bästa appen för investeringar. Använde mig av Avanza innan, men byte helt till Opti för att slippa stress, spara tid och inte behöva lägga allt för mycket fokus på börsen. Rekommenderar starkt!

Har använt mig av Opti i över tre år nu. Först började jag ett långsiktigt sparande till dottern. Efter några månader öppnade jag ett eget fondspar. Nu senast har jag kompletterat med ett pensionsspar... Voir plus

1. Conseil en investissement
  2. Gestion des biens

Opti är en enkel app som hjälper dig att förbättra hur du sparar dina pengar. Få rätt fonder, till låg avgift och utan krångel.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

995 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Smidigt och bra automatiskt sparande…

Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett rekommenderat sparande för dig. Starta ett månadsspar och sen sköter Opti allt åt dig till en låg avgift.
Jag har använt Opti i några år och är supernöjd med produkten och utvecklingen av mitt sparande.

8 avril 2026

Vilket fint omdöme 🫶🏽🤩
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva så utförlig recension!

Det glädjer oss verkligen att höra att du upplever Opti som enkel att förstå och att du uppskattar vår hållbara filosofi.

Stort tack igen♥️

Linda på Opti

Svårt att använda och man får inte…

Svårt att använda och man får inte välja själv

17 février 2026

Réponse de Opti

Du är varmt välkommen att återkomma till hello@opti.se och utveckla vad du har upplevt som svårt, samt vad du menar med att välja själv.

Vår tjänst är portföljförvaltning, vilket innebär att det är portföljen du väljer samt dess hållbarhetsnivå (om du väljer att frångå rådgivningen).

Du får då en portfölj som ger bästa möjliga avkastning i förhållande till risknivån över tid, ett bättre sparande helt enkelt!

Med vänliga hälsningar

Pedagogiskt upplagt

Pedagogiskt upplagt, lätt att förstå

26 mars 2026

Réponse de Opti

Det glädjer oss verkligen att höra, bästa betyget att det var lätt att förstå 🤩
Stort tack för ditt fina omdöme!

Har precis startat

26 mars 2026

Réponse de Opti

Vi håller tummarna för en god avkastning och hoppas att du upplevde det lätt att starta igång ditt sparande med oss😃

Braa

Gick kanonbra

Gick kanonbra

12 mars 2026

Vad härligt att höra🤩
Tack för att du delar med dig och för ditt fina omdöme!

Linda på Opti

Trodde inte det skulle vara så lätt att…

Trodde inte det skulle vara så lätt att komma igång med ett sparande,

5 mars 2026

Réponse de Opti

Det glädjer oss verkligen att höra att det var lätt att komma igång! Tack för ett mycket fint betyg 🫶🏽

Linda på Opti

Fick mycket bra bemötande av Anders på…

Fick mycket bra bemötande av Anders på kundtjänst. Tog tid med mig och var mycket serviceinriktad

2 mars 2026

Vad fint att höra🥰
Jag ska genast hälsa min kollega!

Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss och för högsta betyget 🫶🏽🙏🏽

Linda på Opti

Hade delat upp summan på er och ett…

Hade delat upp summan på er och ett annat bolag.
Ni har dubbel avkastning, på samma premisser.
Mycket bra

28 juillet 2025

Härligt att höra 🌟
Tack för positivt omdöme!

Val av risk

Ny kund- när jag hade knappat in mina uppgifter och att jag sparar med ett längre perspektiv och att jag kan tänka mig alternativ C med en högre risk. När ni skapade min portfölj var det mesta placerat i värdepapper. Hade önskat att jag kunde välja själv oavsett att min ålder är hög.

28 février 2026

Réponse de Opti

Tack för din recension och välkommen till oss!

Absolut och självklart kan du välja att frångå rådgivningen och välja risk själv. Dock placeras alltid kapitalet i värdepapper.

Hör gärna av dig till hello@opti.se eller på 08-612 70 70, så hoppas jag kunna hjälpa dig bättre!

Viktor på Opti

Värdelöst när man ska ta ut sina…

Värdelöst när man ska ta ut sina pengar! Gjorde ett uttagsbegäran för 12 (TOLV) dagar sen, har fått bara delar av uttagen. Men värsta av allt är att när man har ett pågående uttag (som håller nu i nästan 2 veckor) KAN MAN INTE BEGÄRA NÄSTA UTTAG. Så resten av pengarna är HELT LÅSTA! Nu tar det ytterligare 2 veckor för mig att ta ut allt och avsluta konto. Tack och hej från mig j*a opti

23 février 2026

Réponse de Opti

Tack för att du hör av dig, och tråkigt att du inte uppskattar tjänsten.

Jag börjar med att vår tjänst är byggd för långsiktigt sparande. Pengar som man behöver i närtid bör inte utsättas för risk.

Det gör också att vi har bedömt placeringarna som viktigare än handelstiden när det kommer till val av fonder. Fondhandel tar nämligen lika lång tid hos oss som hos någon annan aktör. Vanligtvis tar det cirka 6 vardagar innan alla fonder är sålda.

Ditt uttag har dock påverkats av det kinesiska nyåret. De fonder som handlar på asiatiska börser har då inte kunnat hantera order när börserna varit stängda, vilket har förlängt processen något.

Tråkigt att höra att tjänsten inte passar ditt sparande, men jag önskar dig lycka till framåt och tveka inte att höra av dig om det dyker upp frågor!

Med vänliga hälsningar
Viktor på Opti

Enkelt att starta upp och kul att se…

Enkelt att starta upp och kul att se hur ditt sparande utvecklas.

20 février 2026

Réponse de Opti

Vad kul att höra att det var lätt att starta upp ditt sparande🤩 Stort tack för högsta betyg 🫶🏽

Tjorvigt värre

Tjorvigt värre, och trots olika nivåer på mitt sparande va detta bortkastad tid.

26 août 2025

Réponse de Opti

Tack för din recesion, men tråkigt att du inte uppskattade tjänsten.

Du får gärna höra av dig till hello@opti.se för att utveckla vad du tyckte var krångligt, så hoppas jag kunna förklara mer.

Lycka till framåt!

Réponse de Opti

Ljuvligt att höra och är beredd att hålla med din fru 😉

Håller tummarna för god avkastning till er båda!

Gladaste hälsningar

Enkelheten

Enkelheten

12 février 2026

Réponse de Opti

Vad härligt att höra att du upplever det enkelt att spara med Opti🤩🫶🏽

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme!

Linda på Opti

Tar en evighet för dom att föra över…

Tar en evighet för dom att föra över pengar när man säljer. Lurendrejeri!!!

11 février 2026

Hej Robin!

Tack för din recension och tråkigt att du varit missnöjd.

Jag håller med dig om att handeln kan upplevas som långsam och ett uttag tar ca 6 vardagar ifrån att fondbolagen mottagit ordern tills pengarna är på ditt bankkonto.

Där ligger vi tyvärr i händerna på de fondbolag som vi valt att investera i och det tar samma tid hos oss, som någon annan aktör för de specifika fonderna. Trots det har vi bedömt att själva investeringen är viktigare än handelstiden vid ett långsiktigt sparande.

Kom ihåg att pengar man behöver löpande, bör man ha på ett bankkonto och inte utsätta för någon risk.

Hoppas det förklarar lite mer och tveka inte att återkomma om det skulle vara något!

Viktor på Opti

Provade lite försiktigt med en engångs…

Provade lite försiktigt med en engångs insättning, kanske ska börja med lite sparande.. Får väl se.
Jag tycker att det ser ut att vara ärligt och seriöst iallafall..

22 janvier 2026

Réponse de Opti

Tack för ditt positiva och ärliga omdöme 🙏🏽
Uppskattas!

Är det något du funderar över så nås vi på hello@opti.se

Vad härligt att höra 🌟
Att det upplevs som enkelt och smidigt att skapa ett sparande är verkligen högsta betyg för oss!