Orthoflakkee Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Je krijgt goede uitleg over wat er te gebeuren staat, vragen worden duidelijk beantwoord. Medewerkers zijn erg vriendelijk, resultaat van de beugel is na 2 maanden al duidelijk te zien. Kortom: top!... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, rustig en vakkundig personeel. Er wordt altijd duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe alles gaat verlopen. Ik kijk met een prettige ervaring terug op mijn beugeltijd!

À propos de l'entreprise

1. Orthodontiste

À propos de Orthoflakkee

Écrit par l'entreprise

Het professionele team van Ortho Flakkee doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling is erop gericht om tanden en kiezen regelmatig te zetten, de esthetiek te verbeteren, de kans op cariës en tandvleesziekten te verkleinen en de kauwfunctie te verbeteren. Vaak neemt door een mooi gebit ook het zelfvertrouwen toe.

De praktijk is niet alleen gericht op orthodontische behandeling van kinderen, ook volwassen patiënten worden behandeld, van kleine correcties tot uitgebreide, gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Vriendelijk en deskundig, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Er wordt in uitgebreid en zorgvuldig overleg met u gekozen voor een behandeling die zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie

Slechte communicatie. Onze dochter mist een belangrijke dag op school omdat de afspraak absoluut niet verzet kon worden behalve ergens in juni. Onze andere dochter had een afspraak met 70 minuten en gevraagd of er geruild kon worden. Absoluut niet mogelijk omdat onze dochter een afspraak had van 90 minuten. Wat denk je. Na 55 minuten klaar. Communicatie en flexibiliteit is heel slecht. Zeer starre ( soms zelfs arrogante houding ).

17 avril 2025
Logo de Orthoflakkee

Réponse de Orthoflakkee

Beste mevrouw Kuiper,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad en lichten dit graag toe.

Voor iedere afspraak wordt een specifieke tijdsduur gereserveerd, afgestemd op de geplande behandeling. In dit geval betrof het een afspraak van 90 minuten, die helaas niet op hetzelfde moment ingepland kon worden als een afspraak van 70 minuten. Daarnaast beschikken wij over slechts vijf behandelstoelen, en op het genoemde moment zaten wij volledig volgepland. Hierdoor was het niet mogelijk om uw andere dochter in die periode in te plannen.

Dat de behandeling uiteindelijk sneller klaar was dan gepland, is puur toeval en afhankelijk van hoe de behandeling verloopt. We plannen altijd ruim in om voldoende tijd en aandacht te kunnen geven, maar kunnen dit soort meevallers helaas niet vooraf garanderen.

Tot slot willen we u erop wijzen dat het belangrijk is om tijdig een afspraak te verzetten als u een ander moment wenst. Onze agenda’s raken vaak snel vol, waardoor de mogelijkheden kort van tevoren zeer beperkt zijn.

We hopen op uw begrip en staan uiteraard open voor verdere toelichting.

Team Ortho Flakkee

Noté 3 sur 5 étoiles

Zelf na blijven denken ivm zakkenklopperij.

Het resultaat van de beugel is top.
Let zelf heel goed op qua kosten want ze gaan voor esthetisch ipv functioneel goed. Dat betekend dat je dik zelf bij moet leggen want ze gaan over het budget van de zorgverzekeraar heeft van € 2.500,- zelfs als je de hoogste verzekering hebt hier voor!!
Even 10 minuten in de stoel liggen voor controle of het transparante kapje, wat je nadat je beugel er uit is krijgt, nog goed zit is gewoon € 50,-. Een uurtarief dus van € 300,- per uur!!
Dus zit het goed, gewoon zelf zeggen dat je stopt er mee en niet alleen doen wat zij zeggen maar zelf na blijven denken.

3 décembre 2024

Prettige ervaring

Prettig personeel met een hart voor het beroep dat ze uitvoeren. Hebben geduld met de patiënt. Erg blij met het resultaat

1 novembre 2022

Prettige ervaring

23 novembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden

Gebit staat mooi recht. Maar veel te vaak gaat het spalkje los waardoor we te vaak terug moeten.

26 septembre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Communicatie minimaal

We worden als ouders totaal niet op de hoogte gehouden van het hele beugeltraject van onze dochter en het verloop ervan. Dus ook weten niet hoe lang onze dochter de beugel nog in moet houden en of er inmiddels (na 2 jaar) voldoende verbetering is wat betreft de stand van het gebit. Vanwege Corona en daarna ook de leeftijd van onze dochter gaan we niet meer mee naar de consulten, maar het is vervelend om geen flauw benul te hebben wat er speelt.

18 septembre 2022

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus