Den allerdårligste service. Jeg refunderede også deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar på refusion. Et så dårligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nødt til... Voir plus
Lisez les avis des autres
La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au... Voir plus
Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Voir plus
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig gode løbesko
De tager 148 kr oveni ordren som kommer…
De tager 148 kr oveni ordren som kommer på når du får fakturaen 😡
Og ingen svarer når man ønsker at annullere ordren 😡
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM
BE WARE OF THEM
SCAMMERS
Fuppet
Fuppet
Som de flest andre anmeldelser, er jeg også blevet opkrævet et for stort beløb. Da jeg brokkede mig, sagde de, det var miljøomkostninger. Jeg ved bestemt, at jeg klikkede nej til alle forslag fra deres side for at lokke flere penge ud af mig. Men jeg modtog min pakke, og produktet er sådan set godt nok. Efterfølgende har jeg fået en mail, hvor jeg får tilbudt at få 40 kr. tilbage (på en vare til 56 kr.), hvis jeg giver en 5-stjernet anbefaling. Det kommer ikke til at ske. Nu har jeg så fået en mail om, at min ordre desværre er forsinket, og jeg derfor får tilbudt en voucher på 35 kr. Nu venter jeg spændt på, om der kommer en vare, jeg ikke har bestilt? Det er uhyggeligt, at man kan drive en virksomhed på fup og svindel.
SCAM!
SCAM!! bEAWARE!!! They refuse tu return or cancel orders+charges 150kr extra for no reason. Dont buy here, i had my card closed and opened new one because these scamer keep charging me card with new orders i dont make.
Tak for advarslerne mod dette sted
Tak til alle jer som har skrevet her på Trustpilot.
Jeg går en stor bue udenom dette sted ,var ellers ved at bestille....
Tak.
Et køb til 75 kr. med gratis fragt pålagt såkaldte "tjenester" til 119 kr.
Jeg bestilte en bilplejebørste til 75 kr. med gratis fragt. Nu kan jeg se i min wallet-app fra banken, at der er trukket 194 kr. Det fremgår af den efterfølgende tilsendte ordrebekræftelse, at de yderligere 119 kr. dækker såkaldte "tjenester", som jeg ikke havde bedt om.
😡TYVE OG RØVERE…!!!😡 Har måttet spærre…
😡TYVE OG RØVERE…!!!😡 Har måttet spærre mit Vicakort fordi Ozerty trækker langt mere end man giver tilladelse til.
Købte en cykelklokke til 125kr.
Får en email på ordren hvor de trækker 119kr ekstra for “tjenester”.
I alt 244kr for en cykelklokke der koster 121 kr (fandt jeg ud af for sent) i Danmark.
Svindlere
Svindlere - de trækker 170,- DKK i "miljøafgift" - pas på - man bliver snydt her - dårlig kundeservice - og kan ikke få nogen leveringsdato. Aldrig mere shoppe her !!!
SVINDEL - HOLD JER LANGT VÆK!!!
Min mor har bestilt fra siden i dag. Kæmpe fup firma. Du bliver opkrævet noget helt andet end det aftalte. Min mor fik sit kort spærret straks - og så håber vi de ikke nåede at trække nogle penge! HOLD JER LANGT VÆK.
Trækker flere penge
Trækker flere penge , selv om ordren er kr 125 + fragt , blev der taget kr 214 ekstra . Det kalder det miljø afgift.
Venter stadig på min vare , her 11 dage senere, har jeg endnu ikke modtaget min vare til nu kr 339.
Fupfirma
Nu har firmaet leveret en chrome cast, selv om jeg IKKE godkendte købet.
De skriver venligt, at de vil hjælpe mig med at sende varen retur.
Jeg har fået leveret varen fra Sverige af et dansk Firma.
Alligevel vil de have, at jeg selv skal sende varen retur til Kina.
Magen til firma, skal man heldigvis lede længe efter.
Jeg fraråder ALLE til at læse ALLE anmeldelser af firmaet på Trust pilot, inden de bliver indfanget af firmaet.
Den værste og mest umulige hjemmeside
Det er den værste og mest umulige hjemmeside der findes. Sender ting jeg ikke har accepteret og påstår, at forsendelsen ikke er leveret, selv om jeg svarer på en mail, hvor de oplyser at forsendelsen er leveret. Problemerne opstår, når man når kassen og fortryder pga tillægsydelser der pludselig er nødvendige .
Ozerty - bad place for shopping
I went to the webshop of Ozerty because they offered a good price and free shipping.
The price of the item was 75 DKR. I gave them my address and credit card number. Then they displayed a service charge of 148 DKR.
I told them to cancel the order (which I never accepted) but they charged me anyway and shipped the item.
ubrugeligt ur nr 2 !
Det tilsendte ubrugelige ur blev erstattet med et nyt med nøjagtig samme fejl som det første, Allerede inden jeg havde fået remmene sat på var der aktivitet på skridttælleren og da jeg var færdig viste den 352 skridt, og da jeg havde gået 72 skridt med uret på håndleddet viste skridttælleren 595,- altså endnu et ubrugeligt ur.
Købte 2 Pest Repeller ( rotter ) Til…
Købte 2 Pest Repeller ( rotter ) Til en rimlig pris.Da jeg havde betalt så jeg der var lagt exstra 195 kr på.Jeg skrev til dem for hvad??? Men fik aldrig svar de samme koster hos andre 89 kr stk men de havde ingen hjemme,de stod i restordre.Klart jeg skyndte mig at bestille Hos Ozerty ! jeg vil ikke bo med rotter.Men slut med at handle med det Firma !
Magnet armbånd
Jeg giver 0 stjerne, fordi jeg bestilte 2 magnet armbånd til 75 kr pr stk og der stod fri fragt, men de trak 2×213 kr, 426 kr i alt. Det er ikke rimeligt, det er falsk reklame. De påstod, at det var miljøafgift, men det står ikke nogen steder. Jeg håber, at folk læser anmeldelse før de bestiller noget fra dette svindelfirma. Jeg spærrer min bankkonto pga jer, det er første og sidste gang, jeg bestiller noget fra jer
At blive opfordret til at give en…
At blive opfordret til at give en anmeldelse med 5 stjerner og en kortfattet “begejstring” - som skal godkendes - for at få tilbagebetalt 40kr af sidste køb siger ALT om firmaet !!!!!
Varen jeg havde bestilt kom efter 16 dage og var af meget middelmådig kvalitet. Jeg smed dem ud !! (To for små “poser” til at dyrke kartofler i)
Køb intet der
Køb intet der! Jeg har spærret mit kort efter bankens råd! Foretagendet er berygtet for at misbruge oplysninger fra kunderne. Forresten var der pludselig fra webshop et sært gebyr på 129 kr oveni. Dertil kommer, at det er et polsk firma. Overhovedet ikke dansk! Så nu laver jeg en indsigelse og håber med bankens hjælp at få pengene retur!!!.
HOLD JER MEGET LANGT VÆK!!!
Jeg bliver trukket for en “tjeneste”…
Jeg bliver trukket for en “tjeneste” som jeg ikke ser før bagefter som koster mere end selve varen. Derudover virker varen jeg købte ikke efter kort tid da den pludselig ikke kan oplades. Jeg er derfor skuffet over handelen og med varen som allerede nu ikke virker længere
L’expérience Trustpilot