Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

At blive mødt hørt og favnet, lige der hvor mit sukker misbrug var højest, at leve dfl har ændret mit liv sammen med Patricias livsglæde, kæmpe hjerte og faglighed. Tak for dig og dit fantastiske tea... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

DFL er fantastisk ! Nemt og overskuelig og med stor hjælp fra dygtige mentorer, som stort set svarer hele døgnet. Har både deltaget i 6 ugers forløb og pt kører et 10 dages gratis forløb “slå sukkermo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dfl har aendret mit liv, mit helbred og mit mindset. Jeg startede paa et forloeb tilbage i sommeren 2019 og nu i 2023 staar jeg som uddannet certificeret DFL-Kostvejleder & Coach!! Patricia og P... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Patricia har et hjerte af guld. Hun er fagligt meget dygtig, og på den mest kærlige måde har hun hjulpet mig til at få øje på egen styrke, finde modet til bryde mine fastgroede mønstre og gå efter mit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de santé communautaire

Informations provenant de diverses sources externes

Hos det fede liv får du det liv, som du drømmer om! Gennem ketose hjælper vi dig med at finde vejen ud af livsstilssygdomme med varigt vægttab!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i forløb hos Patricia

Jeg har været i forløb hos Patricia, som jeg har været utrolig glad for. Jeg har, foruden at tabe mig, mærket fysiske forbedringer i kroppen som følge af livsstilsændringen. For mig har det været helt fantastisk og jeg kan kun anbefale Patricia.

TAK  - bare TAK🙏🏼🙏🏼

TAK  - bare TAK🙏🏼🙏🏼

For mig virker DFL, jeg har tabt mig lige, som jeg gerne ville, og jeg har ikke nogle cravings mere.
Jeg har det SÅ godt med mig selv😊

Patricia er så imødekommende og lyttende, og hun har mødt mig lige der, hvor jeg var. Samtidig har hun udfordret mig, og det virker💪💪

DFL er vejen for mig 🤩🤩

Tak til Patricia

Jeg har haft fornøjelsen af at være på forløb v Patricia.
Jeg brækkede ryggen i efteråret 2020 men er sluppet meget heldigt. Det undrede mig dog at vægten steg, på trods af at jeg spiste sundt og gik lange ture.
Patricia hjalp mig til at forstå hvorfor min krop samlede på fedtet og holdt på det. Efter to måneder har jeg nu en krop i balance. En langt højere forståelse for hvad kosten gør ved kroppen, har tabt de kilo jeg gerne ville, lært at lytte til de signaler min krop sender og sover langt bedre end jeg har gjort længe. Patricia får mine varmeste anbefalinger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er næsten ikke den sygdom Patricia…

Der er næsten ikke den sygdom Patricia ikke selv har haft og spist sig rask fra

Hun påstår bl.a. at hun kan fjerne al insulin fra type 1 diabetikere
Hvilket ikke kan lade sig gøre og er livsfarligt

Da jeg ikke ville booke en tid hos hende til 1000kr hvor hun ville forklare kig hvordan det kan lade sig gøre, blev hun meget
Ubehagelig og grim i sit sprog overfor mig

Nok fordi jeg VED det ikke er en mulighed

Hun valgte så at skrive på sin side at der havde været en “ tastatur kriger “ der ville hende ondt

Og blokerede mig

Men hvis man læser på hendes gruppe regler står der også at hun fjerner alt negativt og smider folk ud af gruppen

Derfor det hele ser så rosen rødt ud

Det ændre stadig ikke på hvordan du var ubehagelig overfor mig mm og du stadig påstod du kunne fjerne al insulin fra en med
Type 1 diabetes

12 septembre 2021
Logo de Patriciahojbo

Réponse de Patriciahojbo

Kære Maibrit.
Nu har hele Team DFL gjort alt vi kunne for at tage kontakt til dig, for at forstå alle de ubehagelige skriv du laver rundt omkring på de sociale medier. Uden held. Så nu prøver vi så igen her.
Som jeg har forklaret dig SÅ mange gange tidligere, så er det opslag med 'insulin' du refererer til, IKKE skrevet af mig.
Det er skrevet af en kursist, der i samråd med sin læge har sat sit insulinforbrug ned, da det er direkte livsfarligt at tage insulin hvis blodsukkeret er lavt. Det er vigtigt at forstå at dette kan være farligt. Jeg bliver dog ganske glad når mennesker ikke har behov for så meget insulin, når de ikke spiser så meget sukker.

Du refererer også til de sygdomme jeg har haft, hvilket jo alle med diabetes type 2, fibromyalgi og hashimotos kan sætte sig ind i, hvor ubehagelig kan være. Beklager at det generer dig.

Kærlig hilsen

Patricia Højbo

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man får livet tilbage!

For tæt på 3 måneder siden, mødte jeg Patricia, i forbindelse som mit job som Golftræner.
På dette tidspunkt vejede jeg 18 kg (Du læste rigtigt), altså 72 pakker smør mere end jeg gør i skrivende stund.
Patricia lovede at hvis jeg kunne lære hende at spille golf, så kunne hun lære mig at tabe mig.
Her næsten 3 måneder senere, har jeg reduceret min vægt betragteligt, for der var rigtig meget at tabe af.
Men den absolut største og mest mærkbare omvæltning var at mine ben, og især mine hofter/lysken var i særdeles hurtig bedring. Jeg havde i nogle år døjet med ovenstående og havde i foråret fået en scanning af hofterne, da jeg havde en fornemmelse af at de var slidt op efter rigtig mange års sport, arbejde, kombineret med overvægt.
Det var så galt at jeg ikke havde lyst/kunne gå en golfrunde pga smerter, og jeg havde rent faktisk svært ved at passe mit job.

Lægerne fortalte mig at der ikke var noget galt med mit stel, og der var ikke tegn på hverken slidgigt eller anden dårligdom.
Patricia fortalte at det var betændelse i kroppen og det hele begyndte at give mening.

Startede som sagt på DFL og nu mærker jeg intet til smerter og har fået glæden tilbage ved at dyrke sport, arbejde og ikke mindst spille golf.

Min datter synes hun har fået en ny far, og jeg er sikker på at jeg både når at opleve hendes konfirmation og bryllup... Det var en bekymring for mig i en ikke så fjern fortid.

Alle burde konsultere Patricia og hendes fremragende og professionelle team. For der er ingen der bør leve med overvægt og smerter, når det nu er så nemt at lave om på.

Tak Patricia & Co.

19 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Patricia Højbo kom som svaret på mine bønner

Patricia Højbo og hendes fantastiske team i Det Fede Liv, har lavet et forløb og en kost der både har (og fortsat) giver mig både energi og en hel ny velvære i kroppen.

Jeg taber mig på en fornuftig måde, ligeså stille og roligt, uden at føle afsavn.

Det er et system der ikke kun sætter fokus på maden, men på det hele menneske, og for mig er det vigtigt at mit sind følger med, ellers falder jeg bare tilbage til gamle vaner - og også det er der taget højde for i dette forløb.

Jeg er også vild med alle de kompetente mennesker der er på Patricias team - der er altid en der er klar til at hjælpe og besvare spørgsmål, og de er eksperter på de områder de dækker, det er så trygt at læne sig op af dem alle.

Så jeg kan ikke anbefale Patricia nok - hvis I (som jeg) har prøvet utallige måder at tabe jer på, og taget det hele på igen - så er DTF og Patricia måske også løsningen for jer. Jeg ved at det er tilfældet for mig - det er en kostomlægningen jeg vil kunne følge resten af mit liv - og der er ikke afsavn forbundet med det for mig <3

19 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået mit liv tilbage ❤️

Har været på flere af Forløb hos Det fede liv, og kan varmt anbefale det, og har på lige knapt 3 måneder smidt 15 kg uden nogen form for sultfølelse eller afsavn, og ingen cravings efter sukker ❤️

Aldrig har det været så nemt at komme ned i vægt, og ejg har været på rigtigt mange livsstilsomlægninger igennem mit 50 årlige liv.

En af de mange gevinster jeg har fået, ved at skifte over på DFL levevis er bla.

Jeg har fået min nattesøvn tilbage

Jeg er næsten smertefri

Mine kolesteroler og triglycerider er ikke længere forhøjet, og de ændrede sig fra at være forhøjet til normale på under 4 uger, ja det er ret vildt, har ikke tidligere kunne få dem ned uanset hvor magert jeg spiste, eller hvor meget jeg trænede eller tabte mig…. Altså indtil jeg begyndte at spise “Det fede Liv” kost

Jeg har ikke længere er tankemylder

Min stress tinitus er væk

Min psoriasis er reduceret til stort set ingenting

Jeg har fået min så meget energi og føler at jeg igen lever ❤️❤️❤️❤️

Og en masse andre fantastiske gevinster af at leve “Det fede liv”

Det skal opleves på egen krop, fordi man tror næsten det er for godt til at være sandt, når man hører andre fortælle om det,
men det virker og Er kommet for at blive i mit liv ❤️

14 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Mit navn er Annette Meine og jeg er 55…

Mit navn er Annette Meine og jeg er 55 år. Jeg har prøvet mange forskellige slankekur og kostomlægning og hver gang jeg har tabt mig kommer fedtet springende på mig igen.😥. Jeg havde hørt om DFL af en veninde og hun har haft gode resultater og tænkte nu skal det prøves.👏j. Jeg har på 7 uger tabt mig 8,9 kg hvilket er helt fantastisk og har fået meget mere energi. Det er ikke svært man har hjælp og opbagning af Patricias team som er fantastiske.👏💪. Jeg fortsætter indtil jeg har nået mit mål.👍 Jeg kan varmt anbefale DFL ❤️

20 mai 2021

Hjerterum

Super dejligt forum at være i som menneske. Der er altid hjælpesomme mennesker, der interessere sig for en. Bl.a med gode råd også videre, når man skal lære at spise sundt

20 mai 2021

DET FEDE LIV har reddet mit liv ❤

DET FEDE LIV har reddet mit liv ❤
Jeg havde daglige og konstante smerter i mine ben og ryg. Jeg spiste smertestillende medicin og jeg følte mig som en på 70. Jeg sov elendigt om natten pga smerterne og jeg vejede for meget.
Efter de første uger var mine smerter væk og jeg begyndte at sove hele natten igennem.
Jeg har også tabt mig og gør det stadig.
Da jeg første gang hørte om DFL så tænkte jeg at det hele lød lidt for godt til at være sandt, men det som Patricia siger, det passer 💪 og hvis man gør som der bliver sagt så får man også resultaterne derefter ❤
Jeg har været på alle kure og fejlet bravt hver gang. Nu har jeg levet efter DET FEDE LIVS principper i 2 år og jeg kommer aldrig til at spise som før igen.
Jeg er så taknemmelig og glad for at Patricia og alle de dygtige mentorer kom ind i mit liv for nu ser jeg mine mål

25 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

MADSPILD!!!

Jeg prøvede at lave en kagecreme og jeg fulgte opskriften perfekt men kagecreme var fuldstændig skilt ad bagefter. Den var lige til skraldespanden. MADSPILD!!

23 mars 2021
Logo de Patriciahojbo

Réponse de Patriciahojbo

Hej Maya, øv hvor er det bare mega træls.

Vi har dog ikke en decideret kagecreme, så jeg tror du kan forveksle os med en anden. Men ellers må du meget gerne henvise til den - du kan evt. sende den på detfedeliv@patriciahojbo.com
Alle vores opskrifter er gennemtestet af mange tusinde mennesker, og vi vil altid gøre alt vi kan for at fremgangsmåden bliver endnu bedre og endnu mere udpenslet, så vi undgår madspild.
Mange beklagelser
Patricia

Noté 4 sur 5 étoiles

Mit liv er blevet sååååå MEGET BEDRE…

Mit liv er blevet sååååå MEGET BEDRE efter jeg er startet på DFL. Jeg kunne mærke forskel efter tre til fire dage, også er det jo bare fremad med DFL levestilen🥰 Jeg har fået færre smerter ( fibromyalgi) trappet ned på tarm medicin. Tabt mig🕺. Fået meget mere energi, sover fantastik, mere overskud❤️. Jeg elsker mit liv nu. Mentorerne er fantastiske, er der altid for os🥰 Jeg kan helt klart anbefale DFL❤️

21 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

DFL og Patricia Højbo er det hele værd!!

DFL og Patricia Højbo er noget af det bedste der er sket mig. Har tabt mig 31 kg og har fået det så meget bedre. DFL handler om så meget mere end vægttab. Her hjælper og afhjælper de det hele menneske og de ubalancer som vi har fået igennem årerne samtidig med at man kigger på årsagen til f.eks. Overspisning, stess osv.
Skal man gøre noget godt for sig selv, så meld dig på et DFL-hold ved Patricia Højbo, her er du i virkelig trygge hænder 🙏

Et forløb hos Patricia Højbo

Et forløb hos Patricia Højbo - Det Fede Liv - kan varmt anbefales. Der bliver taget sig godt af dig af Patricia og hendes team. De har en kæmpe viden og erfaring med at hjælpe os, der har forskellige ting at slås med. Jeg tilmeldte mig - fordi jeg dagligt havde mange smerter og var på en vej, hvor det bestemt ikke gjorde det bedre for kroppen - Min sidste udvej var Det Fede Liv - jeg begyndte for nøjagtig 1 år og 3 mdr. siden. Nu sidder jeg her - næsten smertefri og i tilgift 16 kg. lettere. Det har været hele rejsen værd - jeg fortsætter - det her er mit liv - det er fantastisk at få et nyt liv - jeg har lyst til at leve.

Dfl har reddet mit liv

Dfl har reddet mit liv! ❤️
Kan varmt anbefales 👌😀🌹

Nu er det gået 5 måneder siden jeg startede denne nye livstil med hjælp fra Patricia og hendes Team i Dfl. 😀🥰

💃🎉👌 Virkelig mange forbedringer i mit liv siden jeg startede denne livstil 1. november 2020. 👌😀🎉
Har tabt 12 kg, sover bedre, smerterne er reducerede og får færre smerte andfalde. Er mere positiv og glad. Har holdt op med at tage mine daglige allergi tabletter og har en normal fordøjelse. Før en hård mave i op til 5 dage!
Mine blodprøver er også blevet bedre. Min læge var helt tavs og positiv overrasket over de ny resultater. 🌷👍

❤️ Jeg har mange kroniske sygdomme med rigtig mange smerter 24/7 samt kronisk træthed med mere.

❤️ De i Dfl er virkelige gode til at forklare nye madvaner og positiv mindsæt. 😀💃

DFL den bedste livsstilsændring

DFL den bedste livsstilsændring!

Efter få uger på DFL, kom der overskud tilbage efter flere års stress og PTSD.

Vægttab, bedre søvn, meget mindre smerter, er bare noget af det jeg oplevede, efter bare 2 uger.

Trygheden i Patricia og alle mentorerne er alt afgørende. Ingen tvivl der ligger et kæmpe arbejde bagved, og en stor viden, som der glædeligt bliver delt ud af.

Ingen er ens, heller ikke på DFL hold, og man bliver vejledt ud fra hvor man er, og ikke kun som samlet gruppe.

De største anbefalinger. Det er nemt og lige til. Ingen hokus pokus. ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har levet det fede liv i et års tid…

Jeg har levet det fede liv i et års tid og kan kun anbefale det.
Jeg har haft diabetes i 7 år men har ikke længere brug for min medicin. Min læge har fulgt mig nøje under hele forløbet og er stor fan af, hvad dfl har gjort for mig.
Jeg har også haft store problemer med mønteksem, hvor jeg har kløet mig selv til mange sår. Det mærker jeg ikke mere til så HURRA OG TAK FOR DFL

Noté 5 sur 5 étoiles

Patricia Højbo giver dig nøglen til ægte sundhed

Patricia Højbo giver dig nøglen til ægte sundhed! Ikke bare den hurtige løsning på en slank krop men den langtidsholdbare vej til ægte sundhed! Den form for sundhed som du mærker både fysisk og mentalt! Der er lige dele fokus på krop og mindset og det er den afgørende nøgle! For når vi fx bliver for tykke har det som regel noget at gøre med vores følelser... så begge dele skal man tage hånd om hvis man vil opnå ægte sundhed!
Dette har Patricia Højbo lært mig og jeg er evig taknemlig!
Jeg har på mit forløb sagt farvel til:
Daglig migræne
Bekymringer
Vredesudbrud
Træthed hver dag

Og ja også overvægt.

Og jeg har til gengæld fået en kæmpe følelse af velvære, energi som tager mig igennem dagen!
Daglige gåture som jeg glæder mig til
Overskud og glæde i hverdagen og i mine relationer!
Meget mere selvværd❤️
Jeg har fundet nøglen til ægte sundhed og jeg kommer ikke til at leve som jeg gjorde før! Jeg føler helt oprigtigt jeg har fået et helt nyt liv uden ubalancer!
Tak for støtten til Patricia og hendes team!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dfl er fuldstændig fantastisk!

Dfl er fuldstændig fantastisk!! Startede med 6 ugersfoløb. Total smertefri efter kroniske smerter i 8-9 år. Sover hele natten, vågnede mange gange førhen pga smerter, ingen hovedpine/migræne mere, døjede med hovedpine 4-5 dage om ugen. Vægttab på 11 kg. Så meget mere energi👏🏼😀 Jeg går aldrig tilbage til det jeg var før. Patricia og hendes team er SÅ hjælpsomme, og alt bliver skåret ud i pap. Det er en rejse jeg ville ønske alle tog på. 5 STORE stjerner herfra❤️

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus