Party-shoes | the party-shoe webshop Avis 15

4,5

1. Magasin de chaussures

Party-shoes is dé webshop voor Gothic-, Alternative-, Cosplay-, Party-, Dress up-, Speciale gelegenheids-, Fetisj-, Mannen/Unisex-, Shoes & Boots! Party-shoes importeert betaalbare schoenen in kleine en grote maten (34 t/m 49) voor zowel mannen als vrouwen en alles daar tussenin bij Pleaser USA, Inc.® || Naast modellen voor een (voet)maatje meer, kan je ook met een bredere voet of bredere kuit bij ons terecht voor een paar mooie laarzen met ruime schacht of breder voetbed. || Met makkelijk vindbare (omgerekende) maatvoering-tabellen, inclusief informatie en handige tips, hoef je niet onzeker te zijn over het uitzoeken van de juiste maat. || Van alternatieve schoenen en laarzen met flinke plateauzolen van merken als Demonia® tot Drag- en Crossdressing modellen (soms wel tot maat 49) van Pleaser Pink Label®; van Party- en Cosplay footwear van Funtasma® tot Bruidsschoenen en poseer/bikini-wedstrijd schoenen van Fabulicious®. Bij ons is er genoeg aanbod voor schoenen en laarzen die je in een normale winkel niet zo snel zal vinden. || Neem ook eens een kijkje op onze andere webshop Kinky-shoes.nl --> Daar specialiseren wij ons in onder andere paaldans- en exotic- schoenen en laarzen mét en zonder plateauzool maar hebben we ook genoeg aanbod poseerschoenen voor bodybuilding-, fitness- en bikiniwedstrijden en (grote maten) stijlen voor Drag- en Crossdressing. || Met een groot aanbod Pleaser USA merken als Demonia® en Funtasma® is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden! || Merken/Brands: Pleaser USA ®, Pleaser®, Demonia®, Fabulicious®, Funtasma®, Pin Up Couture®, Pleaser Pink Label®, Devious®, Bordello®

4,5

Leuke winkel met leuke schoenen

Leuke winkel met leuke schoenen. Vriendelijke eigenaresse. Houdt je beetje up to date met je order. Gewoon eerlijke prijzen en evt sales bij producten die gestopt zijn met productie, zoals die ik gekocht heb. En kreeg een klein geschenk er bij :)

10 mars 2025

Top schoenen en snelle levering

Top schoenen en snelle levering! Perfect voor mijn feest 💃🏻

8 mars 2024

Yay! Leuk om te horen! 🥳🥳 Veel plezier met de schoenen 😊

Goed

Snelle levering

1 novembre 2023

Bedankt! :) 🥳

Snelle levering

Snelle levering, makkelijk betalen. Kloppend product.

14 octobre 2023

Réponse de Party-shoes | the party-shoe webshop

Helemaal fijn om te horen! :) Veel plezier met je bestelling!

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, goede service en hele mooie schoenen!

14 août 2023

Réponse de Party-shoes | the party-shoe webshop

Bedankt! We doen ons best. Fijn dat de schoenen naar wens zijn :)

Geweldige service

Geweldige service! lief berichtje betreft de doos maar echt super!

25 juin 2023

Réponse de Party-shoes | the party-shoe webshop

Dankjewel voor je review! <3 Het is altijd balen als een schoenendoos tijdens de reis naar ons toe beschadigd raakt maar gelukkig waren de schoenen nog helemaal ongedeerd! Veel plezier ermee :)

Perfect

Snel geleverd, netjes ingepakt. Perfecte hakken. Super blij mee!

10 juin 2023

Réponse de Party-shoes | the party-shoe webshop

Wat fijn om te horen, dankjewel :) Heel veel plezier met de hakken!

Prima webshop

Prima webshop! Schoenen nog sneller ontvangen dan gedacht (moesten geïmporteerd worden). Kwaliteit goed en inclusief leuk stoffen “schoenenzakje”.

2 mai 2023

Réponse de Party-shoes | the party-shoe webshop

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ze sneller hebt ontvangen dan verwacht :) We doen ons best, het is fijn als dat wordt gewaardeerd🥳