Ozerty Danmark Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Den allerdårligste service. Jeg refunderede også deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar på refusion. Et så dårligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nødt til... Voir plus

La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au... Voir plus

Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Voir plus

Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Scam!

Scam!
I bought an Energieffektiv ultrasonisk frastøder af skadedyr which cost 88 kr,but they add 119 DKK to my bill.
Jeg købte Energy Efficient Ultrasonic Pest Repellent, der kostede 85kr, men de tilføjede 119 kr til min regning.

2 mars 2025

Skrammel/Svindel

Det blev dobbelt så dyrt fra det de skrev det kostede, hævede pengene sekundet efter jeg havde sendt mine kortoplysninger.
Skramlet jeg modtog, en chroomecaster, kunne lige så godt være kommet fra TEMU. Vejede ingenting og virkede selvfølgelig ikke !!!!

14 février 2025

TJEK ALTID TRUSTPILOT FØRST

Jeg har lige betalt godt 500 kr i lærepenge for at glemme at tjekke trustpilot før et køb på nettet.
Denne netshop er ren svindel og jeg regner ikke med nogensinde at modtage det, jeg har bestilt.

12 février 2025

Thieves and scammers!!

If I could give this company zero stars, I would. I was overcharged $51.96 for a $21.95 order.

It’s shocking that they continue this dishonest practice despite numerous complaints from other customers. This level of dishonesty is shocking and unacceptable.

I will be laying a complaint with the Commerce Commission and also advise Fair Go.

10 février 2025

Avoid at All Costs

Avoid at All Costs – Dishonest and a Total Rip-Off!

If I could give zero stars, I would! They had the cheek to offer me £5 for a five star review! I wouldn’t give this company a 5-star review even if they paid me £5000, let alone £5. They are completely dishonest and operate like a scam.

I was blatantly cheated out of £21 for a product that isn’t even worth £5. It’s cheaply made, flimsy, and shouldn’t even be sold as eyewear. The quality is beyond poor, and the fact that they continue to sell such substandard goods is appalling.

I tried to cancel my order, but they refused. Then, when I asked for a refund, they suggested I return the item to China—fully aware that the shipping costs would make it pointless. This is nothing more than a calculated rip-off designed to trap customers into wasting their money.

I wish I had checked Trustpilot before ordering, as I now see I’m far from the only one they’ve scammed. Learn from my mistake—avoid this company at all costs!

14 février 2025

Intet andet end scam.

Intet andet end scam.. nåede ikke engang at gennemføre mit køb før jeg fik en mail og kunne se at der var blevet trukket et stort beløb som slet ikke stemte overens med produktets pris.. har spærret mit kort som andre også har måtte gøre. Hold jer væk fra hjemmesiden!

12 février 2025

Jeg kan kun tilslutte mig nedenstående!

Jeg kan kun tilslutte mig nedenstående!
Det er et svindel firma!
De lægger 119 kr. oveni den pris du har købt for, og så er varen pludselig ikke billig længere!
Faktisk blev den med et snuptag det dyreste på markedet.

11 février 2025

Skam

De er ikke den eneste Stjerne hver, men kunne ikke give mindre.
Hold jer langt væk. Købte knive i december betalte og fik den. Så i går 6 februar kl22.46 reserveret der 299kr på min konto. Spærrede min konto med det samme og har forsøgt at kontakte ozerty, men uden held på nogen måde.....I WONDER WHY???

7 février 2025

Jeg købte nogle medicinske plastre men…

Jeg købte nogle medicinske plastre men blev kontaktet af min bank. De havde spærret mit kort fordi systemet opfangede at det er en mistænkelig hjemmeside. Jeg gik herind og læste anmeldelser og er nu bare taknemmelig for, at min bank kontaktede mig før firmaet fik adgang til min konto !

6 février 2025

Polsk svindler firma.

Polsk svindler firma.
De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester....
Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var afsendt. Har stadig ikke modtager varen.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SVINDEL FIRMA.

3 février 2025

Hold jer langt væk

Fik varerne og beløbet blev trukket. Men nu her over en måned efter har de yderligere trukket 299 kr fra mit kort! Øv, det er et fupfirma

5 février 2025

Platfirma

Hold jer langt væk fra det firma
Det er kun et stort platfirma
På en ordre på 135kr tager man et gebyr på 138kr i alt 273kr selvom fragt er gratis
Når man konfronterer dem med de 138kr i gebyr får man at vide at det at det er miljø gebyrer på henholdsvis 19kr+29kr ialt efter min regnestok 48kr og ikke 138kr
Jeg håber at alle læser min anmeldelse
Hold jer langt væk fra de platugler
Mvh Kim Manhart

3 février 2025

Ked af jeg ikke tjekkede Trustpilot først!

Søgte bare et tandrens-produkt til min hund på Google og imellem mange troværdige net-firmaer, dukkede Ozerty op med et attrativt tilbud og fri fragt. Den hoppede jeg på. Dagen derpå har kostet mange spekulationer: Måtte spærre mit bankkort med alle de konsekvenser der følger med. Fik ingen ordrebekræftelse, de har hævet 3 gange det oprindelige beløb fra min konto + en tillægsregning for forsendelse. Hvem tillader at disse erhvervs-svindlere får lov til at skovle penge fra Googles brugere! Og hvis de får POLITIET på nakken, så åbner de bare et firma i nyt navn. Gogle må tage et ansvar og tage vurdering af Trustpilots anmeldelser af firmaer, som UDEN TVIVL bedrager brugere/borgere på nettet

2 février 2025

Ren snyd

Ligesom alle andre er jeg blevet snydt. Jeg prøvede at bestille, men fik en fejl som gjorde jeg ikke kunne gennemføre bestillingen. Kort tid efter får jeg en besked at ordren er gennemført og kan samtidigt se at de har lagt ekstra services på for 148kr.

I min naivitet skriver jeg til dem og forklarer problemet og får svar tilbage at det er for sent at stoppe forsendelsen men at de vil være behjælpelige med at løse problemet når jeg har modtager pakken. Hvilket de naturligvis ikke har været.

Da jeg læser andre med nøjagtig samme problem er det tydligt at deres hjemmeside er lavet så at du du tror at handlen ikke kan gennemføres efter at dine kontooplysninger er indtastet, du kommer derfor aldrig til at forholde dig til de ekstra snydeservices som de lægger på.

Jeg må bare minde mig selv om at kun handle gennem Paypal fremover.

19 janvier 2025

SVINDELSIDE… KØB IKKE NOGET

Så dumt!!! Tjekkede ikke trustpilot først hvad jeg normalt gør og kan bare se de mange 1 stjerne advarselsråb nu, ØV hvor jeg ærger mig over at være så tåbelig!! så….. KØB ALDRIG PÅ DENNE SIDE. Idet jeg trykkede godkend og betal, fik jeg promte en sms fra min bank, at mit kort var spærret.
Ringede til banken som fortalte at det er en spansk svindlerside og hun kunne se de havde prøvet at oprette et abonnement på mig så snart jeg var igang med at ville godkende. Ozerty er så suspekte at banken ikke vil åbne mit kort igen. Så det er helt nyt kort med nye koder og alt der derefter skal ordnes, så… HOLD JER FRA DEN SIDE… for jeres egen skyld. Jeg fik da en forskrækkelse af de helt store. Godt min bank er så hurtige.

31 janvier 2025

Blev mistænkelig og stoppede mit køb…

Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet + 115 kr ekstra som jeg på ingen måde havde godkendt.
Siden svare selvfølgelig ikke på mine mails

Svindler side. De er tyve og skal jages med høtyven.
Brug aldrig denne side.
Jeg har politi anmeldt dem

29 janvier 2025

SVINDEL, Ozerty ta’r flere penge på dit kort end du har købt varer for.

Jeg købte et magnetisk armbånd til 65kr med gratis fragt, på mit kort var der trukket 184kr for når man køber for så lidt skal der åbenbart betales 119kr noget de kalder “tjenester”, jeg fik en laaang mail af et ubrugeligt dansk kundeservice om at man skal betale til grøn omstilling når man køber for så lidt, jeg svarere på mailen at jeg bare skulle ha’ info om hvordan jeg returnerede min vare, jeg modtog den samme mail uden info om deres retur system.
Efter at ha’ været i kontakt med både Sara og Maja fra kundeservice uden at få svar på mit spørgsmål har jeg opgivet at returnere varen.
De 119kr var lærepenge som har lært mig aldrig at handle ved Ozerty igen.

19 janvier 2025

Desværre havde jeg ikke tjekket…

Desværre havde jeg ikke tjekket trustpilot. MEN som i øvrige klager fik jeg en opkrævning på tjenester til119 kr. oveni. Henvendte mig til kundeservice .. fik 2 svar, der begge virker lidt AI agtige og at det var noget miljøgebyr. Desuden påstår firmaet, at det da har stået et eller andet sted . Jeg føler mig SNYDT.

28 janvier 2025

DET KRÆVER DOG FLERE POLITIANMELDER

For at politiet vil gå ind i sagen, kræver det FLERE POLITIANMELDELSER. Det var svaret på min anmeldelse jeg gjorde.
JEG har også MELDT det hos FORBRUGSOMBUDSMANDEN.
Og kan anbefales at gøre.

En stjerne er for meget.
Alt andet er allerede blevet sagt af mange andre herinde.
I selve betalingsopsumeringen var det den reelle pris, men da emailen kom, blev det pludselig doppelt så meget.
Har selv ikke oplevet en henvisning på den såkaldte tjeneste gebyr under min købeproces.
HOLD JER LANGT VÆK!

21 janvier 2025