1. Prestataire spécialisé en études de marché

YouGov Shopper er et fællesskab for personer, som deler informationer om deres indkøbsvaner. Ved at rapportere indkøb hjælper vores medlemmer virksomheder med at forstå, hvad forbrugerne køber og hvorfor, så udbud af varer og indkøbsoplevelser kan optimeres efter forbrugernes behov og ønsker. Hos YouGov Shopper bruger vi derfor data til at give strategisk rådgivning om indkøbsadfærd, trends og strømninger til aktører i danske dagligvarebutikker med det formål at udvikle dagligvarehandelen i Norden. Medlemmer af YouGov Shopper spiller dermed en vigtig rolle i forhold til fremtiden for indkøbsmuligheder, og modtager en række fordele som tak for at dele deres indkøbsdata. YouGov Shopper er ejet af YouGov, som er en af verdens største analysevirksomheder med aktiviteter i mere end 100 lande. Vi analyserer alt fra medievaner og teknologi til detail salg, samt finansielle emner. I Norden har YouGov Shopper specialiseret sig i analyser af indkøbsvaner og adfærd. Vores dygtige analysekonsulenter går i dybden med det data, som medlemmer registrerer. Vi er derfor hele tiden opdateret på indkøbsadfærd, trends og udviklingen i den danske dagligvarehandel. Som medlem af YouGov Shopper er du med til at gøre en forskel. Tilmeld dig i dag og optjen dine første point!

4,0

Bien

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Excellent site

Excellent site, enquêtes intéressantes, scan des produits parfois fastidieux mais intéressant pour surveiller les prix, base de données pas toujours efficace mais application correcte.

3 octobre 2022
Afficher les avis dans toutes les langues. (155 avis)