Et firma hvis chauffører åbenbart synes de har fortrinsret til ladestandere, maser sig ind foran køen og chaufføren er ligeglade med sin bil, går i stykker ved sammenstød for at komme først til lader.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig flinke og høflige folk der kom og hentede vores 5 poser med pant, og de bar de nye rammer sodavand helt ind til huset. Utrolig nemt og det fungerede bare. Selvfølgelig er de noget dyrere på... Voir plus
Dejlige mennesker, som altid kommer til tiden, og leverer dejlige sodavand. Lækkert ikke skal stå med en fedtet pose og aflevere sin pant, i et supermarked , hvor pant automaten kun virker hver ande... Voir plus
Jeg har benyttet mig af deres service i de sidste to år hos mit firma og jeg har endelig taget mig sammen til at give dem lidt offentlig ros. Flot og gennemført arbejde fra venlige og smilende medarbe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lad os hjælpe hinanden med at få panten retur. Du ringer eller skriver og vi afhenter jeres pant. Mere simpelt kan det ikke blive. – Pant afhentning gjort nemt. Om du ønsker nye drikkevarer for værdien I har i pant, eller om I ønsker at donerer beløbet til et godt formål er op til dig. Vi støtter bl.a foreningen Bryd Tavsheden, som arbejder for at oplyse om, forebygge og afhjælpe vold mod børn og unge i nære relationer. Vi tager også gerne dåser med uden pant. Om du er erhverv eller privat person, gør os heller ikke spor. – Så længe vi får panten retur.
Coordonnées de contact
Teglværksgade 27, 2100, København Ø, Danemark
- kundeservice@pant-guruen.dk
- pant-guruen.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig søde og nemme at komme i…
Virkelig søde og nemme at komme i kontakt med, deres service kan kun siges at være præcis som den skal være. Det er dejlig nemt og ikke til besvær, bruger dem helt sikkert igen
Super god service og altid til tiden!
Super søde
Super søde, altid god service, kommer hyppigt og tømmer din arbejdsplads for pant + de efterlader en kasse sodavand hvis du er heldig! :D
Nemmere bliver det ikke!
Nemmere bliver det ikke!
Glem alle de kedelige lange køer i den lokale supermarked eller pant-station med snaskede fingre. Det her, det fungere bare! Tak!
Genialt!
Genialt koncept! De er megasøde, kommer hurtigt og som aftalt og så er det bare fedt, at man ikke selv skal gå ned med dryppende pantposer. Største anbefaling 🤗

Pantordning der fungerer
Fantastisk service! De kommer og henter panten, når det passer dig og kvitterer med sodavand/øl. Super god kundeservice også 👏🏻
Jeg har benyttet mig af pant-guruen i…
Jeg har benyttet mig af pant-guruen i snart et halvt år, og har været meget tilfreds med deres service. Det er altid en god oplevelse, og kan på det varmeste anbefales.
Fantastisk pantløsning med enestående…
Fantastisk pantløsning med enestående service
Efter flere års brug af denne pantvirksomhed er jeg stadig begejstret. Slip for køen ved supermarkedets pantautomat eller turen til en pantstation. Det ekstraordinært høje serviceniveau er virkelig imponerende. Professionel og venlig betjening hver gang. En problemfri og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale denne virksomhed til alle, der ønsker nem og pålidelig pantafhentning. Tak for fantastisk service!

Genialt koncept
Har gjort brug af Pant Guruen en håndfuld gange hjemme i privaten, og må sige at det bare fungerer. Hader selv at pante, og kan nu med god samvittighed komme af med de tomme dåser!
Glimrende og stabil service
En virksomhed som yder en stabil og behagelig service - glade og smilende medarbejdere. Et smart koncept med et godt formål. Tak for sodavand!

Varmeste anbefaling herfra
Virkelig søde folk, som er fleksible, servicemindede og hurtige i kommunikation, booking og selve afhentning. Varmeste anbefaling.
Har brugt dem i et par år efterhånden
Har brugt dem i et par år efterhånden. Ud over at det er dejligt ikke at skulle stå i kø nede ved supermarkedets pantautomat, eller selv skulle køre langt til en pantstation, så er deres serviceniveau ekstraordinært højt

Nem løsning
Nem løsning, så man ikke selv skal slæbe pant til supermarkedet. Vi kan stille vores pantsæk ud på terrassen og komme hjem til en ramme sodavand senere samme dag - det er skønt!
Jeg savner dog altid en opgørelse, når panten er blevet afhentet og talt op, så vi ved, hvor mange penge det drejer sig om. Det får man lige nu kun oplyst, hvis man selv ringer til dem. Det bør I få tjek på, så jeres ellers meget troværdige virksomhed kommer helt op på øverste hylde! :)
Afhentning til tiden og nem og hurtig…
Afhentning til tiden og nem og hurtig bestilling.
Hurtigt og effektivt til en god pris
Jeg har indtil videre kun oplevet at de er hurtige og til en god pris.
Jeg har nok et par sække hver anden måned, og det klarer de uden problemer.
Rigtig glad for mit samarbejde med jer
Rigtig glad for mit samarbejde med jer! Der ikke en finger at sætte! Medarbejdere med godt humør og som får klaret opgaven til perfektion hver gang!:)

Top klasse service
Top klasse service, de kommer til tiden og gør hvad de skal! Kæmpe ros herfra, super glad for samarbejdet med jer. TAK!

L’expérience Trustpilot