Den allerdårligste service. Jeg refunderede også deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar på refusion. Et så dårligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nødt til... Voir plus
Lisez les avis des autres
La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au... Voir plus
Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Voir plus
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Svindel og humbug
Pengene retur hvis man ikke er tilfreds medvaren. Den værste gang Kinaskrammel. Man får ikke en gang hvad der tilnærmelsesvis svarer til portoen. Jeg kunne blive ved men jeg orker ikke. Hold jer væk fra det foretagende.
Advarsel for Ozerty Danmark
Ozerty accepterede ikke en promte annullering som e-handelen giver.
Ozerty misbruger adgangen til din bankkonto og trækker uberettige penge.
Jeg fortryder al kontakt med Ozerty!
Usædvanlig, men OK, handel
Vi købte to varer, hvoraf den ene var lidt for lille, og den anden var alt for lille. Ingen af dem fandtes større. Efter lidt høflig mailen frem og tilbage aftalte vi, at jeg fik halvdelen af pengene retur og måtte beholde begge varer, hvoraf jeg altså kunne bruge den ene. Måske ikke helt efter bogen, men begge parter var tilfredse og sagen blev hurtigt overstået.
Nu får man 40 kr tilbage hvis man…
Nu får man 40 kr tilbage hvis man anmelder deres firma med 5 stjerner - det må være en spøg
Købe ikke noget fra dette svindel…
Købe ikke noget fra dette svindel firma. Se udsendelsen, KONTANT på DR1, de har lavet et ret godt program om firmaer ligesom dette. Man tror det er fra Dk men det viser sig at firmaet er kinesisk.
Købte en vare fra til 65 kr men endte med at betale 250 kr. Da varen kom, var det, det værste skrammel. Men selvfølgelig var der ingen retur seddel. Man skal kontakte firmaet for at sende retur. Hvilket så koster 200 kr. Og adr er i Kina. Hold dig langt væk fra dette firma, hvis du ikke vil snydes!
Lad være med at købe noget fra OZERTY
Ozerty er et foretagende, der foregiver at sælge en vare til en fordelagtig pris, men det viser sig, at de også tager sig betalt for ydelser som f.eks. miljøtillæg, uden at de på forhånd har fortalt om dette, når Du betaler for den vare, som Du har købt. Efterfølgende kommer de med lange og angivelige venlige eller endnu værre - overbærende forklaringer, der alle har det udgangspunkt, at de ikke under nogen omstændigheder tilbagebetaler de penge, som de har snydt Dig for. Selv om det er groft at sige det, så bruger de deres salgsportal til at snyde Dig for penge. Dårlig forretningsmoral !
tjenesteydelse
Gratis fragt, ja tak ! Men til gengæld har de noget der heder en "tjenesteydelse" på 119 kr. som du først ka se når du har indtastet dit kort nr. og der er det for sent at annulere ordren igen.
Overvågningskamera m solceller - dårlig kinesisk elektronik
Har købt overvågningskamera med solcelle på en tilsyneladende dansk hjemmeside. Det var et svindelnummer, da varen kom fra Kina med indhold af meget dårlig kvalitet. Kan ikke tændes, da stik til primær opladning af batterier ikke virker, andre almindelige stik duer heller ikke. Dårlig elektronik.
Desuden var der konstant “pop-up” billeder ved bestilling, så jeg (uden at vide det) havde bestilt 3 stk. i stedet for én.
Kommunikation via telefon med firma findes ikke, og når jeg skriver til dem, kommer der intetsigende svar og mange nye tilbud.
Kunne jeg give MINUS 5 stjerner
Kunne jeg give MINUS 5 stjerner, havde jeg gjort det. Magen til bondefangeri skal man lede længe efter. Så frækt det med tjenester, som man først opdager, når det er for sent. Deres telefon til kundeservice, som syner valid, eksisterer slet ikke. Og når man sender en mail, med sin klage, får man et autogeneret svar: “ Vi er kede af . …. bla bla bla. Og de svarer først, når varen er afsendt. Jeg er så vred, så vred, jeg laver, simpethen, en politianmeldelse. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FUSKER FIRMA.
NEVER BUY FROM THERE
If I could give half or none, I would have, bought a product from the company Ozerty DK. And of course I assumed that it was Danish and would be shipped from DK, then 4 or 5 weeks go by and it came from China and of course it turned out to be garbage... so I complained and was told I could send it back.. TO CHINA and of course I had to pay the shipping myself, which cost quite a lot. This company is a scam.
I sincerely do not recommend this company!!!
NEVER BUY FROM THERE
Har bestilt en creme til 105 kr plus…
Har bestilt en creme til 105 kr plus fragt -ikke modtaget endnu, men pengene ER trukket 😫
Der er så trukket 266 kr til noget der hedder “ tjenester” -som jeg ikke ved hvad er ? 🥹
Har nu fået at vide at de 266 kr er for ekspreslevering som jeg ikke aner jeg har sat kryds ved da jeg bestilte varen , men de tilbyder mig pengene igen og så få varen senere -så jeg venter spændt 😛
Virkelig fup -hold Jer væk fra dette firma
KØBTE EN VARE TIL 115.kr
KØBTE EN VARE TIL 115.kr. Da man modtog ordre mail skulle man lige betale noget de kalder TJENESTER 138.kr så koster varen lige pludslig 253.kr.
ADVARSEL……………………………….
DETTE FIRMA ER PLAT OG SVINDEL
KØB IKKE——-KØB IKKE——-KØB IKKE
the company is cheating buyers
the company is cheating buyers. charging extra money 119 kr. after order confirmation,
long delivery time
Never buy from this company.
Føler mig snydt – dårlig service og skjulte gebyrer
Jeg bestilte et produkt til 170 kr., men uden at jeg bekræftede ordren, blev der pludselig trukket 298 kr. fra min konto.
Da jeg kontaktede kundeservice og spurgte ind til det, fik jeg først svar efter en uge, hvor de forklarede, at jeg skulle betale et “miljøgebyr”, fordi mit køb var under 175 kr. Det virkede helt tilfældigt og blev slet ikke oplyst klart i købsprocessen.
Jeg bad om at annullere ordren og få mine penge tilbage, men fik at vide, at pakken allerede var afsendt – igen, uden at jeg havde fået mulighed for at godkende beløbet. De nægtede at gøre noget, og jeg står nu med en ordre, jeg aldrig reelt har godkendt.
Det her er ærligt talt det mest uprofessionelle og uigennemsigtige forløb, jeg har oplevet som kunde. Først nu kan jeg se på Trustpilot, at mange andre har haft samme dårlige oplevelse. Jeg føler mig virkelig snydt og vil på det kraftigste fraråde andre at handle her.
Ozerty lille klap telefon.
Ozerty lille klap telefon.
Jeg er meget glad for den. Den virker fint. Eneste minus er, at der ikke er brugervejledning så man skal selv prøve sig frem til forskellige indstillinger.
Men ellers dejlig og passer lige til en bukselomme.
Kunne jeg gi en halv eller ingen
Kunne jeg gi en halv eller ingen, gjorde jeg det, købte et produkt fra firmaet Ozerty DK. Og gik selfølgelig ud fra at det var dansk og ville blive afsendt fra DK, så går der 3 uger og det kom fra Kina og virkede selvfølgelig ikke… så jeg beklagede mig og fik at vide jeg kunne sende det retur.. TIL KINA og jeg selfølgelig selv skulle betale fragten.
For et skide børnearbejde produkt.
KØB ALDRIG DERFRA
Fået trukket penge for noget jeg ikke…
Fået trukket penge for noget jeg ikke har købt????
FUP FIRMA
FUP FIRMA
Jeg købte en varer til 115 kr. - de tilbød gratis fragt. De trækker dog et beløb på 234 kr. - de siger bagefter at det er et miljøtillæg, men de gør det bare uden først at have gjort opmærksom på det. FUP FIRMA 😔
Indtil videre sipper jeg med skrækken…
Indtil videre sipper jeg med skrækken (eller gør jeg)
Ordren er forsinket og Sarah beklager meget.
Jeg har fået 35 kroner i erstatning - fratrækkes ved næste køb (det bliver der ikke noget af ha ha.
Ozerty.dk ADVRSEL !!! ikke seriøs
Ozerty.dk er det rene fup & bedrageri !
De trækker mere ( næsten doppelt så meget ) end Du har givet lov til og reagerer ikke på indsigelser.
KÆMPE ADVARSEL !!!!
L’expérience Trustpilot