Produkterna är ett bra kompliment och lätt att blanda. Fina smaker, lätt att tycka om. Önska en refill funktion så man kan återanvända burkarna. Men super nöjd med produkt och lätt att beställa snabb... Voir plus

Föredömlig kundservice som var till stor hjälp för mig när jag skulle byta märke. Förstklassiga produkter som dessutom är otroligt välsmakande! Greens and reds får ett extra plus i kanten, smaken med... Voir plus

1. Boutique de produits de nutrition sportive

Optimal Vibe Nutrition skapades med visionen att ge personer som vill få ut det maximala av sig själva, de bästa förutsättningarna. En guide, ett hjälpmedel och inte minst en lösning till att få ut mer av dig själv, din energi, prestation och ditt liv. Vare sig det är i gymmet, familjelivet eller i karriären vill Optimal Vibe finnas där för att underlätta och Optimera din vardag.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

40 avis

Demande des avis aux clients

4,7

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Grymt protein!!

Har provat olika protein pulver genom åren och måste säga att Optimal Vibe´s salted caramel har satt en ny standard. Förutom att den är snabblöst så har den nya (för mig) egenskaper som höjer upplevelsen.

Den smakar verkligen salted caramel och inget annat. Vanligtvis känner jag en ''kemikalie'' lukt från de flesta protein pulvren som påverkar smaken men denna både smakar och luktar salted caramel!

Har provat den regelbundet i över 1 månad och magen mår riktigt bra!

11 septembre 2024
Avis spontané

Har testat både Optimal vibes EAA och…

Har testat både Optimal vibes EAA och nu deras kreatin och reds&greens. Goda klara smaker som inte lämnar mig besviken! Kommer absolut att köpa flera produkter från detta företag. Dessutom snabb och bra leveranstid!

21 août 2024
Avis spontané

Verkligen upp till sitt namn!

Optimal Vibe är utan tvekan det bästa proteinpulvret jag har provat. Det smakar riktigt gott och är superenkelt att blanda utan några klumpar. Jag har använt det efter varje träningspass. Dessutom känns det skonsamt mot magen, vilket jag verkligen uppskattar. Jag kan inte tänka mig att använda något annat proteinpulver efter att ha upptäckt detta. Rekommenderas starkt till alla som söker ett effektivt och välsmakande protein (jag provar om choklad iaf)!

17 août 2024

Réponse de Optimal Vibe

Tack snälla för din fina feedback! Ja, proteinet har ett unikt ämne, kallat Digizyme som gör det skonsamt mot känsliga magar! Vi är så glada att du har hittat DITT protein!

Fantastiskt bemötande och grymma…

Fantastiskt bemötande och grymma produkter. Använder nästan alla deras kosttillskott och jag upplever att kvaliten och smakerna är absolut topp! 💪🏽

19 août 2024

Réponse de Optimal Vibe

Tack för ditt fina omdöme, det betyder så mycket för oss!

Sååå god

Sååå god, älskar den i gröten, riktig favvo, salt Caramel😍

26 juillet 2024

Réponse de Optimal Vibe

Så roligt att du gillar Salted Caramel - mångas stora favorit!! Tack för din feedback!

Magiska smaker på proteinet

Magiska smaker på proteinet. Inte den tjocka konsistensen som andra märken har.
Passar även bra med matlagning och bakning👌🏻👏🏻

Réponse de Optimal Vibe

Ja visst, den passar perfekt i pannkakor också tex! Glad att du gillar vårt protein! Tack för ditt omdöme!

bäst utan protest!

Kunde aldrig tro att ett proteinpulver kunde sticka ut såhär mycket från andra 🙏🏽 smaken, konsistensen och eftersmaken! Njutet går rakt igenom kroppen. 🫶🏽

Réponse de Optimal Vibe

Underbart att höra, vi njuter bara av att läsa ditt omdöme! TACK!

Fantastiska smaker!!!

Har hittills bara testat smakerna vanilj & salted caramel av deras WHEY protein men alltså MUMS - vilka smaker 🤤 En vanilj så len & rund, nästan lite knäckig tom! & så en salted caramel som (till skillnad mot många andra märken) faktiskt har en touch av salt i sig 😋 Perfekt i gröten tillsammans med lite jordnötssmör crunchy & havredryck 🫶🏻

Réponse de Optimal Vibe

WOW, tack snälla för din fina feedback! Smakerna har vi verkligen jobbat så länge med och det betyder så mycket att du gillar våra produkter!

Wow produkter!

Otroliga produkter! Smaken, konsistens kvalitén är 10 av 10! Snabb leverans

Réponse de Optimal Vibe

Tack, så roligt att du gillar våra produkter!