Lisez les avis des autres
Helt fantastisk virksomhed! Hurtig levering (fortæller min mor, da hun bestilte varen som gave til os). Da farven på produktet ikke var som forventet tog jeg kontakt til parcellet.dk. J... Voir plus
Fantastisk service! Havde fået bestilt en alt for stor sko til den ældste om aftenen, fik næste dag via sms og en mindre opringning en perfekt guidning til den rigtige størrelse og annulleret den førs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super super fin service af Mia. Havde bestilt 2 dyner en medium og en heavy, mia kontakter mig for at høre om det var fordi jeg ville prøve begge dyner og kunne mærke kvaliteten. Så ville hun nemlig... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin pour enfants
- Magasin de vêtements pour bébés
- Magasin de puériculture
- Magasin de vêtements pour enfants
- Magasin de chaussures
- Magasin de maillots de bain
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Parcellet.dk finder du økologisk børnetøj og babyudstyr fra de bedste danske og internationale mærker. Øko-luksus til nye verdensborgere 0-6 år.
Coordonnées de contact
Perlegade 57, 6400, Sønderborg, Danemark
- kundeservice@parcellet.dk
- parcellet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vare står som på lager - ej korrekt - svarer ikke på mails
Var inde på Parcellets hjemmeside. De havde lige den bamse, jeg søgte. Og den var sørme på lager. Men ak, glæden var kort. Ved bestilling blev jeg viderestillet og fik beskeden " Øv, siden findes ikke" og med BabySams logo.
Har, tilbage til den 26. og 27. november, sendt 2 mails til Parcellet for at høre:
1. Om de ikke bør fjerne varen fra deres hjemmeside? (STÅR D.D. STADIG SOM: "På lager - kr. 239,95 - KØB HER")
2. Om de evt. har Albee Brumbasse i deres butik?
3. Om de er en del af BabySam?
Jeg har desværre intet hørt.
Fantastisk service
Fantastisk service, gode priser og de sødeste hjælpsomme piger i verden.
Altid 100% top
Altid dejlig og behagelig oplevelse at handle hos Parcellet. Jeg har været kunde de sidste 5 år og der er altid god service, hurtig levering og hurtig hjælp at få. Tak for det. ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik aldrig svar på et spørgsmål, selvom de havde set beskeden. Dog synes jeg at servicen halter lidt. Det kan godt gøres bedre! Ellers fin vare.
Update: fik en besked af Parcellet efter anmeldelsen. Alt er i den skønneste orden.

Réponse de Parcellet.dk
Helt fantastisk virksomhed
Helt fantastisk virksomhed!
Hurtig levering (fortæller min mor, da hun bestilte varen som gave til os).
Da farven på produktet ikke var som forventet tog jeg kontakt til parcellet.dk.
Jeg har både haft korrespondance med Mia og Trine derfra og deres kundeservice er “next level” - helt exceptionel.
Jeg kendte ikke til virksomheden før - men!
Bestemt ikke sidste gang vi handler her :-)
Modtog et defekt produkt, fik erstatnings produkt
Der jeg åbnede min pakke i går kunne jeg se at det ene produkt var defekt. Jeg skrev en e-mail til deres kundeservice og spurgte ind til hvordan jeg skulle sende det retur for, at få det byttet til et nyt produkt.
Kl 8 i morges modtag jeg en e-mail om, at de sender et nyt produkt. Og modtog kort efter en e-mail om at pakke er pakke og klar til forsendelse.
Er meget imponeret over hurtig, effektiv og god kundeservice.
Fuldstændig fantastisk kundeservice
Fuldstændig fantastisk kundeservice. Sendte en reklamation over et defekt produkt mandag aften. Tirsdag bliver min henvendelse besvaret og onsdag står jeg allerede med et nyt i hånden 😊
Top karakterer for den ekspedition
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, hurtig ekspedition og god personlig kundeservice. En kæmpe anbefaling herfra!
Super god service og hurtig retur trods…
Super god service og hurtig retur trods grænsen var overskredet for returret. Mange tak for hjælpen.
Positiv oplevelse
Super hurtig levering og rigtig god service.
Desværre passede sandaler og badedragt ikke (absolut ikke Parcellets skyld), så jeg sendte pakken retur. Dagen efter returneringen er pengene allerede på min konto igen.
Amazing customer service!
I always read reviews and never write them, but I think this time it really deserved it.
First, my order arrived just one day after I ordered it. Very well packed and protected.
The product was as I was expecting and good quality.
And the extra that made it an extraordinary customer service was the handwritten personalized card and the little bag of chocolate that came with the product.
It surely makes me feel like buying again from them. Thank you!
En af mine yndlings børneshops
Så fin en butik. Så lækkert udvalg, gode tilbud og elsker tilbudsmailen med ting jeg tidligere har set på. Nem og hurtig retur og er helt tryg ved at handle her.
Imponerende god service og søde…
Imponerende god service og søde medarbejdere, der står klar til at rådgive og imødekomme diverse ønsker og forespørgsler. Har heller aldrig oplevet så hurtig levering før! Handler helt sikkert her igen.
Wonderful Service
Mia is really helpful and sweet, I definitely recommend calling or sending them an email in case you are looking for something specific and they will help out.
Rigtig god kundeservice
Meget tilfreds med min kontakt med kundeservice. Der var en fejl i min levering. Problemet blev på 2 sek. over telefon og ny levering dagen efter.
Jeg bestilte en fredag og fik leveret tirsdag, og så igen om onsdagen (den manglende vare).
Yderst tilfreds
Super godt😀
Super god kundeservice og gode kvalitets produkter 😀 Jeg havde bestilt en varer og finder en andet varer som jeg vil have med, kontakter kundeservice pr mail og hurtig svar på få minutter. Efter at have aflagt nr 2 ordrer og PostNord sender besked om der er registreret en pakke fra Parcellet. Samt at den bliver sendt til pakkeshop løvbjerg. Jeg ringer for at tjekke om det to ordrer er samlet til en pakke og hvor den bliver leveret. Kundeservice medarbejderen finder pakken, tjekker og bekræfter at det sat til nærboks. Jeg har handlet i deres webshop, hurtig og nem at navigere i 😀 Ser frem til at handle i butikken snarest da det ligger jo i Sønderborg (tæt på Aabenraa)😀
Hilsen en meget tilfreds kunde 🥰
Super god kundeservice og hurtig…
Super god kundeservice og hurtig levering
L’expérience Trustpilot