À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement d'extérieur

Écrit par l'entreprise

Heerlijk genieten van het buitenleven met hoge kwaliteit producten zonder teveel te betalen. Dat is waar wij bij Outside Outlet voor staan. Ons ruime assortiment met hoge kwaliteit tuinmeubelen voor outlet prijzen. Zo kunt u optimaal genieten van hoogwaardige loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, barkrukken, hangstoelen, vuurtafels, paviljoens/partytenten en parasols. U kunt bij ons zowel online bestellen of langskomen bij onze winkel in Haulerwijk. Onze vernieuwde showroom is gevestigd in een loods. De industriële sfeer is niet alleen uniek voor een tuinmeubelwinkel, wij besparen op een duur pand vol glas en geven het voordeel aan u als consument. U krijgt hetzelfde product en dezelfde service als elders, maar dan tot honderden euro's goedkoper. Geen budget tuinmeubelen, wel budget prijzen Bent u op zoek naar budget tuinmeubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen uitsluitend A-merk artikelen, maar dan voor budget prijzen. Neem dus geen genoegen met mindere kwaliteit als u voor hetzelfde geld een beter product kunt krijgen. Onze medewerkers helpen u graag om voor u de perfecte tuinmeubelen te vinden, passend bij uw budget. Kom proefzitten Wij nodigen u van harte uit om te komen proefzitten. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 - 17:00. Kijk voor feestdagen altijd even bij onze actuele openingstijden. Heeft u vragen of wilt u graag op een ander moment langskomen? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Gratis bezorging Wij bezorgen uw loungeset, tuinset, tuinstoelen, tuintafel, barkrukken, hangstoel, vuurtafel, paviljoen/partytent en/of parasol gratis in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe op een met u afgesproken dag en tijd! In de overige Nederlandse provincies bezorgen wij tegen een kleine meerprijs. Wij nemen contact met u op na het plaatsen van uw order. Uiteraard kunt u ook altijd zelf uw bestelling afhalen of direct meenemen na aanschaf.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Loungeset besteld en ze konden hem even op voorraad houden voor me, omdat ik hem nog niet kwijt kon. Op de foto was het setje zwart. Eenmaal aangeleverd bleek het helaas donkerbruin te zijn. Op de website stond geen kleur vermeld, alleen een foto met blijkbaar de verkeerde kleur afgebeeld. Het setje is weer meegenomen. Bezorger helemaal een stuk gereden voor niets. Er werd niet moeilijk gedaan, het hele aankoopbedrag inclusief de bezorgkosten zijn snel terug gestort. Bedankt voor de goede service!

11 août 2025

Top service

Top service. 2 mooie stoelen gekocht en die werden dezelfde dag nog gebracht. Toen er helaas een knoopvan het kussen losliet hadden we binnen 2 dagen het kussen omgeruild. Top!

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze zoektocht naar de perfecte tuinset…

Onze zoektocht naar de perfecte tuinset begon frustrerend te worden. We hadden ondertussen na veel “zit” werk al tot de conclusie gekomen dat de zitting afhellend moest zijn. Mijn man is bijna twee meter en dit zorgt er voor dat ook hij goed zit en ondersteuning krijgt onder de benen. Voor ons terras zou een hoekzetel ideaal zijn. Verschillende winkels in de buurt van Leuven bezocht. Soms was het heel duur en zat het even goed niet. Soms dachten we ja… maar stond het hoekmodel niet tentoon en je wilt de zit test toch eerst gedaan hebben. Ook merkte we op dat modellen die aflopen in hoekset formule dit vaak niet meer doen.

Toen we een weekendje NL hadden ook daar maar eens binnengestapt in een gekende zaak. Weer hetzelfde hoek model niet tentoon en voorradig. Licht gefrustreerd, op de terug weg nog langs outside outlet gereden. Het was al dicht bij sluitingstijd en de heren keken het weekend al vrolijk toe. Er was een set, 3 zit en 2 eenzit die ons erg aanstond. Deze bestond ook in hoek! Helaas stond deze niet opgesteld, hij was wel in stock.

Zonder zittest wou ik het er niet op wagen. Geen probleem dan zetten we hem ineen voor je.

Tijdens de opbouw wist ik het al, die zit recht niet aflopend 🤔. Toch geprobeerd en helaas bevestigd. Terug in de andere opstelling gaan zitten en die zat echt zo erg goed! Hoge kussen, fijne ondersteuning, degelijk en betaalbaar.

We hebben de sprong gemaakt en genieten heerlijk van onze set! Dankjewel voor de vriendelijkheid en de klantenservice. Top ervaring.

22 juin 2022
Logo de Outside Outlet

Réponse de Outside Outlet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Een lange zoektocht met gelukkig een positief eindresultaat. U kunt eindelijk lekker genieten. Wij wensen u ontzettend veel plezier van uw loungeset.

Sven - Outside Outlet

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een tuintafel gekocht bij…

We hebben een tuintafel gekocht bij Outside Outlet in Haulerwijk en waten erg tevreden over de tafel maar ook over de snelle en goede service. We raden deze winkel/outlet zeer aan!

14 juin 2022
Logo de Outside Outlet

Réponse de Outside Outlet

Hallo Jeannette,

Fijn dat we jullie goed hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor de beoordeling. Veel plezier toegewenst met de mooie tuintafel.

Sven - Outside Outlet

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus