Den allerdårligste service. Jeg refunderede også deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar på refusion. Et så dårligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nødt til... Voir plus
Lisez les avis des autres
La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au... Voir plus
Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Voir plus
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hold dig væk fra denne hjemmeside!
Dette firma smider et tjenestegebyr på 287 kr. oveni din ordre uden OVERHOVEDET at informere om det, og jeg aner ikke, hvad det skulle være for?!
Desuden var den modtagede pakke, fuldstændig medtaget ved levering.
Handler aldrig nogensinde her igen!
Bondefangeri fri fragt men bliver…
Bondefangeri fri fragt men bliver tillagt tjenester super smart
Køber aldrig mere her
Bondefangeri free shipping but is added services super smart
Never buy here again
Elendigt
Elendigt. Kundeservice svare ikke, og du kan ikke få returlabel. Jeg har købt nogle gummikanter, der burde kunne klistre på gulvet, men ganske alm. tape til pakker klistre 5 gange bedre, så et fuldstændig ubrugeligt produkt
Rent svindel og gebyr bedrag cirkus
Rent svindel og gebyr bedrag cirkus, hvor der er et forløb med gebyr plat efter et halvt år illegalt trækkes et ubegrundet beløb uden nogen form for handel. Politianmeld det fup foretagende!!!
En tilfreds kunde.
Jeg havde 2 ordre, og brugte min fortrydelsesret. Og uden tøven, returnerede firmaet hele det betalte beløb retur. Så jeg kan kun give dem 5 stjerner. Så jeg er en tilfreds kunde.
Hold dig væk fra denne hjemmeside!
Dette firma smider et tjenestegebyr på 119 kr. oveni din ordre uden OVERHOVEDET at informere om det, og jeg aner ikke, hvad det skulle være for?!
Desuden var den modtagede pakke, fuldstændig medtaget ved levering.
Handler aldrig nogensinde her igen!
Utter thieves
Utter thieves. Twice the cost taken as "Service charge" AFTER checkout. The even more taken. DO NOT USE.
100% Garanti at du bliver svindlet
100% GARANTI AT DU BLIVER SVINDLET.
Mangler du spænding i dit liv så er dette firmaet som med sikkerhed svindler dig. Spændingen ligger i hvor meget de svindler dig for!
Faktureres for varer du ikke har bestilt. Faktureres for underlige beløb som du overhovedet ikke er viden om.
Du modtager aldrig en reel faktura.
Trækker penge fra din konto inden du kan nå at blinke.
Skouv
Fup firma Bestiller varer til 170kr…
Ha jeg nåede lige at spærre mit kort efter at have opdaget det er et svindler firma
Fup firma Bestiller varer til 170kr Afvist alle deres smarte tilføjelser Alligevel ender det med at koste mig 383 kr Så jeg skal have fat i Forbrugerklagenævnet Det er sgu urimeligt det her Oven i købet er de så frække at påstå de har fri fragt
Susanne Lindmann
Gad vide om mine varer i det hele taget kommer Det er jeg spændt på
Susanne Lindmann
Bestilte for 85kr ville få gratis fragt…
Bestilte for 85kr ville få gratis fragt pga. første bestilling
Regning med tjenester for 161kr
Jeg har spærret mit kort
Svindel og fup
desværre gik jeg først på trustpilot…
desværre gik jeg først på trustpilot efter køb. Købte en given ting for 105.- med gratis forsendelse, netop som jeg betalte fik jeg gave oveni og 266.- i tjenester : miljø opladning og transport forsikring.
Annullerede mit køb med det samme men Sarah påstod den var på vej. Fik den efter 10dag.
Fup og svindel!!!
De er fulde af fup
De er fulde af fup - umulige at få fat i, som flere andre skriver.
En god huskekage på at tjekke på Trustpilot - hold jer langt væk!!
Spær dit betalingskort og politianmeld dem
Efter betalingen kunne jeg se på ordrebekræftelsen at de havde lagt kr. 119 oven i mrk. tjeneste… (hvordan kan det lade sig gøre efter tjek ud?). 3 minutter efter gør jeg indsigelse og forsøger at annullerer ordren. Efter 5-6 forgæves mail - hvor de svarer med alt muligt fake og iøvrigt trækker beløbet på min konto, har jeg givet op, spærret mit betalingskort, gjort indsigelse i banken og politianmeldt dem.
HVA i alverden
HVA sker der😱
Jeg skulle købe en helt enkelt billig vare. Kradsemåtte til min kat.
Jeg betalte en pris og tjekkede ud med den blot for at se jeg via min mailadresse var blevet bonnet 119kr MERE for såkaldt SERVICE🙈
Nu har jeg ringet til banken og de har sagt de også kan se en US transaktion fra dem 🥶😱 argh mand hvor anstrengende nu skal jeg anskaffe mig et nyt kort fordi mine informationer er havnet hos et forbryderfirma - kæmpe fup og fidus firma. Jeg skulle have læst anmeldelser først ser jeg nu
Sælger dårlige kopi-produkter
Fik dog min vare efter meget lang tid, men desværre modtog jeg et dårlige kopi-produkt. Der bliver reklameret med originale produkter på billederne, men man modtager dårlige kopi-produkter.
Advarsel mod fup og fidus
Jeg var dum nok til at give Ozerty min emailadresse, INDEN jeg tjekkede dem på Trustpilot. Stor fejl. Den rabatkode, som de sagde, de ville sende mig, kom aldrig. I det mindste fik det mig til at stoppe op og tænke mig om, så jeg ikke gik videre, men nu har de min mailadresse, som de garanteret bruger til at dynge mig til i lor..mail og/eller sælger til andre, der gør det samme. Jeg har allerede fået de første!! Hold jer HELT væk fra det fupfirma!!!
God kvalitet. Lang leveringstid
Min oplevelse med Ozerty har været tilfredsstillende. Fik tracking nummer så jeg kunne følge forsendelsen. Har netop modtaget varen som virker til at være en udmærket kvalitet set i forhold til den lave pris. Eneste minus er 1 mdr. leveringstid. Det må kunne gøres bedre.
Øv at jeg var så dum
Øv at jeg var så dum! Jeg skulle have tjekket anmeldelserne inden jeg bestilte.. Tjenestegebyr på 119 kr. som der ikke står nogen steder vil blive opkrævet og varen er ikke engang modtaget. Kundeservice er latterlig dårlig! Svindel - hold jer langt væk!!
Hvis der var minus stjerner havde jeg…
Hvis der var minus stjerner havde jeg givet det til firmaet Ozerty. Kom desværre til at udfylde en bestilling men da jeg så de forlangte nærmest det dobbelte i tjenestegebyr (udover transport) trykkede jeg ALDRIG på betal. De sendte alligevel og trods flere skrivelser holder de fast i ekstra betaling på 119 kroner. Svineri og tyveri. Aldrig nogensinde om jeg vil bestille noget der, så tænk jer om. Mvh Sussie Briston
L’expérience Trustpilot