MediaMarkt Outlet NL Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Opdrachtnummer: SMML72422551 LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld h... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice. Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze he... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

140 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Order shipped fast

Ordered placed on Sunday received on Tuesday, shipping was fast and on time.
Product as described on the website

28 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles ging goed goede service en een…

Alles ging goed goede service en een aardige klantenservice ik had een bestelling geplaatst maar was niet leverbaar heb direct een andere wasmachine besteld en geleverd gekregen en de andere was naar anderhalf week terug gestort zeer tevreden over Media Markt outlet 👍

28 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet…

Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet een oven besteld. Op de dag van de geplande bezorging ontving ik echter een e-mail waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd, omdat het product te beschadigd zou zijn om te verzenden. Het aankoopbedrag zou worden teruggestort.

Enkele weken eerder is mij precies hetzelfde overkomen met een afzuigkap die ik eveneens via de Outlet had besteld. Dat roept bij mij de vraag op of outletproducten wel vooraf worden gecontroleerd op beschikbaarheid en verkoopbaarheid voordat ze worden aangeboden en verkocht.

Daarnaast verloopt het contact met de klantenservice erg moeizaam. Reacties laten lang op zich wachten en wanneer je uiteindelijk een antwoord ontvangt, is dit vaak erg summier en wordt er niet op al je vragen ingegaan.

Door deze ervaringen heb ik weinig vertrouwen in de werkwijze van de MediaMarkt Outlet. Het is teleurstellend om twee keer een bestelling te plaatsen die uiteindelijk pas op de dag van levering wordt geannuleerd.

24 juillet 2026

Laatste keer media markt

Een duidelijke advertentie van mediamarkt outlet waarin een tablet met toetsenbord aangeboden word en vervolgens krijg je alleen een toetsenbord in je bestelling meerdere keren contact met de klanten service via mail belovende dat de tablet achterna gestuurd zou worden maar toen het erop aan kwam was het volgens hun alleen maar een advertentie voor een toetsenbord, wat moet ik met een toetsenbord zonder tablet.
Voor mij geen mediamarkt meer oplichters.

4 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De koelkast die ik besteld heb was een…

De koelkast die ik besteld heb was een zwarte met een nieuwprija van 580. De witte vwrsie is nieuw 425. Ik heb 430 betaald voor een witte koelkast waarvan de nieuwprijs 5 euro minder is met een deuk in de deur. Mediamarkt wilt hier geen kosten voor in mindering brengen en doet 3 qeken over een reactie. De koelkast is nog steeds niet opgehaald en ik ben nu al 4 weken verder.

Ik raad het iedereen af om voor een klein beetje korting bij media markt outlet te bestellen. Je moet een hele dag thuis zijn voor de bestelling om erachter te komen dat de verkeerde is geleverd waar je ook nog eens te veel voor betaald hebt. Vervolgens kun je een maand lang achter je rechten aan en ben je nog steeds niet geholpen. Een tegemoetkoming doen ze ook niet aan.

30 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

LG droger kapot en iedereen wijst naar elkaar voor garantie.

Opdrachtnummer: SMML72422551

LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld hem aan bij extern reparatie bedrijf. Kosten geschat: 400 euro ex btw. Onderdelen en voorrijkosten. Betreft LG RH80V9AV4N. Mediamarkt laat niets meer van zich horen. LG contact opgenomen. Zelfde verhaal. Ik word weer teruggestuurd. naar Mediamarkt voor garantie. Mediamarkt is dus stil en ik hoor niets meer. Zit ik al 2 weken met een kapot apparaat! Voor mij geen LG meer, of Mediamarkt. 🤬

9 juillet 2026

Koelkast retour geld foetsie

Koelkast wegens een defect retour gestuurd maar het geld terug krijgen ho maar. Nu al meer dan anderhalve maand op mijn geld €449,95 aan het wachten. Diverse keren gemaild en gebeld. Men belooft maar doet niets! 1 Ster is al te veel ! Ik zal hier nooit en te nimmer meer iets bestellen en ga in vervolg wel naar Coolblue. Die hebben de zaken wel voor mekaar. Zelfs bij Chinese webshops is de service beter!

22 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Waar een groot bedrijf klein in kan…

Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice.
Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze het geld van mijn aankoop hebben teruggestort, zonder uitleg, zonder verklaring, zonder excuses. De klantenservice is alleen te bereiken via chat of mail en beantwoorden je verzoek niet. Tot nu toe geen verklaring gehad. Waar is die tijd gebleven dat we een prachtige middenstand hadden waar we als de klant de koning waren? Met dit soort grote monopolisten wordt klantenservice iets uit het verleden.

17 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

vriezer besteld kreeg een Amerikaanse koelkast

Ik heb een vriezer besteld kreeg een Amerikaanse koelkast ze weten niet waar de vriezer is moest uiteindeljk de vriezer vergeten na twee weken is de koelkast opgehaald door de koerier bedrijf daar heb ik niets te zeggen ze brengen en ophalen wat hun opgedragen werd mijn geld is nog niet terug betaald inmiddels 11 dagen geleden na dat opgehaald is.
Dus dat je kunt bellen mailen help niets medewerkers hangen de lijn op wanneer ze geen antwoord hebben ze hebben geen bevoegdheden ze sturen bericht naar afdelingen dat is alles daarna kun jij weer wachten een grote schande voor klanten service. Grote teleurstelling.

4 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is werkelijk de meest WAARDELOZE

CORRUPTE SERVICE! Bestel Hisense van €600, krijg Bosch van €200! Pure oplichting!

Dit is werkelijk de meest WAARDELOZE, ASSOCIALE en SCHANDALIGE "service" die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt! MediaMarkt is veranderd in een bende prutsers die misbruik maakt van hun klanten.
Op 12 juni had mijn wasmachine geleverd moeten worden. En wat flikken jullie? Ik bestel en betaal voor een Hisense wasmachine van €600, en jullie leveren een goedkope Bosch van €200! Dit is gewoon pure oplichting! We zijn nu bijna een maand verder (7 juli) en het probleem is nog steeds NIET opgelost. Ik heb geen wasmachine die ik besteld heb, en jullie houden mijn €600 lekker vast. Wat bezielt jullie daar?!
Jullie klantenservice is een grote, gore grap. Keer op keer beloven ze "binnen 2 werkdagen" contact op te nemen. Ze liegen je ijskoud recht in je gezicht! Vervolgens verdwijnen ze van de radar, rekken ze de boel bewust op en als ze eindelijk reageren, komen ze met NUL oplossingen. Ik ben jullie loze beloftes en dat eeuwige aan het lijntje houden spuug- en spuugzat! Moet ik soms maanden wachten tot jullie je eigen fouten herstellen?!
De juiste Hisense wasmachine staat nota bene GEWOON als direct leverbaar op jullie website. Is het nou echt zo verdomd moeilijk om die gewoon op te sturen en die verkeerde machine op te halen, of zijn jullie simpelweg te incompetent om een basistaak uit te voeren?!
Dit grenst aan diefstal. Als dit niet BINNEN 24 UUR is opgelost (of de juiste machine met spoed geleverd, of MIJN GELD TERUG), escaleer ik dit direct naar de ACM en de consumentenbond.
KOOP HIER NIETS! Ze stelen je geld, leveren een goedkope doos in plaats van je dure bestelling en laten je een maand in de stront zakken! Schaam je diep, MediaMarkt!

7 juillet 2026

Contact krijgen is waardeloos

Product in nieuwstaat aangeschaft..
Thuis aangekomen zag t er niet uit...
Teruggestuurd...
2 weken later krijg ik t weer terug thuis.
Bellen voor contact....niet door te komen...zit met een product nu wat ik niet nodig heb ben woest...

3 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een hele irritante en vooral arrogante…

Een hele irritante en vooral arrogante organiste en bedrijf. Leveren een verkeerd product dan is het een hele kunst om je retour te regelen en zonder overleg gooien ze de verkoop dicht storten je geld terug en klaar is kees. Doen geen enkele moeite om de klant te vrienden te houden of om mee te denken heb mijzelf er over vebraasd en ben niet zo van de reviews maar wat is dit een ballen tent .... 1 ster is te veel. Man man man hier word je niet vrolijk van , als het goed gaat zal het prima zijn maar als het mis gaat zijn ze totaal niet op ingericht.

1 juin 2026

Verkeerde vaatwasser ontvangen

Ik heb een Bosch vaatwasser besteld, maar helaas een Siemens ontvangen. De klantenservice heeft een retour aangeboden, maar ik kreeg geen antwoord op mijn vraag wanneer ik het juiste product zou ontvangen. Uiteindelijk heb ik de vaatwasser opnieuw moeten bestellen en na een maand heb ik mijn betaling van de eerste bestelling nog steeds niet terugontvangen. Dit ervaar ik als een bijzonder teleurstellende klantenservice, voortaan zal ik mijn aankopen bij de concurrent doen. Dan betaal ik liever iets meer, maar daar is de klant wel koning.

22 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kreeg het exemplaar gebroken…

Ik kreeg het exemplaar gebroken geleverd... Heb een nieuwe besteld, maar krijg het bedrag van de eerste exemplaar op een of andere reden niet terug. Een foutje volgens de medewerker van Mediamarkt, maar ze kunnen het helaas niet rechtzetten... Gek toch? Beter zoek je een andere winkel op producten te bestellen.

30 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Nieuwe vaatwasser met 25% korting, wel levertijd van 7 dagen

Een 'geretourneerd product' (Siemens vaatwasser) met 25% korting (minimaal 150 euro goedkoper) kunnen kopen. Product was volledig nieuw en nooit gebruikt. Alle accessoires en boekjes lagen er eveneens ongebruikt en in verpakking in. Helemaal top dus.

Wel is het na aankoop bij de Mediamarkt even radiostilte. De vaatwasser zou de volgende geleverd worden, maar uiteindelijk is aflevering precies na 7 dagen gebeurd. Daarom 1 sterretje aftrek.

28 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bij de outlet niet bestellen

In de outlet een koel/vries combinatie besteld met ‘slechts 1 deuk aan de achterkant’. Het apparaat blijkt helemaal onder de deuken te zitten en ook aan de binnenkant is een koelkastlade compleet kapot. Gevraagd om om te ruilen of extra korting, maar dat kan dan niet. Dan maar retour, maar krijg geen reactie meer. In deze tijd kan je mensen niet daaagen op een reactie laten wachten. Heb hier nu al een week lang een kapotte, volledig betaalde, koel/vries combinatie staan.

11 mai 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus