Lynhurtig levering og altid konkurrencedygtige priser. Udover altid lynhurtig levering, laves der ofte gode dagtilbud, og ca. 1 gang pr måned laves der live salg med attraktive priser. Vender... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg skulle have internt Prismatch og de fiksede det med det samme, derudover fik jeg leveret dagen efter bestilling. Klasse service!
Har både været i butikken og bestilt fra deres webshop Begge ting var helt fantastiske, de har ekstrem god kundeservice i butikken og er meget venlige og hjælpsomme til at finde det rette bat... Voir plus
Søgte nyt udstyr valget faldt på padle shoppen. Nem overskuelig hjemmeside gode priser og når vare men bestiller er der næste dag nok også pga. det store udvalg af pakkeleverandører så for de min beds... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Padelshoppen er Danmarks førende padelshop med mærker som ZERV, Bullpadel, NOX, HEAD, Wilson, Babolat, Asics og mange flere. Hos os finder du et højt udvalg, men til de laveste priser. Vi har alt du skal bruge for at kunne brillere på banen og sidder klar til at rådgive dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi er kendt for vores hurtige levering (1-2 hverdage), vores priser, lange returret og ekspertviden på området. Vi har også fysisk butik på Holkebjergvej 120,Odense SV og Peter Bangsvej 97, Frederiksberg. som du er meget velkommen til at besøge.
Coordonnées de contact
Holkebjergvej 120, 5250, Odense SV, Danemark
- info@padelshoppen.com
- padelshoppen.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Godt køb af nyt padelbat
Godt køb af nyt padelbat. Gode beskrivelser og rådgivning på webshoppen. Super hurtig levering
Godt udvalg til fornuftig pris
Fik som håbet leveret dagen efter bestilling.
Alt kørte som smurt på deres fine og overskuelige hjemmeside.
super god service
super god service. Jeg har modtaget mine produkter og alt er som det skal være.
Hurtig levering af super gode produkter…
Hurtig levering af super gode produkter og til en fair pris.
Og helt fantastisk hvad angår reklamation. Kæmpe tillid til Jer!
Prisen på boldene og den hurtige…super service
Prisen på boldene og den hurtige levering
Super service og kompetent personale.
Super service og kompetent personale.
Gode beskrivelser af varer. Samt nem og overskuelig hjemmeside.
Og ærlighed, det sætter jeg stor pris på.
Har købt flere gange her og det bliver jeg ved med.
Desuden virkelig gode tilbud de kører til tider. Værd at følge med i.
At tingene altid er kommet til tiden burde måske være en selvfølge. Men ikke mindre er jeg super glad for det også
Super god service som altid
Super god service som altid
Hurtig levering og kompetent medarbejder
Jeg fik en super hurtig service på nul komma fem
Jeg fik en super hurtig, rar og 5 stjernet service fra Jonas inde fra Padelshoppen.com
Kæmpe ros til ham.
Har altid oplevet god og hurtig kontakt når jeg har henvendt mig gennem instagram, og i deres butik på Frederiksberg bliver man mødt af alle ansatte med et smil og oprigtig lyst til at hjælpe.
Vil altid kigge vejen forbi padelshoppen online og fysisk, før jeg ser efter konkurrenterne.
Igen et stort tak til Jonas. :-)
Købte en nederdel under padelsiden og…
Købte en nederdel under padelsiden og modtager en model uden lommer til boldene. Det er ikke seriøst at sælge en vare til padel uden at gøre opmærksom på, at der ikke er lommer i.

Réponse de Padelshoppen
En fornøjelse
det er en fornøjelse at handle på Padelshoppen de har alt hvad man kan ønske sig og det til en god pris og så er leveringen altid super hurtig
Super god service og hurtig levering
God service og ingen problemer med leveringerne
Har købt hos Padelshoppen flere gange både på nettet og i deres fysiske butik på Frederiksberg. I butikken får man god dog kyndig vejledning. Har aldrig oplevet problemer med leveringerne, når man bestiller på i webshoppen, mine vare kommer hurtigt og ingen fejl hverken på produkterne eller hvad de levere.
Padelshoppens live sale på FB er en god måde at få info om produkterne, og besparelserne er også værd at tage med.
Kan klart anbefales
Nem og overskuelig hjemmeside.
Levering i løbet af 24 timer.
Super godt!
Super kundeservice
Hurtig levering og opleveret super kundeservice.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler hos dem.
Zerv Swift Pro Light
Første gang jeg køber et nyt padel bat på padelshoppen. Jeg havde set mig lidt lunt på Zerv Swift Pro Light modellen. Inden jeg købte det skrev jeg en mail til padelshoppen hvor jeg spørger ind til forskellen og ligheder mellem Zerv battet og mit normale bat, Babolat Counter Vertuo. Da der er gået nogle dage, uden svar/tilbagemelding fra padelshoppen, satser jeg og køber Zerv battet. Og jeg må sige jeg er glad for mit køb. Virkelig lækkert bat hvor der stadig er masser af kontrol men hvor der også er fint med power i. Så battet vil jeg klart anbefale. Eneste grund til at jeg "kun" giver 4 stjerner er manglende svar på min henvendelse inden købet. Bortset fra det er jeg fuldt ud tilfreds med battet og leveringstiden 😉
L’expérience Trustpilot