owayo custom sports NL Avis

4,7

Je leert een bedrijf pas écht kennen als er iets fout gaat. In mijn geval had ik de fout zelf niet eens gezien, maar Owayo heeft die met een enorm snelle én correcte actie opgelost. Mooi product, gewe... Voir plus

Had eerder al een keer een bestelling gedaan kwam nog een setje kleding tekort. Deze is nadien binnen een paar weken keurig afgeleverd voor dezelfde prijs. Communicatie verliep warm en snel. Goede co... Voir plus

Prachtig shirt, design in stof en niet opgedrukt, dat maakte het echt fantastisch voor mij. Maat correct, zat perfect. Heel veel leuke reacties gehad! Op tijd geleverd, vriendelijke mail.

Ik ben erg tevreden over alle Owayo producten die ik tot nu toe heb aangeschaft. Pasvorm, kwaliteit en kleurvastheid zijn altijd prima. Echter het laatste wielershirt met lange mouwen (voor het eerst... Voir plus

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

273 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wielrenshirt

Wielren shirt ontworpen in de 3d ontwerper. Super simpel erg leuke designs om te kiezen en je kan je eigen ontwerpen inladen.

Kwaliteit is super, pasvorm goed borstomvang van 114 cm gekozen voor maat 10xl zit als gegoten dikke 10

23 juillet 2026

Topervaring !

alles was prima.... duidelijke en snelle communicatie & feedback.... tijdige levering..... prima kwaliteit .....

16 juillet 2026

Alles klopt

Goede kwaliteit, prachtige mogelijkheden, what you see is what you get. En geleverd zoals beloofd keurig verpakt en op tijd

11 juillet 2026

Heel tevreden

Heel goede kwaliteit van t-shirts en opdruk. Enkel de bezorging liet wat op zich wachten.

10 juillet 2026

Custom shirtjes

Custom shirtjes besteld, waren van goed kwaliteit, service was top, de 3D configurator werkt goed, alleen de levertijd kan wat sneller.

16 juillet 2026

Top Kwaliteit, Top service

Altijd goede kwaliteit en netjes geholpen!
Ontwerpen gaat heel makkelijk en de check achteraf perfectioneert het

Helaas is het stofje wel verranderd ten opzichte van vorig jaar. Huidige stof is wat minder luchtig. (Dartshirt)

15 juillet 2026
Logo de  owayo custom sports NL

Réponse de owayo custom sports NL

Hallo Geert,

bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je wederom tevreden bent met het resultaat! Betreffende je opmerking over de stof; deze is exact hetzelfde als vorig jaar en er is eigenlijk niets veranderd. Wij hebben je feedback doorgegeven aan onze R&D ter controle.

Met sportieve groet, team- owayo

Top service

Top! Steeds klaar om te helpen bij de verbeteringen van de ingegeven logo's en teksten.
Groeten Machelen B bikers

8 juillet 2026

Super kwaliteit

Super kwaliteit
Snel en mooi geleverd
En alles naar verwachting
Dit bedrijf is een echte aanrader voor als je een eigen design gaat ontwerpen.
Ik zeg doen!

1 juillet 2026