Jeg lavede et fejlkøb og skrev efter kort tid til kundeservice for at gøre brug af fortrydelsesretten. Får alligevel information om, at ordren er sendt. Kundeservice vil ikke forholde sig til, at d... Voir plus

Jeg bestilte en hovedpude fra CDON via partypunkten (Nordmagasinet kalder de sig også) . Da jeg modtog den STANK den langt væk af kemikalier , desideret sundhedsskadeligt. Jeg skrev en klage via CDON... Voir plus

Katastrof!! Beställde en laddare som började brinna i min säng! Köpte den från CDON som totalt struntade i min anmälan och efter flera månader hänvisade till Partypunkten i stället som inte går att... Voir plus

Extremt dåligt, undvik detta företag! Varning för att de bytt namn till Nordmagasinet, troligen pga recensionerna. Men det är fortfarande samma usla företag. Köpte leksaker av partypunkten / nordma... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Felaktiv vara ifrågasätts-gör retur så krångligt som möjligt verkar det som.

Jag köpte en stol här som för det första var ganska krånglig att få ihop men tillslut så lyckades jag med det. Jag försökte först att göra en retur för att den var extremt obekväm men då påstod dem att man inte kunde lämna tillbaka en öppnad vara. När min partner sedan skulle sätta sig och stolsitsen fallerade helt så bad jag om retur då det är en felaktig vara samt fara. Dem påstod då att jag ska stå för fraktkostnaden och ifrågasätter om jag monterat fel. Kråonglig kundservice som känns ifrågasättande. Köper ej härifrån igen.

30 décembre 2024

När jag la beställningen och förstod…

När jag la beställningen och förstod efteråt att det var olika leverantörer som CDON samarbetade med och läste här om detta företag blev jag direkt nervös över att jag inte skulle få min leverans, att jag inte skulle få den alls/ eller vara försenad.

Ville då avboka min beställning och det var ju lättare sagt än gjort. CDON, hade kunnat varit tydligare i hur de samarbetar med sina olika leverantörer, hur man avbokar (att det inte går) vid en eventuell avbokning INNAN man beställer.

Jag höll tummarna för att det skulle gå bra till ändå, min leverans har kommit och inte alls försenad, jag lyckades inte hitta någon hemsida till företaget men hittade bolagsfakta. Det såg bra ut för företaget rent ekonomiskt och då drog jag slutsatsen att ett opålitligt företag hade det inte gått så bra för.. Det positiva är att man kan följa sin order i beställningen iaf.

Så dessa recensioner här skrämde upp mig ( i onödan) och min negativa kritik är främst mot CDON.

17 décembre 2024

VARNING! VARNING

VARNING!! VARNING!!!

HANDLA INGENTIG SOM KOMMER FRÅN DENNA FIRMAN!!

LURAR FOLK.

VI HAR KÖPT EN BREVLÅDA FRÅN CDON.
NÄR VI VILL RETURNERA DEN SÅ HÄNVISAR DOM TILL LEVERANTÖREN DVS PARTYPUNKTEN.

DESSA GÅR INTE ATT KONTAKTA FÖR EN RETUR.
UTAN EPOST KAN MAN INTE RETURNERA.

16 décembre 2024

Lurendrejeri

Har beställt och dumt nog betalt en julklapp som skickades för över två veckor sedan, men inte kommit fram. Nu får jag ingen hjälp av Cdons kundtjänst. Uselt!

12 décembre 2024

Købt ladere igennem CDON,

Købt ladere igennem CDON,

Produktet er aldrig kommet nu næsten en måned senere. De svarer tilbage at de ikke har modtaget varen retur eller modtaget flere svar fra mig, så der må jeg have modtaget varen. Jeg har svaret dem på deres henvendelse og har ikke modtaget varen.

Alt i alt bare hold jer væk

9 décembre 2024

Extremt svårt att returnera en vara

Extremt svårt att returnera en vara. För att kunna skicka med PostNord krävs e-postadress och telefonnummer för att posten ska kunna avisera Partypunkten. Omöjligt att hitta deras e-postadress på nätet. Deras telefonsvarare säger att de inte tar emot sms.

6 décembre 2024

Partypunkten og CDON nej tak

Har ventet på min vare længe, det nu 4 uger siden leveringsdatoen blev overskredet, får ingen svar fra dem eller noget som helst, har købt igennem CDON.com men der får jeg heller ingen svar???

4 décembre 2024

Via CDON.

Via CDON.

Svarede på første mail ang. reklamation, hvor de bad mig sende en video.

Den svarede de aldrig på. Spild af tid ad flere omgange og får hverken svar eller løst min reklamation (klart defekt produkt)

11 novembre 2024

Handla inte via dem eller CDON

Beställde en grind via CDON. Den skulle enligt dem komma fram 18-20, idag 25 har den fortfarande inte kommit. Får inga meddelanden om leverensnummer som man kan söka efter så total ovisshet.

Tyvärr hann jag inte kolla upp bolaget här innan jag beställde. Det är nog bara därför de fortsätter att få kunder för att folk tror att de handlar från CDON när det i själva verket är såna här dåliga små företag man handlar med...

25 novembre 2024

behöver se över kvalitet på produkter …

behöver se över kvalitet på produkter beställde ett mobil fodral jätte dålig kvalitet 179 kronor
svart plast som spricker direkt inte ens fått in mobilen i den jäkla bök att behöva skicka tillbaka

11 novembre 2024

Köp INTE från partypunkten

Köp INTE från partypunkten, jag har beställt en kitchen machine på 1500kr och den var levererade till fel plats (4timmar bort) och när försökte kontakta de, de sa att jag har hämtat paketet. Och nu de svarar inte. Även CDON de gör ingenting för att fixa problemet.

12 septembre 2024

Bestilte en "Gaming musemåtte…

Bestilte en "Gaming musemåtte Liverpool" gennem CDON. Den kom som lovet, efter 8 dage fra forsendelsen. DEN LUGTEDE SÅ FRYGTELIG KEMISK, at hele huset stank. Det var en gave, og modtageren har ladet den ligge udenfor, og håber, at den kan tagen ind igen med tiden, når lugten har fortaget sig

8 novembre 2024

Felaktig information

Köpte en lampa från cdon via partypunkten men informationen är felaktig ”Skruvar och sladd ingår, vilket gör installationen enkel och smidig” / ”och inkluderar en LED glödlampa för direkt användning” det gör de INTE, varken sladd eller lampa följer med. Så lampan kanske ser billig ut (299:-) men man ska då veta att man kommer behöva köpa till för 250- 300 för att ens få den att funka.

29 octobre 2024

En af de heldige

Jeg bestilte min vare igennem CDON - ingen Track'n'Trace eller måde at tjekke, hvornår den ville ankomme. Heller ikke mulighed for hente pakken ved et Drop Off Point. Heldigvis kom min pakke lige akkurat inden for den forventede leveringstid. 4 stjerner for min oplevelse.

27 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit