Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Erg slechte ervaring gehad. Een koelkast besteld bij Ovitshop via Productpine. Zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Na 4 dagen nam ik contact op en vertelden ze me dat de koelkast niet leverbaar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

​Ik kan iedereen afraden om bij deze winkel te kopen. In plaats van de verwachte 1 tot 3 dagen, bedroeg de levertijd bijna twee weken. De levering is driemaal uitgesteld en de bestelde koelkast is bij... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I’m honestly shocked by how badly Ovitshop treats their customers. I bought a fridge from them, and when it stopped working while still under warranty, they completely ignored their responsibility... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 4 maanden geleden een warmtepompdroger bij ovitshop gekocht en de ze ging 1 maand na de garantie kapot. Het was een gebruikte en dat kan gebeuren maar zeker niet leuk. Wij hebben contact... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Voor meer informatie & overige vragen kunt u contact opnemen via de mail of kijk op onze website: www.koopjesanitair.nl

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

2,2

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Hierbij een slechte recensie.

Hierbij een slechte recensie.
Vrijdag wasmachine gekocht kon zaterdag niet bezorgd worden kon ik in komen was kort dag. Maandag was geen probleem kon om 17.00 uur bezorgd worden. Word maandag gebeld kan niet bezorgen want de bezorger is ziek. Later met een 06 nummer gebeld krijg te horen dat de auto in de garage staat.(vreemd verhaal) dus zou pas woensdag of donderdag worden.Kan met ons gezin geen week zonder wasmachine dus zelf maar een boedelbak gehuurd en zelf machine opgehaald kosten €32.- Wilden niet in de kosten delen en kreeg ook nog de opmerking dat tnt post ook wel eens later bezorgd (slaat nergens op) dus OVITSHOP SLECHTE SERVICE eerste en laatste keer daar iets gekocht

4 septembre 2017

Réponse de OVIT

Beste mevr. Keijzer, Het is vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Het klopt inderdaad dat onze collega wie normaal bezorgingen doet, ziek was afgelopen maandag. Degene die u aan de telefoon kreeg met het 06nr is de eigenaar en had eventueel kunnen invallen. Maar aangezien zijn auto in de garage stond, kon hij niet voor onze bezorger invallen. Misschien is de situatie nu duidelijker voor u? Wij begrijpen dat het vervelend is met een gezin een aantal dagen zonder wasmachine te zitten. Maar wij hopen ook dat u begrijpt dat deze week ook mensen op hun wasmachine wachten en niet alles in één dag kunnen leveren. Wij zoeken altijd naar een oplossing zover dat mogelijk is, en zoveel mogelijk mensen alsnog op tijd te leveren en tevreden maken. Mijn voorbeeld van PostNL was bedoelt om de situatie uit te leggen en hoop op uw begrip dat het niet onmogelijk is dat er iets voorvalt waardoor wij gehinderd zijn uw wasmachine te leveren. Nogmaals wij proberen altijd een goede oplossing te zoeken maar gisteren konden wij geen vervanging regelen dus moest de bezorging verplaatst worden, helaas. Wij hadden u aangeboden een andere dag te leveren, maar als de klant ervoor kiest het apparaat zelf op te halen is dit een keuze van de klant en ook de kosten/ tijd hiervan. Het is niet dat wij u iets hebben misdaan, maar een zieke collega waardoor onze planning aangepast moest worden. Wanneer wij als zaak iets verkeerd hebben doorgegeven of iets niet goed is, zorgen wij ervoor dat de klant niet voor de kosten hoeft op te draaien. Nogmaals wij zaten in onmacht in deze situatie en deze situatie kan overal voorkomen wanneer er geen vervanging beschikbaar is. En als u als klant dan zelf kiest om het op te halen zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Nogmaals onze excuses dat u niet tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team OVITShop

Noté 4 sur 5 étoiles

Een gebruikte vrieskast en koelkast …

Een gebruikte vrieskast en koelkast aangeschaft
Duidelijk advies over plaatsing in een onverwarmde garage incl.risico
Topservice tav bezorging
Vriendelijk met hoofdletter!

15 août 2017

Réponse de OVIT

Graag gedaan C. van der Knaap, en bedankt voor uw positieve recensie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over de service

Heel tevreden over de service; de vaatwasser werd snel thuisbezorgd en toen hij toch niet goed bleek te draaien, werd hij snel voor een ander exemplaar omgeruild!
Als we weer wat nodig hebben, komen we zeker weer bij u kijken!

15 août 2017

Réponse de OVIT

Graag gedaan Dorothea van der Poel, en bedankt voor uw positieve recensie!

Tot volgende keer, we staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 4 maanden geleden een …

Wij hebben contact gezocht en men vond dit zeer pijnlijk. OvitShop had officieel niets hoeven doen omdat de op papier staande garantie voorbij was.
Wij hebben een andere gebruikte uitgezocht en wij waren verbaasd dat we zo weinig moesten bijbetalen ondanks dat dit geen goedkope miele droger was.
TOP GEREGELD.

10 août 2017

Réponse de OVIT

Graag gedaan Albers, en bedankt voor uw positieve recensie!

Wij staan altijd voor de service!

Prima service

Prima service en top dat jullie goede kwaliteit 2e hands witgoed verlopen. Naast dat dit duurzaam is hebben jullie ons ook prima geadviseerd bij de aankoop.

5 août 2017

Réponse de OVIT

Graag gedaan Richard van Keulen, en bedankt voor uw positieve recensie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en erg vriendelijk

Goede service en erg vriendelijk. Hij weet wat hij verkoopt, geeft goed advies en werd netjes gratis thuisbezorgd. Een artikel was niet goed en kon deze zo omruilen.

3 août 2017

Réponse de OVIT

Bedankt voor de leuke recensie Stefanie!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus