Den allerdårligste service. Jeg refunderede også deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar på refusion. Et så dårligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nødt til... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Voir plus
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
ESCROCI!!!
La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au spus ca au trimis pachetul, dar nu am primit nimic, nici un awb macar! Le-am scris imediat sa anuleze comanda si au spus ca din pacate nu se poate, ca a fost trimisa deja!
Sunt doar niste escroci! Dar trebuie facuta plangere neaparat, mai ales ca atatia au patit-o!!!
Svindelfirma
0 stjerner det er et svindelfirma, som mange andre har skrevet, der bliver trukket gebyrer på varerne, som ikke bliver oplyst.
Prøvede at annullere varen men fik en løgn om at varen var klar til forsendelse.
Benyt ikke det firma.
Ombudsmanden får besked om svindlen.
Har prøvet at mail til dem for at…
Har prøvet at mail til dem for at annullere/ opsige abonnement hos dem hvor de trækker 229 hver 4 måneder da jeg ikke har været opmærksom på da jeg købte en gang i sommer noget hos dem at jeg bandt mig til et abonnement hos dem .. prøver nu på den mail de oplyser på deres hjemme side at komme ud af mit abonnement uden held da når jeg sender får oplyst at mail ikke findes
Tyveri ved højlys dag.ren svindel i…
Tyveri ved højlys dag.ren svindel i skal ikke handle her de snyder og bedrager.
Tyveri ved højlys dag
Tyveri ved højlys dag - som tricktyve på strøget ...
Jeg kan 100% tilslutte mig de oplevelser der bliver beskrevet her
Både mht mystiske pop-up's man ikke kan komme rundt om, efterfulgt af en mere end en fordobling af købsbeløbet, syge søforklaringer om at annulering ikke var muligt da ordren allerede var vej (jeg skrev til dem mindre end 5 min efter siden selv havde gennemtvunget ordrebekræftelsen), og om "co2-gebyr for små forsendelser" som var tydeligt beskrevet og også muligt at fravælge osv - hvilket er direkte løgn, i et robotsvar
Jeg har stadig ikke modtaget varen selvom den allerede var afsendt mindre 5 min efter ordren var afsluttet
Jeg bøvler også nu med spærret kort osv jeg midt i julehandlen
Øv, bøv - Fup og svindel, kan jeg bare sige ....de burde straffes ...
Absolut bondefangeri
Absolut bondefangeri! Deres hjemmeside er opsat som spam og hakker automatisk ting af, som medfører extra betaling. Dette er i strid med forbrugerombudsmanden. Og jeg hælder faktisk til at indberette dem.
Svindelfirma!!!
Svindelfirma!!!
Fandt linket til dem via Ønskeskyen. Da jeg skulle betale poppede der pludselig flere vinduer op med anmodning om tilvalg. Jeg forsøgte at lukke ned men da var det åbenbart for sent. Jeg nåede ikke at godkende med mit id før ordren var bestilt - dog med såkaldte “ekstra tjenester”. Skrev til dem dagen efter, at jeg ønskede ordren annulleret. De svarede, at det desværre var for sent da min ordre var sendt. Her 4 uger senere har jeg stadig ikke modtaget varen og nu begrunder de med, at varen desværre er forsinket.
Efter mit køb, kontaktede jeg straks min bank, som fortalte at firmaet er på listen over “Svindel-firmaer” og de rådede mig til at spærre mit kort, hvilket jeg gjorde.
Det rr ubegribeligt at de kan fortsætte uden der bliver grebet ind. Jeg blev snydt for 400 kr.
SVINDELFIRMA
Bestilte en vare til 43 kr. I samme sekund jeg havde tastet mine kortoplysninger gik siden ned og jeg godkendte intet.
Efterfølgende skrev jeg til Ozerty, at jeg ikke havde bestilt noget og hvis ordren alligevel var gået igennem, skulle de annullere den. Ringede også, men ingen tog telefonen. Udfyldte en formular på deres hjemmeside om, at jeg ikke skulle have noget fra dem.
Blev de følgede dage spammet til fra Ozerty med, at min ordre ikke var afsluttet og jeg svarede igen, at jeg ikke skulle have noget.
I dag skriver de så, at varen alligevel afsendt fra Ozerty med ekspreslevering (har jeg ikke bestilt) og jeg har ikke godkendt ordren eller tastet via MitID.
En ting til 43. kr. kommer nu til at koste over 300 kr. pga ekspres og noget miljø..... !!
Det er simpelthen fup og svindel og som andre skriver - havde jeg bare startet her i stedet for direkte hos Ozerty.
Advarsel
Advarsel, advarsel
Stort svindelfirma, hold dig langt væk fra dem, de trækker flere penge end de skal fra din konto⚠️⚠️⚠️
Snyd på ordrebekræftelse
Jeg ville ønske, jeg, som jeg ellers plejer, havde tjekket firmaet herinde før køb, men desværre skete det samme for mig mht. ekstra beløb, det ikke var varslet.
Snyd på ordrebekræftelse.
Pludseligt er der lagt 119 kr. på i Tjenester på en ordre på 105 kr.
Det blev en noget dyr lampe.
Snyd på faktura.
Snyd på faktura.
På en ordrebekræftelse står der Tjenester 119 kr. oven i prisen.
Jeg bestilte et armatur til 105 kr., og det bliver pludselig over dobbelt så dyrt.
Svindel!
Kan kun tage del i alle andre reviews…
Kan kun tage del i alle andre reviews her. Jeg gik ind på siden fordi et familiemedlem havde linket dertil i Ønskeskyen - indtaster betalingsoplysninger og vil gå videre til godkendelse, men da jeg synes hele siden pludselig virker mystisk, lukker jeg browseren ned. Jeg tænker alt er ok, siden jeg ikke har godkendt endeligt med fx MitID og ikke har fået nogen email eller lign med ordrebekræftelse. Tjekker så min netbank hvor jeg kan se at et beløb fra dem er blevet trukket. Nu må jeg spærre mit kort.
Ozerty er et fup firma som pådrager…
Ozerty er et fup firma som pådrager folk skjulte omkostinger. Havde jeg bare læst jeres elendige reviews enden jeg bestilt hos jer. Lige efter jeg bestilt en vare, fik jeg at vide at prisen var næsten det dobbelte fordi I kræver at man bestiller flere varer af "miljømæssige hensyn", ellers skal man betale en miljøafgift..Jeg afbestilte med det samme men I påstår at pakken er på vej så det kan man ikke, men man må gerne bestille flere varer. Jeg fraråder ALLE at bruge jere uærlig firma. Føj! Hvis jeg kunne give negative stjerner ville jeg. EEN stjerne er for mange.
Havde jeg dog bare læst anmeldelser…
Havde jeg dog bare læst anmeldelser først. Køb aldrig hos ozerty. Jeg købte et smart watch, betalingen gik fint, men derefter gik alt galt. Jeg blev ikke ledt til mid id for godkendelse, det blev bare sprunget over. I stedet blev jeg bombarderet med mystiske tilbud til favorable priser, som jeg takkede nej til. Jeg kunne ikke komme fra siden uden at besvare disse ja tak tilbud. Da der kom en ordrebekræftigelse, var det alligevel lagt oven i beløbet. Jeg endte med at spærre mit kort. Jeg var bange for hvad jeg ellers havde "takket nej" til
Pas på !!
Heldigvis har jeg ikke fuldført en bestilling hos ozerty.
Men alligevel, de rykker mig konstant, flere gange dagligt for at jeg går videre med ordren. Selv om jeg har nævnt dag efter dag, at jeg vil ikke modtage deres spams.
Og selvfølgelig kan de aldrig træffes på telefon…
0 stjerner. SVINDELFIRMA !!!!!!
Vi bestilte i november, algefjerner til akvarie..
Pris på hjemmesiden 85,- kr fragtfrit !!! Vi måtte så alligevel betale kr 47,- i fragt men, men, men, Ozerty hævede kr 223,- + 47,- på vores konto!!!!
Som om det ikke var nok - har Ozerty i går 03.12. hævet kr.. 299,-
Til Ozerty kan vi kun sige : betal vore penge tilbage
straks !!!!!!
Til alle Jer derude : bestil ALDRIG noget hos dette svindlerfirma !!!!!!!!
SVINDEL PÅ HØJESTE GRAD
Det er det største svindel nummer der findes jeg købte en parfume for 84 og de trækker derefter 204 kr fra mit kort og parfumen kom aldrig der blev taget kontakt til dem men har ikke fået mine penge tilbage
Criminal company
I never pressed ok to confirm the buy. This company stole money from me, i will report to the police if my money is not back by tomorrow.
De er et svindel firma der stjæler…
De er et svindel firma der stjæler folks penge.
Jeg tryggede aldrig godkend efter at have indtastet mine oplysninger, da jeg pludselig syntes det hele virkede som et fup nummer.
Da jeg 5 min senere, efter at have lukket ned for siden, kigger på min konto er der blevet trukket 204 kr. uden jeg ved for hvad og hvorfor.
De er selvfølgelig blevet kontaktet men har intet hørt endnu...
Hold jer langt væk fra dem
L’expérience Trustpilot