Hyvä valikoima tuotteita, osasta puutteita, mutta ilmoitus tavaran saapumisesta varastoon toimi loistavaSti. Bringin toimitusinfo puutteelista ja tavaran noutopisteet harvassa. Mahdollisuutta toimitu... Voir plus

Muuten hyvä, mutta mielestäni tuotteen nimi ei kuvaa tuotetta. Käymisastiassa on asteikko 12L asti. (Näkyihän tämä tuotekuvissa, mutta olin huolimaton.) Nyt kun nimi on "Käymisastia 15L" niin aloitt... Voir plus

Nopea toimitus, ystävällinen palvelu. Puhelimella kauppa ei toimi kuten tietokoneelta, jossa kaikki aukeavat hyvin. Suomenkielistä ohjetta jäin kaipaamaan. Mutta ystävällisesti sain sähköpostilla se... Voir plus

1. Magasin de matériel pour le brassage de bière

Panimoyhtio.fi-sivustolta löydät parhaan valikoiman kotipanimolaitteita ja ainesosia oluen valmistukseen. Kotona valmistaminen ei ole vaikeaa, ja me autamme mielellämme pääsemään alkuun antamalla ohjeita ja vinkkejä, kuinka tulla hyväksi kotipanimoksi. Se on helpompaa kuin luulet!

4,3

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,3

75 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Order Make 22.6 and at 27.06 i get mail…

Order Make 22.6 and at 27.06 i get mail for deliveri take longer by 3 days. So sum of waiting is 7-.... Days

22 juin 2026

Kiitos palautteestasi.

Pahoittelemme, että toimitusaika ei vastannut odotuksiasi. Olemme olleet sinuun yhteydessä ja ilmoittaneet etukäteen, että toimitus tulee kestämään tavallista pidempään. Lisäksi Posti ei käsittele lähetyksiä viikonloppuisin, minkä vuoksi toimitusaikaan kertyi muutama ylimääräinen päivä.

Ymmärrämme, että odottaminen voi olla turhauttavaa, mutta toimitus tapahtui arvioidun aikataulun mukaisesti. Arvostamme kärsivällisyyttäsi ja toivomme, että olet tyytyväinen tuotteeseen saatuasi sen.

Ystävällisin terveisin
Panimoyhtiö

Tuo käymisastia vuotaa hanan kohdalta…

Tuo käymisastia vuotaa hanan kohdalta ja yhtiö ei suostu korvaamaan tilalle ostamaani uutta astiaa.En suosittele ostamaan täältä mitään!

13 juin 2026

Kiitos palautteestasi.

Pahoittelemme, että käymisastian kanssa on ilmennyt ongelmia. Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai se vuotaa, sen voi luonnollisesti reklamoida, mutta reklamaatiot käsitellään sähköpostitse asiakaspalvelumme kautta.

Emme valitettavasti löydä tietojemme perusteella yhteydenottoa asiakaspalveluumme tähän liittyen. Pyydämme ystävällisesti ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse ja liittämään mukaan kuvia tuotteesta sekä tilausnumerosi, niin tutkimme asian ja löydämme ratkaisun mahdollisimman nopeasti.

Ystävällisin terveisin,
Panimoyhtiö

Pettynyt

Olen pettynyt tilauksen alennukseen.gmail10

4 mai 2026

Hei,

Pahoittelemme pettymystä alennuskoodin suhteen.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@panimoyhtio.fi, niin autamme mielellämme 😊
Oikea alennuskoodi on muuten: EMAIL10