Onlinedeurbeslagshop Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op tweede kerstdag een mail verstuurd naar Onlinedeurbeslagshop en de volgende ochtend al bericht van MIke. Vraag gesteld en direct antwoord van Mike in een gezellige email. Nog even gebeld en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim een half jaar na aankoop eindelijk de laatste klinkt op de deur willen installeren. Wat denk je? Onderdelen kwijt… berichtje gestuurd naar de klantenservice. Had binnen één dag reactie dat de mis... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Onlangs 6 kleine kunststof dopjes gekocht die in een brievenbuspakketje opgestuurd zijn. Product is prima, maar dat ik €5,95 verzendkosten moet betalen voor een brievenbuspakketje vind ik wel schan... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

64 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Deurslot besteld

Deurslot besteld. Bij installatie bleek de doornmaat kleiner te zijn dan gespecificeerd, waardoor het slot niet paste. Oftewel: ondeugdelijk product. Bij het aanmelden voor retour blijkt dat de retourkosten voor rekening zijn van de koper, hetgeen wettelijk gezien niet mag. Verkoper geeft aan dat het juiste product is geleverd, weigert retourkosten te vergoeden. Slechte kwaliteit, slechte klantenservice. Nooit meer bestellen.

26 août 2026

Uitzonderlijke klantenservice

Uitzonderlijke klantenservice. Had een paar vragen over mijn bestellingen en ben zeer goed en uitgebreid geholpen. Ze hebben veel meer gedaan dan waar ik ùberhaupt om vroeg. Daarnaast hebben ze gewoon goede producten voor een goede prijs. Ook de verzending is bijzonder snel. Ga nooit meer ergens anders mijn deurbeslag bestellen dan hier!

29 avril 2026

Super !

Vóór 15:00 uur besteld is volgende dag binnen staat er. Ik redde 15:00 uur niet maar kreeg ruim daarna een verzendbevestiging binnen dat het verzonden was. En jawel volgende dag binnen. Kijk dat is super ! Overigens mooi degelijk verpakt ook nog eens. Complimenten !

17 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Product prima, verzendkosten veel te hoog.

Product is prima, maar dat ik €5,95 verzendkosten moet betalen voor een brievenbuspakketje vind ik wel schandalig.
Dat kost voor mij als particulier maar €4,25
En als bedrijf zijnde krijg je meestal ook nog korting op posttarieven. Dus om mij dan als consument €1,70 meer te laten betalen vind ik nogal sneu. Winst moet je maken op je producten, niet op verzendkosten!

13 décembre 2025

Ronduit slecht

Houden zich niet aan aangegeven levertijd. Melden ook de vertragi g niet bij bestelling en pas als je zelf vraagt wanneer het nou komt krijg je een vaag verhaal over een verhuizing. Dus oneerlijke communicatie en onduidelijkheid wanneer het product komt

3 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Online Deurbeslagshop is GEWELDIG !

De service en adviezen van Online Deurbeslagshop zijn fenominaal goed !De producten zijn top !
De afterservice is uitzonderlijk goed !
Hierdoor kom je gewoon weer terug naar Online Deurbeslagshop !
Dave dank voor je hulp ! Je bent een held !
Echt helemaal SUPER !!

24 novembre 2025

Snelle probleemoplossing

Door een foutje in de webshop (filteren werkte niet correct), hebben wij per abuis cilinders zonder certificaat besteld en geleverd gekregen. Daar wij echter een cilinder met certificaat wensten is dit 100% goed opgelost door ODS. Cilinders met certificaat zijn wel duurder, maar ODS heeft d.m.v. coulance het prijsverschil verminderd. Correcte cilinders zijn direct verstuurd, tevens voorzien van een retourlabel waarmee we de verkeerde cilinders direct konden retourneren.

5 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, kwaliteit en prijs!

Super vriendelijke mensen, hebben veel meegedacht met ons over de logistiek van de bestelling, leveren alles netjes ingepakt en op tijd. Gewoon top! Oh en, veel dingen zijn bij hen goedkoper dan op andere sites, dus ook goede deals.

2 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Let goed op wat je besteld

4x deurbeslag + 3x binnenwerk besteld waarvan 1 x deurbeslag voor het toilet. Was binnen 3 dagen goed verpakt binnen. Slotschoot van het binnenwerk is om te draaien maar dan moet het slot uit elkaar. Best wel een tricky klusje als je dat nog nooit gedaan hebt. TIP: maak foto's bij de demontage. De kruisschroeven zijn van zeer slechte kwaliteit. 1 schroef kapot gedraaid met een gewone schroevendraaier. Waarom geen torx schroeven meegestuurd en het slot 1 euro duurder gemaakt. Passing was goed toch hier en daar een braampje. ff feilen dus. Inmiddels alles gemonteerd en ziet er netjes uit.

2 septembre 2025

Top!

Deurgrepen en magneetsluiting besteld. Beide snel geleverd. Helaas was 1 artikel verkeerd geleverd maar dit werd zeer snel verholpen. Top!

28 août 2025

Levertijden niet nagekomen

Diverse onderdelen besteld. Geen levering tot nu toe na 3 werkdagen. Geen melding bij opdrachtbevestiging dat levering vertraagd zou zijn. Contact gezocht middels mail. Spullen worden dezelfde dag of morgen verstuurd zonder opgaaf van reden. Nog in afwachting. Op site wordt prominent vermeld dat artikelen die voor 15.00 zijn besteld nog dezelfde dag worden verzonden. Dit wordt bij lange na niet nagekomen.

26 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste ervaring ooit met een webshop

Ik bestelde een set van gelijksluitende veiligheidscilinders.
1. Zeer vlug geleverd
2. Prima verpakt
3. Hoogstaande productkwaliteit
4. Excellente service na verkoop: 1 van de cilinders vertoonde na een paar weken een klein euvel (dat misschien aan het specifiek gebruik lag). Contact genomen met webshop. Heel vriendelijke en behulpzame medewerker belde me dag erna: "geen probleem; het moet in orde zijn" De volgende dag zat er een nieuwe gelijksluitende (gratis!) cilinder in mijn brievenbus.

Dit kan niet beter. Beste webshop ever.

19 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen levering en slechte communicatie

10 mei luikgrendels besteld. 'levertiid 1-5 werkdagen' 19 mei: 'worden binnen enkele dagen geleverd' . 5 juni gevraagd waar de spullen blijven 'geen reactie' . 11 juni order geannuleerd.
2 sterren ipv 1 voor mailtje 19 mei

10 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Klantvriendelijke, maar onjuiste info op website

Ik had zwenkwietjes besteld en betaald, kreeg van medewerker T. mailtje, dat ze helaas niet meer leverbaar waren, wel zwarte, die ik niet wilde. Ik heb toen wel de kritiek gegeven dat ze dat artikel dan van hun website moeten halen, want je laat de klant voor iets betalen dat je niet in huis hebt en kan krijgen. Maar ik ontdekte tegelijk een ander wat duurder zwenkwieltje dat ook onder onze glazen tafel zou passen. Heb voorgesteld die dan af te nemen, maar wel zonder bijbetaling vanwege het gedoe. T. heeft daarmee uit coulance ingestemd. De wieltjes zijn de volgende dag bezorgd en functioneren prima. Vanwege deze klantvriendelijke behandeling zou ik 5 sterren geven, maar er gaan toch helaas 2 sterren van af, 1 ster omdat het niet leverbare wieltje wel vermeld op de website stond met kopje "op voorraad", 2 sterren omdat dat nu, 3 dagen later, nog steeds het geval is. En omdat ik bij andere reviews zie, dat ik niet de eerste ben met dit probleem. T. zei nog dat ze gingen stoppen met deze toeleverancier. Ik zei, dat moeten jullie zeker doen want het doet jullie naam schade. Gezien de klantvriendelijkheid verdienen ze dat niet.

6 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Snelle levering echter product…

Snelle levering echter product omschrijving op productpagina klopt niet. Moet naar de technische details gaan om de werkelijke afmetingen te lezen.
Op verkeerde been gezet en service afdeling is niet bereid om product te ruilen.

31 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus