owayo custom sports NL Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Je leert een bedrijf pas écht kennen als er iets fout gaat. In mijn geval had ik de fout zelf niet eens gezien, maar Owayo heeft die met een enorm snelle én correcte actie opgelost. Mooi product, gewe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had eerder al een keer een bestelling gedaan kwam nog een setje kleding tekort. Deze is nadien binnen een paar weken keurig afgeleverd voor dezelfde prijs. Communicatie verliep warm en snel. Goede co... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig shirt, design in stof en niet opgedrukt, dat maakte het echt fantastisch voor mij. Maat correct, zat perfect. Heel veel leuke reacties gehad! Op tijd geleverd, vriendelijke mail.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over alle Owayo producten die ik tot nu toe heb aangeschaft. Pasvorm, kwaliteit en kleurvastheid zijn altijd prima. Echter het laatste wielershirt met lange mouwen (voor het eerst... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

273 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden

1 T-Shirt met eigen ontwerp besteld. Is precies zo geworden als het op de site eruit zag. Super goede prijs zelfs als je geen bulk bestelling doet. En best snel geleverd. De kwaliteit is prima.

24 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Vaak prima, tot er iets mis gaat.

Meerdere keren besteld en dat ging goed. Maar de laatste bestelling is nooit aangekomen. Deze werd zonder melding naar een pakketpunt gebracht. En omdat er verder geen briefje in de bus zat, is deze niet opgehaald. De communicatie met Owayo om dit op te lossen verloopt stroef. Om die reden 2 sterren eraf.

2 juin 2026
Logo de  owayo custom sports NL

Réponse de owayo custom sports NL

Beste Stefan,

Wij betreuren het ten zeerste dat er ongemakken zijn ontstaan met deze bestelling, vooral omdat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en altijd goede ervaringen heeft gehad.

Het shirt is door ons tijdig verzonden. Helaas is er echter een probleem opgetreden bij de bezorging. Naar aanleiding van ons onderzoek is het pakket bij een afhaalpunt afgeleverd. Omdat u echter geen bericht heeft ontvangen, kon u het niet afhalen. Als gevolg hiervan is het pakket naar ons teruggestuurd en bevindt het zich momenteel nog onderweg.

Zodra het pakket weer bij ons is aangekomen, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen en de zending opnieuw regelen.

Wij verontschuldigen ons oprecht als de communicatie over de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldeld. Zodra een pakket ons magazijn verlaat, zijn wij afhankelijk van de informatie van de pakketdienst. Wij begrijpen dat de situatie frustrerend is.

Het spijt ons dat er iets mis is gegaan met deze levering. Wij hopen echter van harte dat dit uw plezier in uw nieuwe fietsshirt niet zal bederven.

Uw owayo team

Noté 1 sur 5 étoiles

Op tijd besteld, niks ontvangen

Ruim op tijd besteld omdat ik de teamkleding nodig had voor een evenement. Na verzending niks meer van vernomen voor weken lang, en de kleding niet op tijd binnengekregen voor het evenement. Voor niks besteld en betaald dus nu. Meerdere keren contact gezocht, maar alleen te horen gekregen dat ze niks voor me konden betekenen en dat ik gewoon moest hopen dat het op tijd binnen zou komen.

Update na reactie: Dit is nu al de derde keer dat jullie zeggen dat jullie niks voor me kunnen betekenen omdat ik internationale briefpost heb geselecteerd. Ik heb deze optie geselecteerd vanwege eerdere slechte ervaringen met FedEx, en bezorging met prioriteit was niet nodig aangezien de beloofde bezorgperiode ruim op tijd zou zijn. Ik begrijp dat er geen track & trace wordt aangeboden, maar we zijn ondertussen al weken voorbij de beloofde bezorgdatum, en los van het feit dat de bezorging niet op tijd heeft plaatsgevonden, is het pakketje überhaupt nooit binnengekomen. Je kunt je als bedrijf natuurlijk niet oneindig verschuilen achter het feit dat ik internationale briefpost heb geselecteerd en je daarom niks voor me kunt betekenen. Dit is gewoon een bezorgmethode die jullie aanbieden, en waarvan je als klant logischerwijze kunt verwachten dat je je dure bestelling gewoon zal ontvangen. Op het moment dat ik dus aangeef dat mijn bestelling nooit is aangekomen, is het bijzonder onprofessioneel om dit simpelweg af te schuiven op welke verzendmethode ik heb geselecteerd: ik verwacht van jullie dat als ik een bestelling plaats, dat deze ongeacht de verzendmethode gewoon aankomt, en als dit niet gebeurt, dat jullie er dan achteraan gaan bij de bezorger hoe dit kan gebeuren, en mij compenseren voor het ongemak. Als een verzendmethode niet betrouwbaar is en je niet zeker weet of een bestelling zal aankomen met deze methode, dan moet je deze methode niet aanbieden bij het plaatsen van een bestelling. Daarnaast had ik overigens van tevoren aangegeven dat het voor een bepaalde datum binnen moest zijn, zoals jullie nu adviseren. Het advies om dan een andere bezorgmethode te kiezen heb ik echter niet gekregen.

3 juin 2026
Logo de  owayo custom sports NL

Réponse de owayo custom sports NL

Beste klant,

het spijt ons oprecht dat je shirt niet op tijd is aangekomen voor jouw evenement – dat is natuurlijk erg vervelend, en we begrijpen je frustratie heel goed.

We willen kort uitleggen wat er is gebeurd: we hebben het pakket op de afgesproken datum verzonden. Je had gekozen voor de verzendmethode „Internationale briefpost" – onze voordeligste optie, maar zonder Track & Trace. Dat betekent dat we na de verzending geen inzicht hebben in de bezorgstatus en ook geen navraag kunnen doen bij de vervoerder. De meeste pakketten komen binnen enkele dagen aan, maar soms kan het langer duren – helaas zonder dat wij daar invloed op hebben.

Ons advies voor de toekomst: als een pakket vóór een bepaalde datum moet aankomen, geef ons dat dan gerust van tevoren door. In dat geval raden we een verzendmethode met tracking aan, die doorgaans een stuk betrouwbaarder en sneller is.

Het spijt ons dat je ervaring met owayo deze keer niet zo positief was als we hadden gehoopt. We danken je voor je begrip en hopen je de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.

Met sportieve groeten,
Het owayo-team

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi gedrukt (niet zomaar een sticker), heel juiste indicatie van leveringstermijn en handige tool voor het ontwerpen van het wielertruitje.

2 juin 2026

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus