Banner for Oslo Skin Lab Slovensko

4,0

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Veríme v holistický prístup na dosiahnutie zdravej a krásnej pleti. To znamená starať sa o pleť komplexne – zvnútra aj zvonku – a používať produkty, ktoré ju podporujú, regenerujú a dlhodobo posilňujú. Naše prípravky obsahujú jednoduché, bezpečné a účinné zložky, starostlivo vybrané našimi odborníkmi na základe vedeckých štúdií potvrdzujúcich ich pozitívny vplyv na pleť zvnútra. The Solution™ Beauty Collagen je bezchutný kolagénový prášok s bioaktívnymi kolagénovými peptidmi, ktoré pomáhajú zlepšovať elasticitu pokožky, zaisťujú jej hladší vzhľad a prispievajú k zníženiu výskytu vrások. Produkt zároveň podporuje redukciu celulitídy. Jedno balenie The Solution™ obsahuje 28 denných dávok (2,5 g kolagénového hydrolyzátu v práškovej forme). Prášok sa ľahko rozpúšťa a je možné ho pridať do akéhokoľvek jedla či nápoja. Účinnosť prípravku je podložená niekoľkými vedeckými štúdiami.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 5 sur 5 étoiles

„Som veľmi spokojná s rýchlym dodaním…

„Som veľmi spokojná s rýchlym dodaním aj s kvalitou produktov. Určite odporúčam.“

16 mars 2026

Réponse de Oslo Skin Lab Slovensko

Moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi!
Velmi nás těší, že jste spokojená s rychlostí dodání i kvalitou našich produktů. Vašeho doporučení si opravdu vážíme.

Děkujeme za Vaši důvěru!

Tým Oslo Skin Lab🤍

The Solution sa jednoducho uziva

The Solution is easy to use and has no unpleasant taste. I appreciate the practical dosing, product quality, and reliable delivery. A pleasant experience also with customer support, I can definitely recommend it. The Solution sa jednoducho uziva, nema neprijemnu chut, ocenujem prakticke davkovanie, kvalitu produktu a spolahlive dorucenie. Prijemna skusenost aj s infolinkou, mozem len odporucit.

14 janvier 2026

Réponse de Oslo Skin Lab Slovensko

Ďakujeme Vám za krásnu recenziu!
Veľmi nás teší, že ste spokojní s užívaním The Solution, jeho chuťou, praktickým dávkovaním, kvalitou produktu aj spoľahlivým doručením. Rovnako si vážime Vašu pozitívnu skúsenosť s našou zákazníckou podporou.
Ďakujeme za odporúčanie a dôveru.
Tím Oslo Skin Lab 🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

• “I am highly satisfied with the…

• “I am highly satisfied with the service.”

2 janvier 2026

Ďakujeme za Vašu recenziu! 😊
Veľmi nás teší, že ste so službami spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Tím Oslo Skin Lab

Najlepší kolagén

Kolagén spolu s vitamínom C užívam viac než rok a výsledky sú úžasné. Mám 34 rokov a prvé vrásočky a nerovnosti v pleti mi zmizli úplne alebo sa zjemnili, verím že pravidelným užívaním sa úplne stratia 🙂🥰 a v neposlednom rade pleť je vypnutejšia a pôsobí zdravšie. Ďakujem ! ❤️

11 décembre 2025

Ďakujeme Vám za nádhernú recenziu! ❤️
Veľmi nás teší, že pri pravidelnom užívaní kolagénu spolu s vitamínom C vidíte také krásne výsledky a že je Vaša pleť jemnejšia a vypnutejšia. Práve dlhodobé užívanie je kľúčom k viditeľným a udržateľným zmenám, preto veríme, že Vás bude tešiť aj naďalej.

Ďakujeme za dôveru a prajeme Vám veľa radosti z výsledkov! 🥰
Tím Oslo Skin Lab

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus