Jeg har haft en fantastisk oplevelse med padelspecialist. Der har været fantastisk service hele vejen igennem. Battet blev hurtigt leveret og da jeg desværre måtte reklamere over battet fik jeg et nyt... Voir plus
Super god kundeservice Jeg købte et par sko via gavekort, men skulle bruge en anden størrelse. Efter anbefaling bestilte jeg et nyt par og returnerede de gamle. Der opstod lidt forvirring omkr... Voir plus
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Padel Specialist 🎾🔥 Jeg bestilte en padelbat og 5 rør bolde, og jeg er virkelig imponeret! 🙌 Leveringen var super hurtig 🚚💨 – det hele kom lynhurtigt f... Voir plus
Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle vælge til mit næste bat, så jeg besluttede at kontakte et par butikker for hjælp, og Peter var hurtig til at svare både første gang og var klar i sin anbefaling,... Voir plus
Écrit par l'entreprise
• Padel gear
Halkjærvej 16B, 9200, Aalborg SV, Danemark
- +45 60716992
- info@padelspecialist.dk
- padelspecialist.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Mit første køb hos Padelspecialisten
Mit første køb hos Padelspecialisten - men helt sikkert ikke sidste! Hurtig levering 😃👍🏼
Vanvittig Service og hurtigt svar fra kundeservice
Efter at have bestilt et padelbat som var pakket og klar til at blive sendt, havde jeg fortrudt det og ville gerne have et andet bat, men det var ingen sag for padel specialisten.
Kort tid efter jeg havde skrevet til deres kundeservice var Peter klar til at hjælpe mig, og det løste sig på ingen tid og det var endda black friday.
Tusind mange tak for en god oplevelse padel specialisten :)
Super service
Alt som det skal være
Alt som det skal være, lynhurtigt ekspedition og levering
Hade et spørgsmål som hurtigt blive…
Hade et spørgsmål som hurtigt blive besvaret på en søndag.
Hurtigt levering.
Og ingen problemer 👍
Super god kundeservice med hurtigt svar
Fremragende service
Skulle have nyt bat. Havde selv sjusset mig frem til et NOX AT10 Genius 12K by Agustín Tapia 2025. Men det første Peter sagde var kig lige på NOX ML10 Quantum 3K By Miguel Lamperti 2025. "jeg har det selv i min bag"
Og med lidt selvransagelse, alder og erfaring taget i betragtning, så kunne jeg godt se at han havde ret.
Er nu efter 6 timers brug vildt glad for det valg :-)
God hjælp, hurtig tilbagemelding som udfordrede mig og en absolut fair pris.
Alt godt, bare lige indpakningen
Meget fint produkt og service. Jeg ville dog elske at se lidt mere af indpakningen. Synes ikke de kom i nok indpakning. Jeg havde forventet en kasse men fik blot en pose. Udover det var alt perfekt
God service og hurtig levering
God service inden køb, hurtig svartid og da bestillingen blev foretaget var der kort levering. Alt i alt en super oplevelse 💪
Fantastisk Service!
Super god og hurtig service.
Super god og hurtig service.
Havde også lidt spørgsmål som blev besvaret inden for en time om aftenen.
Jeg var I tvivl om valg af bat, form og type
Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle vælge til mit næste bat, så jeg besluttede at kontakte et par butikker for hjælp, og Peter var hurtig til at svare både første gang og var klar i sin anbefaling, og ærlig.
Så uoverensstemmelser på scorer kortet i deres test, Peter hurtig ude med et svar på mine spørgsmål og de har rettet scorekortene.
Jeg har bestilt, mit bat, og jeg glæder mig til at komme ud og prøve det 😄 tør godt give 5 stjerner forud for battet.
Bestilte i går modtog i dag
Bestilte i går modtog produktet i dag, lækkert produkt og hurtig levering.
Lækker hjemmeside.
Mega god service og hurtigt levering
Mega god service og hurtigt levering
Super vejledning i valg af udstyr
Super vejledning i valg af udstyr. Varen blev leveret allerede dagen efter – til en rigtig god pris. Lige præcis sådan en service sætter vi mellemledere stor pris på :-)
Super service
Igen en fantastisk oplevelse som altid. Havde en reklamation på en taske - denne løste padelspecialisten til fuld tilfredshed og med fantastisk service.
Handler meget gerne her igen og giver med glæde de varmeste anbefalinger.
Prismatch på padelbat
Havde fundet et padelbat på en anden side, hvor Peter lavede prismatch, selvom det ikke var en dansk hjemmeside - klar anbefaling herfra