Onlinedeurbeslagshop Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Diverse onderdelen besteld. Geen levering tot nu toe na 3 werkdagen. Geen melding bij opdrachtbevestiging dat levering vertraagd zou zijn. Contact gezocht middels mail. Spullen worden dezelfde dag of... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op tweede kerstdag een mail verstuurd naar Onlinedeurbeslagshop en de volgende ochtend al bericht van MIke. Vraag gesteld en direct antwoord van Mike in een gezellige email. Nog even gebeld en... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Onlangs 6 kleine kunststof dopjes gekocht die in een brievenbuspakketje opgestuurd zijn. Product is prima, maar dat ik €5,95 verzendkosten moet betalen voor een brievenbuspakketje vind ik wel schan... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

64 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende zwenkwieltjes voor onze eetkamerstoelen

De zwenkwieltjes van onze eetkamerstoelen, die we bij Van Til Interieur te Alkmaar kochten, moesten worden vervangen. Eerder kochten we de zwenkwieltjes bij een webshop waar Van Til ons naar had doorverwezen, maar die zijn veel duurder. We zagen bij Onlinedeurbeslagshop vergelijkbare zwenkwieltjes die veel goedkoper zijn. Toen we de duurdere concurrent vroegen dit prijsverschil te verklaren, reageerden zij als volgt: "Wielen kunnen er hetzelfde uitzien maar anders van makelij. Er zijn bv veel wielen uit Azië in omloop, daar komen onze wielen niet vandaan.". Hiermee werd gesuggereerd dat de zwenkwieltjes bij Onlinedeurbeslagshop waarschijnlijk van een slechtere kwaliteit zouden zijn, maar dat is helemaal niet waar gebleken.
We gebruiken nu al 4 maanden de zwenkwieltjes van Onlinedeurbeslagshop en die bevallen ons uitstekend, zelfs beter dan die van de duurdere concurrent!
Dank je wel Mike voor jouw vriendelijke service en goede produkt! Wij blijven klant bij jou.

29 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Online voorraad klopt niet

Prima prijzen en assortiment maar de online voorraad klopt niet. Heb 5 leuninghouders besteld, die volgens de website op voorraad zouden zijn en dus dezelfde dag nog verzonden zouden worden. Na bestelling bleek dat er maar 2 op voorraad waren en nu moet ik dus een aantal dagen extra wachten. Heel vervelend want de aannemer wilde de boel afmonteren. Ook is de klantenservice heel slecht bereikbaar. Er is 3x automatisch opgehangen omdat de klantenservice in gesprek was.

13 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service en snelle levering.

Er was een probleem met het geleverde slot. Toen ik daarover belde, heeft een medewerker me telefonisch geholpen om het probleem te analyseren en om het vastgelopen slot weer te kunnen verwijderen. Daarna heeft hij een nieuw slot en nieuwe cilinder opgestuurd, die ik de volgende dag al ontving. Hierna kon ik alles zonder problemen monteren en is het een prima en degelijk slot geworden.

4 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

In juni bestelling geplaatst, nog niet geleverd

In juni bestelling geplaatst. Alles zou op voorraad zijn. Helaas was dit niet het geval. Er is toen besloten om een deellevering te doen en dan zou de rest snel volgen.
Nu 2 maanden later nog steeds de rest niet mogen ontvangen.
Helaas worden we alleen op de hoogte gehouden over de stand van zaken als we weer zelf de moed hebben om er achteraan te gaan.
We worden er moedeloos van en zijn dus ZEER ONTEVREDEN.
Wat ons betreft GEEN AANRADER OM BIJ TE BESTELLEN

21 juin 2024

Zeer nette klantenservice

Na het inschrijven voor de nieuwsbrief kreeg ik een kortingcodes, maar was vergeten deze in te voeren bij de bestelling. 1 mailtje naar de klantenservice was voldoende om een nieuwe factuur en betaallink te krijgen voor mijn bestelling. Zeer netjes!

7 août 2024

Alles goed

Alles goed! De prijs, kwaliteit, website, klantenservice en snelle levering.

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim een half jaar na aankoop eindelijk…

Ruim een half jaar na aankoop eindelijk de laatste klinkt op de deur willen installeren. Wat denk je? Onderdelen kwijt… berichtje gestuurd naar de klantenservice. Had binnen één dag reactie dat de missende onderdelen opgestuurd werden. Ik ontvang ze vandaag per post. Verder ook heel tevreden over de kwaliteit van de producten, en wordt nog even afgetopt met deze TOPservice! Erg blij!

3 mai 2024

Top service

Top service. Bestelling was niet compleet geleverd en zelf een foutje gemaakt door twee dezelfde deurklinken te bestellen. Netjes binnen 24 uur een reactie via de mail en een paar dagen de nieuwe deurklink (degene die ik had moeten bestellen) in huis.

22 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Klachten worden netjes en snel opgelost

Twee en een half jaar geleden sloten en deurklinken besteld. Zat een fabrieksfout in maar na de verbouwing eigenlijk te lang laten liggen door ons zelf. Ondanks het lange tijdsbestek wat er tussen zat alles netjes afgehandeld en vervangende producten ontvangen!

10 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Op tweede kerstdag een mail verstuurd…

Vraag gesteld en direct antwoord van Mike in een gezellige email.
Nog even gebeld en een andere vrolijke medewerker aan de telefoon.
Twee dagen later het artikel al in huis.
Super service wat je niet zo vaak meer tegen komt.
Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet.
Robert Pot.

29 décembre 2023

Wat een super service!

Voor een oude vriendin die ver weg woont rollers en inslagdoppen besteld voor haar oude stoelen. Alles snel bezorgd. Een buurman heeft het gemonteerd en toen bleek het niet te functioneren. Alles brak direct af. We hebben 's avonds een email gestuurd en's morgens om half 9 kregen we antwoord. Ze wilden direct gratis andere inslagdoppen opsturen om het probleem te verhelpen. We zijn langsgegaan in Nieuw Vennep om het probleem te bespreken. Kregen zonder enige borg 8 andere rollers en inslagdoppen mee om uit te proberen, met de vraag of we de niet funktionerende rollers dan wilden terugbrengen. Zo gezegd, zo gedaan. Dit was de perfekte oplossing voor de stoelen. Bij het terugbrengen van de oude rollers bleek dat deze nieuwe rollers goedkoper waren. Ook nog het verschil in geld teruggekregen. Wat een super service. Dat kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen. Daarom 5 sterren - dik verdiend!

21 septembre 2023

Creditfactuur wordt niet verwerkt

Creditfactuur wordt niet verwerkt. Telefonisch is men niet bereikbaar en middels mail wordt niet gereageerd. Oftewel mocht u hier überhaupt iets bestellen dan luidt het advies dit middels achteraf betalen te doen teneinde de nodige irritatie achteraf te voorkomen.

14 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus